Нашите кухни - 77

• 75 095
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Това фолио ли е, или си е направо ламарина? Че ми излиза някакво алуминиево фолио в али експрес с такава шарка, но се чудя доколко издръжливо би било...

Рифелна ламарина е, стоманена Mr. Green

# 511
Меламина и полиестера са различни неща, акрила е най устойчив на надраскване, гланца е перфектен и доста скъпички. Като се изправиш пред черен акрил имаш чувството че си пред огромна черна бездна

# 512
Това фолио ли е, или си е направо ламарина? Че ми излиза някакво алуминиево фолио в али експрес с такава шарка, но се чудя доколко издръжливо би било...

Рифелна ламарина е, стоманена Mr. Green
Яко е, виждала съм автомобили, на които изгнилите прагове са "ремонтирани" с такава ламарина Grinning

# 513
Аз избирам цвят на кухнята, първоначално бях избрала в два цвята да е, горен и долен ред шкафове в един цвят, а плот и гръб в друг. Но нещо се разколебаха и ми се ще долния ред да е в друг цвят и въпросът ми е може ли долен ред и плот да са в един цвят. Има ли някакво правило. Гръб да е друг цвят и горен ред в трети. Т.е. кухнята да е в три цвята, но плота и долния ред да са еднакви. Ако сте виждали може ли снимки.

# 514
# 515
Някой с идея какъв гръб да сложа на кухнята.
Плота ще е сиво-черен гранит и с цокъл 5-10см.
Чудя се между плочки, боя или някой гръб от тези по 3-6-8мм

Водоустойчива боя вариант ли е. Понеже това ще ми спести доста главоболия, но не знам как ще е от към чистене на мазнини от котлона.

# 516
  • Раковски
За да се положи боя ще е нужно стените да са идеално прави инак всяка кривина ще се вижда.

# 517
Аз пак да побутна, търсих в нета но почти нищо не намирам, само аз ли я имам тази идея. Ако някой е правил или виждал може ли да пусне снимка или да ми сподели добре ли ще стои ако плота и долния ред са в един цвят дтрвесно, горен ред шкавофе искам да са бял гланц, а гърбът ще съдържа и двата нюанса.

# 518
Аз пак да побутна, търсих в нета но почти нищо не намирам, само аз ли я имам тази идея. Ако някой е правил или виждал може ли да пусне снимка или да ми сподели добре ли ще стои ако плота и долния ред са в един цвят дтрвесно, горен ред шкавофе искам да са бял гланц, а гърбът ще съдържа и двата нюанса.

И ако ти кажа, че ще стои гадно какво? А ако ти кажа, че ще стои супер ще се решиш ли ей така, понеже съм казала? Вкусове има всякакви, нюанси и цветове също, с питане не може да се намери решение.
По-скоро се вдигни днес (както е неделя) и обиколете Айко, Еником-М, Комо и още някой и друг магазин с голям шоурум и там ще се нагледате на всякакви нюанси и съчетания. Само това ще ти даде реална представа.

# 519
Затова попитах за снимка, защото в нета не намирам, може пък някой да е правил такава кухня. И понеже се колебая, другия вариант е и долу да е бял гланц и вече нямам да имам колебания за съчетанието, но исках да го избегна заради това че съм с малко дете. И сега ми е другия въпрос бял гланц на долен ред шкафове лесно ли се поддържа?
И не разбирам защо ми отговаряш по този начин, тук всеки споделя, пита, и тях ли да ги изпратим в Айко.

# 520
Защото аз ходих в тези шоурумове, когато избистряхме концепцията за цвят и знам, че работи. Т.е. дадох ти много добър, и изпитан съвет, както и да ти се струва на теб. Никаква снимка не може да замени реалния поглед върху цветове, нюанси, текстури, повърхности... Ама ако мислиш, че една ретуширана и напудрена / или пък лоша и некачествена/ снимка ще ти е по-полезна, значи постът ми е бил флуд Mr. Green

# 521
  • Бургас
И аз да питам. Обмислям поръчка на кухня с два горни реда шкафчета. Та въпроса ми е:
колко см. трябва да са дълбоки долния горен ред и колко горния горен? За да е удобно и естетично.

# 522
Благодаря за съвета, чувствам се специална, другите да си питат във форума за гърбове, цветове и т.н. пък аз ще си ходя в Айко да си гледам реалните неща.

# 523
За нещо, касаещо удобство да се пита, ама за вкус?!

Съвета на Черна станция е много добър - от картинки бях си харесала един стил, който виждайки наживо напълно намразих.

# 524
  • Бургас
Благодаря за съвета, чувствам се специална, другите да си питат във форума за гърбове, цветове и т.н. пък аз ще си ходя в Айко да си гледам реалните неща.

Тя, пак като не ти предложи Рифелна ламарина за долните шкафове за по-лесна поддръжка се радвай... Joy

Общи условия

Активация на акаунт