Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 47

• 15 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Абе тук Марио е виновен - тя иска най-после да говори, ама той й се опъва. И до там ще стигнем

Е как да не знаем, нали в разговора с Тони тя каза разни неща? Я марш да си припомниш "епизода" Stuck Out Tongue Winking Eye
Срам ме е. Отивам.

# 691
Доне, а какво стана с пръстена??
Дрийми сега като спомена Стела и ми светна 😊😊😊
Марио вече не го носи на врата или аз съм изтървала някоя сцена???

Иначе браво, получава се добър сценарий ала ОЖ.

# 692
Не го носи. Свали го след злополучния несекс със Стела. В нощното му шкафче е.

# 693
Хахаха, Дани 🤗 Трябва да стане нещо там със Стела, да й се подпали на Зорница малко чергата 😂.

Доне, съвсем сериозно, досега рових и намерих епизода с разговора на Зорница и Тони. Два пъти го четох, ами ... не знам какво става в главата й 🤣. Обаче знам какво искам да стане - да започне да й излиза дим през ушите 🤣🤣🤣, като види Марио със Стела и й се стори, че там нещата не са “без ангажименти” Wink.

# 694
Доци , жалко, че така и няма да видя метростанцията 😒.Но пък минах с трамвай номер 5 покрай Красно село и виждайки Обредния дом получих сърцетуп 😭😭😭.
Луда история!

Доне , многоооо ми хареса 😁👌! Мога да помагам тук- там с някой мед.термин , но не гарантирам за 100% достоверност 😅.
"Без ангажименти " оооо 😍😍😍 от къде тръгнахме само ...

# 695
Страхотен епизод, Дона! Направо са ми пред очите, докато чета Simple Smile...и гласовете им чувам Simple Smile
Благодаря ти за емоциите!
Харесва ми Марио да е лош за известно време...

# 696
Страхотен епизод, Дона! Направо са ми пред очите, докато чета Simple Smile...и гласовете им чувам Simple Smile
Благодаря ти за емоциите!
Харесва ми Марио да е лош за известно време...
Разчитам на въображението ви Wink

Марио може да е много лош Smiling ImpSmiling Imp  Joy

# 697
Много сте заспали нещо. И секс сцената не можа да ви вдигне Joy лошооооооо! Губи се тренинг

За информация - излезе списъка с 9 филма за номинациите за Оскар. Не сме там.

# 698
Много сте заспали нещо. И секс сцената не можа да ви вдигне Joy лошооооооо! Губи се тренинг

Добро утро 🤗
Жалко, все се надявах че ще сме в девятката. Но, нищо. Пак си е голям успех за филма и екипа 😊.

Доне, последния ти епизод много ме вдигна мен. Гледах гифчета от 5-ти и 6-ти сезон. След финала не бях се доближавала до тях. Заслугата е твоя 😘
И стигнах до извода, че искам занапред да гледам Марио, какъвто беше в епизода с линейката. Първосигнален, леко недодялан ръб, който въпреки проблемите е щастлив и се усмихва ❤.

# 699
Кой е този епизод с линейката?

П.С. ти ако знаеш снощната сцена каква беше с главата ми...ама трудно се пресъздава само с думи ахаххахаха  JoyJoyJoy

# 700
9

Сцената си беше супер, Доне ❤
Зорница сега дали го последва, казваш, че била готова да говори .... или ще чака Марио да омекне?!?

А относно филмът, знаехме, че е много трудно да се пробие - то вече се говори за кого ще е оскарът. Но поне Велислав и компания осъществиха контакти, което пак не е малко, дано да има развитие за в бъдеще!!!

# 701
И без да е в избраните, ние пак си го обичаме Heart

Дрийми, а аз вчера изгледах сцената с отровата. Заключението ми беше - малко му беше, че Зорница го заряза пред олтара Joy Joy

# 702
И без да е в избраните, ние пак си го обичаме Heart

Дрийми, а аз вчера изгледах сцената с отровата. Заключението ми беше - малко му беше, че Зорница го заряза пред олтара Joy Joy

Муахахахахха, това ми хареса! Сега са квит, така ли?  Wink

Самият Велислав каза, че са получили отзиви от типа "Филмът ви е добър", което също е много. Така че Hands Clap

Даниела - сега следва най-готиното....но няма да издавам. Довечера. Добре, че Марио (дона) се сети за репликата "без ангажименти"

# 703
Кой е този епизод с линейката?

П.С. ти ако знаеш снощната сцена каква беше с главата ми...ама трудно се пресъздава само с думи ахаххахаха  JoyJoyJoy
Епизодът е 41. Това е един от малкото моменти, когато инициативата е в Марио. Затова ми харесва. Взе да ми писва да го рисуват като зайче байче в 6-ти сезон.

# 704
Доне, квит са. В пети сезон той я заряза грубо, в шести - тя него, в седми могат да спрат да се зарязват Joy

Еее, Дрийми, като изключим целувката в аварийния, инициативата в повечето случаи си беше на Марио, пред Генадиеви - също той поиска да говори с нея и после той поиска да я целува Grinning

Общи условия

Активация на акаунт