Нашите кухни - 77

• 75 056
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Имам нужда от страничен поглед върху една малка компактна кухня 2.5м в нов двустаен апартамент. Ще се радвам ако получа насоки и съвети, тъй като се колебая дали да предвидя съдомиялна в такава малка кухня или да заложа само пералня.
Чертежи:
Скрит текст:
Скрит текст:
Вариант 1: Кухня със съдомиялна, пералнята отива в банята.:
Скрит текст:

Вариант 2: Кухня само с пералня:
Скрит текст:

Ако има възможност пералнята да е в банята, това би било най-доброто решение. За мен съдомиялната е задължителен уред и бих се съгласила дори на 45 см. такава, но да я има.

# 601
  • софия

@west дай и банята, нали там искаш да сложиш пералнята.......там също имаш неща да разполагаш , ако е  БГ стандарт, само мивка тоалетна и душ, обикновенно 3-4 кв.  Естествено апартамент без пералня не може, без миялна може.....
И без миялна не може. До преди да имаме миялна и аз си мислех "Какво толкова, баба ми все в миялна е мила.", аме не. Голямо удобство и благодат е. Хората измислили миялната и пералнята са велики хора!

В стария ни малък апартамент, пералнята беше в гардероб в коридора. Не сме имали проблем и не е било неудобно.

# 602
Аз гледах с недоверие миялната няколко месеца, сега не я спирам. Joy

# 603
  • софия
Вкъщи седя като шкаф и рядко се ползваше 2 години - само около НГ, Коледа, Великден, гости. Сега и чаша не ми се мие на ръка. Сложила съм една малка сушка на плота за 1-2 неща и това е. Миялната е страхотно нещо, не я пренабрегвайте.

# 604
Вкъщи седя като шкаф и рядко се ползваше 2 години - само около НГ, Коледа, Великден, гости. Сега и чаша не ми се мие на ръка. Сложила съм една малка сушка на плота за 1-2 неща и това е. Миялната е страхотно нещо, не я пренабрегвайте.
+1 дет се вика

# 605
Относно  белия гланц, бихте ли пуснали линк на този който препоръчвате. Производител, код на материала, за да знам като отида в магазина какво да поискам. И аз много се обърках с този бял гланц, то има различно лъскави, различни нюанси на бяло.

# 606
  • Раковски
Използвам това от акрилите (по-скъпите) .
http://salex.bg/mdf-akril-3050-1220-17-9-byal-l50251-losan-21824/

# 607
Благодаря ви за мненията. Банята не е много малка - 1.69х2.38, би могло да се събере пералня с горно зареждане. Досега винаги съм обособявала мокро помещение, но тук в склада няма пакет ВиК. Ето съвсем идейно:
Скрит текст:

# 608
Момичета,какви механизми за чекмеджетата имате?
Предлагат ми оферта с Тандембокс и плавно затваряне.Незнам те само на Блум ли са или има и на други фирми...но до колкото знам са скъпи. Rolling Eyes
Въобще не мислех да слагам някакви екстри по чекмеджетата.
Искам просто нормални чекмеджета,които да са здрави и дъното им да не пропадне след една година.
Гледах едни чекмеджета с метални страници и хич не ми харесва така с метала отстрани.
Стои ми като офис шкаф.Това,което си представям е едно обикновено чекмедже с дървени страници и толкова...моля,не ми се смейте. Thinking

# 609
Че какво смешно има? И моите са такива - нормално чекмедже, само механизмите са на Блум. Особено държах на това, особено за двете дълбоки чекмеджета, които а тежко натоварени от тенджери и сервизи.
Иначе аз други механизми нямам, освен една бутилиера. Смятам, че механизмите крадат място.

# 610
Тандембокс е с метални страници.
Тандем е само водачи и се слагат страници по избор.
Виж тях имат с пълно изтегляне и с непълно. Всичките с плавно прибиране мисля или Тип-он

# 611
  • София
shadowman, а такива чела правил ли си? 

# 612
  • Раковски
Това са еквивалента на блум тандембокс с  по 2 броя рейлинги, тук бих посъветвал да се купят и допълнителните страници за да ги няма тези големи пролуки и да падат разни неща отстрани на чекмеджето, страниците се водят боксаит.
Ама ся май ме питаш за челото с профил, не съм правил подобни неща, не ми и харесват като съм ги виждал на живо. Харесвам по изчистени неща, това ми идва малко в повече.

# 613
@west ето една идея - геобразна кухня

# 614
4eftis, много е хубава, благодаря! Да, вече при г-образно развита или с остров отпред, нещата си идват на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт