Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 034
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 480
Много плоско извинение от Деница.Според мен е много некоректно към нейните последователи да изчезне така без да напише една дума.Можеше да каже спирам с видеата за известно време , а тя ни дума  , ни стон.Даже някои бяха писали на Боряна и Емил Конрад да питат как е  , жива ли е , но и те нищо не казаха.

# 3 481
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Деница Христова се е завърнала с видео..
Първообраза на Валери  Laughing
То е ясно защо спря - най-накрая хвана гадже, отдаде се на плътски удоволствия и толкова.

Надя Сивкова - приятна жена ми се стори.

Жената на Башмоушън. Преди той се опита да е влогър, сега пък тя. Творческо семейство.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 22:05 от Шебек

# 3 482
Моето раждане продължи от 9 до 17 часа, с епидермална. Първо, беше песен, най-лесното нещо на света ми се видя, не усетих болка, нищо, много добре мина. Като почнат с едни такива генерални изводи и то първа бременностт, първо раждане е дълго, не знам си какво....все едно знаят. Абе аз тотално не знах къде се намирам като бременна и не знаех какво ми предстои. Страх ме беше, четях ама чак пък акъл да давам, за нещо дето не знам какво е.
Да, първите раждания са дълги, но при всички. Има жени за 1 час раждат. Всичко си е както винаги индивидуално.

За планерите-азбас ловя, че не пишат в тия планери толкова, че то кой ли има време за това?!
Иначе съм за. Аз си пиша на телефона и в едно малко тефтече. Много е полезно и много ми помага да организирам иначе така хаотичната си натура. Така си организирах и сватбата преди време. Напълно за съм, но за мен това са малко детински работи и глупости. Няма да седна една хубава книга да си прочета ми ще седна да лепя картинки и да пиша с цветни маркери по планери.
Кетото и то мода. И всички гледат една от дрпоуга. Едната кърли гърл,айде другата, едната кето, другата кето. Една покаже планер, и другата. Ми покажете нещо друго.
Да храна и на мен ми е интересно кой как се храни, може да вземеш идеи.

# 3 483
Като гледам, Деница бая е заслабнала, явно се е отдала освен на плътски удоволствия и на спорт. Обаче чак 2 години да не драсне един ред, според мен не само невъзможността да снима клипове е причината. По-скоро и е минал меракът за влогърство, в което няма нищо лошо, даже е нормално.

# 3 484
Плюх,плюх по тези планери ..и накрая се случи най-страшното.Grin GrinningБъдещото свеки се върна от Англия и ми подари ..КАКВО?!? ..планееер.(а даже и не съм отваряла тема за такова нещо)
Помислих го за хубав тефтер,но като го отворих се разкри истината..разграфено по дни,месеци,има и стикерчета за зъболекар,важни събития  и тем подобни. Нещо ми хареса,че на  няколко страници има една с кулинарна рецепта от техните англ.манджи.Изглеждат супер на картинка,но мисля,че моето ще е побългарен версия.

# 3 485
То и аз заформих освен електронния вариант и един тефтер, ама вътре пада страшно драскане. Но е удобно, за някои неща, особено по бюджетно-финансово-инвестиционните въпроси. Обаче да лепя стикери, да изрязвам, да рисувам!!! О, не.

Скрит текст:

# 3 486
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Като гледам, Деница бая е заслабнала, явно се е отдала освен на плътски удоволствия и на спорт. Обаче чак 2 години да не драсне един ред, според мен не само невъзможността да снима клипове е причината. По-скоро и е минал меракът за влогърство, в което няма нищо лошо, даже е нормално.

Казва, че щяла поне час да чати в коментарите, а е написала 5 думи на кръст. Едно дете й казва, че е безумно за 2 години едно стори в Инстаграм да не качи, тя писала, че я било страх... Предозирала е чията, ми се струва.

# 3 487
Моето раждане продължи от 9 до 17 часа, с епидермална. Първо, беше песен, най-лесното нещо на света ми се видя, не усетих болка, нищо, много добре мина. Като почнат с едни такива генерални изводи и то първа бременностт, първо раждане е дълго, не знам си какво....все едно знаят.

