Нашите кухни - 77

• 75 056
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Точно щях да питам защо не оползотворите пространството вдясно, след двете колони. Сега разбрах. И на мен ми е много сбутано мястото на аспиратора и плота с котлони. По-скоро бих ги разменила - колоните в ляво, аспиратора в дясно. А и двете колони ли са ви необходими? Ако е само една, картинката с аспиратора и продължаващ плот долу би била по-добра.
Само едната колона е необходима, тази с фурната и микровълновата. Другата май вече я преместихме при куфара Simple Smile  Ако плота с котлони отиде в края, разстоянието между аспиратора и комина ще е около 180-200 см. Много ли е?

# 586
  • София
Здравейте. Искам да попитам, възможна ли е изработка на П образен механизъм за шкаф мивка 55см? Направиха ми хубав проект, остров с мивка, котлони, съдомиялна и място за хранене, но ми казаха, че не можело да се изработи нищо, с цел уползотворяване на шкафа мивка.

# 587
  • Раковски
ко значи П образен механизъм, една телена П образна конструкция?

# 588
  • София
Да, точно това. Не искам да имам нищо върху острова, а и да уползотворя този не особено функционален шкаф.

# 589
  • София
Точно щях да питам защо не оползотворите пространството вдясно, след двете колони. Сега разбрах. И на мен ми е много сбутано мястото на аспиратора и плота с котлони. По-скоро бих ги разменила - колоните в ляво, аспиратора в дясно. А и двете колони ли са ви необходими? Ако е само една, картинката с аспиратора и продължаващ плот долу би била по-добра.
Само едната колона е необходима, тази с фурната и микровълновата. Другата май вече я преместихме при куфара Simple Smile  Ако плота с котлони отиде в края, разстоянието между аспиратора и комина ще е около 180-200 см. Много ли е?
По назад в темата беше коментирано , че не е много, остава решението как да скриете тръбите.

# 590
  • Раковски
Да, точно това. Не искам да имам нищо върху острова, а и да уползотворя този не особено функционален шкаф.

Ако правилно съм разбрал искате чекмедже до мивката, в случая ви трябва по-голям шкаф за да може чекмеджето да се монтира около мивката.

# 591
Имам нужда от страничен поглед върху една малка компактна кухня 2.5м в нов двустаен апартамент. Ще се радвам ако получа насоки и съвети, тъй като се колебая дали да предвидя съдомиялна в такава малка кухня или да заложа само пералня.
Чертежи:
Скрит текст:
Скрит текст:
Вариант 1: Кухня със съдомиялна, пералнята отива в банята.:
Скрит текст:

Вариант 2: Кухня само с пералня:
Скрит текст:

# 592
  • София
Иска ми се да имам нещо такова като механизъм.

# 593
  • София

@west  не ти се виждат снимките

# 594
Мисля, че ги качих, ето помещението:
Скрит текст:

# 595
По назад в темата беше коментирано , че не е много, остава решението как да скриете тръбите.

Да, по спомен - нямаше проблем при това разстояние.

Нещо ми се върти, че Блум имаха такъв готов механизъм или бъркам?

# 596
  • Раковски

За да се монтира ви трябва голям шкаф съобразен размера на мивката и механизма който е на определен размер.

# 597
  • София

@west дай и банята, нали там искаш да сложиш пералнята.......там също имаш неща да разполагаш , ако е  БГ стандарт, само мивка тоалетна и душ, обикновенно 3-4 кв.  Естествено апартамент без пералня не може, без миялна може.....

# 598
В някой ниша в коридора няма ли място за пералнята.

# 599
Подкрепям- пералнята в коридора.

Общи условия

Активация на акаунт