Абе, не знам, на мен един работен ден раждане ми се вижда бая длъжко. Уж не съм шубе, ама толкова време да ме боли хич не ми се вижда бързо и приятно, да си кажа Animal See No Evil

Ох, Тигровата си я пуснах. През секунди се смея и фейспалм-вам, като някоя луда съм, обаче то какво друго ми остава Grinning Как можело Алекс да е толкова весела, като знаела какво я очаква, ето Тигровата не е раждала, но знае, защото се информира! (Тя не била чела книгата, но била слушала истории на раждали, но иначе само достоверни източници и никакви мнения не слушала.)
Явно затова е гробовният тон, за интонацията няма и дума да отварям. Как може да съществува такъв човек Grinning

Едит: "Пригответе си поне 8 часа" Laughing Добре, че е Тигровата да ви каже да си оставите деня свободен, иначе току-виж сте запълнили ту-ду листа!

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 23:03 от bambinnah

# 3 488

Казва, че щяла поне час да чати в коментарите, а е написала 5 думи на кръст. Едно дете й казва, че е безумно за 2 години едно стори в Инстаграм да не качи, тя писала, че я било страх... Предозирала е чията, ми се струва.

Да, и на мен така ми се струва, нещата и тук са доста оплетени.
И като прочета коментарите отдолу - разплаках се като видях, че си качила ново видео, мислих, че си умряла, ти ми беше мотивацията в живота, това да деца да 10 - 11 години, срам няма, че един пост не благоволи да направи, че всичко и е наред. Ако е било наред де.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 23:08 от Анонимен

# 3 489
  • София
Едит: "Пригответе си поне 8 часа" Laughing Добре, че е Тигровата да ви каже да си оставите деня свободен, иначе току-виж сте запълнили ту-ду листа!

Е представяш ли си да си си писала в планера, че трябва да хвърлиш боклука, пък то вземе се наложи да раждаш? Цялата предварителна организация заминава на кино, та и стикерът с кофичка е отишъл зян...

# 3 490
Е, как! Ако до осем часа не си родила, ще предявиш рекламация!

# 3 491

Е представяш ли си да си си писала в планера, че трябва да хвърлиш боклука, пък то вземе се наложи да раждаш? Цялата предварителна организация заминава на кино, та и стикерът с кофичка е отишъл зян...

JoyJoyJoyJoyJoy

П.С. Ти се бъзикаш, но тези стикери тип иконка (чаша за мартини, телефонна слушалка и т.н.) са някак полезни, но направо невъзможни за намиране.
П.С.2: Понеже съм живяла точно на режим на хвърляне на боклука, да кажа - опцията да пропуснеш да извадиш контейнера е толкова ужасяваща (я си изпуснал, ще чакаш още 2 седмици да ти го извозят - и да, на 35 градуса, и да, имаш лимит на количеството, и да, тръгват бели червеи), че те държи буден 2 дни предварително. Никви стикери не ти трябват тогава.

# 3 492
За първи път гледах видео на Милена/myboxof beauty/ -това за целината.Прави сока с блендер, казва че няма сокоизтисквачка. А в предишното й видео, което прехвърлих има сокоизтисквачка на philips.. прави сок от ябълки на децата .. Извинявам се, ако е обсъждано вече

# 3 493

Да, и на мен така ми се струва, нещата и тук са доста оплетени.
И като прочета коментарите отдолу - разплаках се като видях, че си качила ново видео, мислих, че си умряла, ти ми беше мотивацията в живота, това да деца да 10 - 11 години, срам няма, че един пост не благоволи да направи, че всичко и е наред. Ако е било наред де.

То най - тъпото е, че последното и видео преди да изчезне беше на няква рандъм тема. Дори не се загатваше такова нещо и даже беше казвала пак да я тагват на снимки като правели нещо и тн. Аз серио,но  си мислех по едно време, че нещо и се е случило. Има нещо гнило в Дания...

А за Милена не си гледала видеата в правилния ред. Сокоизтиствачката я купиха след като почна с целината. Simple Smile

# 3 494
За първи път гледах видео на Милена/myboxof beauty/ -това за целината.Прави сока с блендер, казва че няма сокоизтисквачка. А в предишното й видео, което прехвърлих има сокоизтисквачка на philips.. прави сок от ябълки на децата .. Извинявам се, ако е обсъждано вече
Да. И дори децата пускат вътре ябълката и става на сок. Дори се замислих дали тази сокоизтисквачка махна люспите и семките или и те станаха на сок...

Общи условия

Активация на акаунт