Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 47

• 15 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Кой е този епизод с линейката?

П.С. ти ако знаеш снощната сцена каква беше с главата ми...ама трудно се пресъздава само с думи ахаххахаха  JoyJoyJoy
Епизодът е 41. Това е един от малкото моменти, когато инициативата е в Марио. Затова ми харесва. Взе да ми писва да го рисуват като зайче байче в 6-ти сезон.

И като номер нищо не ми говори....бе карай. Някакъв епизод.

# 706
Дрийми, а аз вчера изгледах сцената с отровата. Заключението ми беше - малко му беше, че Зорница го заряза пред олтара Joy Joy
Той поне й го каза, в прав текст. А какво му е на душата се виждаше от самолет.
Милата тя, горката, наранена и прочее 😭.

# 707
Дрийми, казваш, да те блъснат в шкафчето и да ти кажат, че са приключили с теб, защото си отрова и си успяла да застанеш между него и брат му, си е къде-къде щадящо психиката Joy

# 708
  • София
И без да е в избраните, ние пак си го обичаме Heart

Дрийми, а аз вчера изгледах сцената с отровата. Заключението ми беше - малко му беше, че Зорница го заряза пред олтара Joy Joy

Така е Москита, малко му беше, че го зарязаха като парцал, според мен дори трябваше Зорница да се нацелува пред Марио с Банков, че да си му върне, достойно, че сега му беше малко.
Чудя се на тоя човек защо вместо да събира Зорница не я заряза той, а остана до нея. Защо не я прати да се оправя сама, ами и предложи рамо, подкрепа и любов. Или това не се брои. Wink
За мен Марио е мухльо, който ясно съзнаваше, че жената до него не го обича, а копнее за друг. Знаеше, че тя залъгва и себе си и него, но предпочете да си затвори очите. Ако беше мъж на място, отдавна да я беше оставил, а той си чакаше да му върнат за отровата Simple Smile

Жалко за Вездесъщият. Имах някаква малка надежда. Е сега ще си сменя аватара Simple Smile

# 709
Еее, Дрийми, като изключим целувката в аварийния, инициативата в повечето случаи си беше на Марио, пред Генадиеви - също той поиска да говори с нея и после той поиска да я целува Grinning
Аз имах предвид по-решителна инициатива. От финала насам си мисля, че всъщност сценаристите ни показват, че Зорница търси точно страстна, а не спокойна любов. Търси силни усещания - влезе при Марио под душа, натисна го при аварийния, в шести сезон тя говори за десерта.

В пети сезон добре и в двамата е инициативата. Но в шести? Залепянето за шкафчето - толкова.

# 710
Дона, мисля става дума за епизода, в  който Тони разбра за брат си и обекта на желанията си. Любима част ми е разговорът между двете грешни двойки, така съм се смяла - жените ги е срам, мъжете се ежат като петлета един на друг Joy

# 711
Дрийми, казваш, да те блъснат в шкафчето и да ти кажат, че са приключили с теб, защото си отрова и си успяла да застанеш между него и брат му, си е къде-къде щадящо психиката Joy
Моски, анализите ти винаги са били доста дълбоки и изчерпателни и на общия фон този е направо плосък. Поведението, погледите, думите и жестовете на Зорница се разглеждат в дребен детайл и носят разностранен и дълбок смисъл.
А Марио е просто гадняр.
Не съм съгласна. В тази сцена има много повече от това.

# 712
Оф, Дрийми и Роси, просто се шегувах, бе хора, затова сложих смеещи се човечета, за да става ясно, защо ми влизате сега с бутонките?
Който си спомня времето от излъчването на тази сцена, знае много добре, че аз изобщо не я приех кой знае колко трагично и проявих цялото разбиране на света към Марио и болката му.
Вече ще слагам под постовете си
*Уточнение - Моски само се шегува.  Grinning

# 713
Доне , повишаваш напрежението ! Вече и тишината можеш да я режеш с нож Hands Plus1 Направо  ме ококори и сега литвам по задачи . Цял ден ще си представям следващия епизод . Де да беше така и с епизодите  в сезон 6 -чаках ги само , за да видя какви ще са пораженията и да заминават .

# 714
Оф, Дрийми и Роси, просто се шегувах, бе хора, затова сложих смеещи се човечета, за да става ясно, защо ми влизате сега с бутонките?
Който си спомня времето от излъчването на тази сцена, знае много добре, че аз изобщо не я приех кой знае колко трагично и проявих цялото разбиране на света към Марио и болката му.
Вече ще слагам под постовете си
*Уточнение - Моски само се шегува.  Grinning

Извинявай, Моски, не съм те разбрала. Малко ми се разми къде свършва защитата на Зорница.
В последната седмица гледах други филми и малко Анатомия и съм наясно със себе си. Многострадалната Зорница е супер негативна и ме натоварва. Ако продължи да е наранена, плачеща и нуждаеща се от съжаление и в 7-ми сезон ще 🤮. Искам нещо свежо и позитивно. Ако тя може - супер. Но имам съмнения.

# 715
Дрийми, най-официално съм в почивка от анализи, анатемосване, защити и т.н., докато не почне новия сезон Grinning

Аз сега гледам пети сезон и се забавлявам на хубавите моменти и се радвам на страхотните актьори. И изключително много се възхищавам на израстването, което Диана има с всеки изминал сезон Heart

# 716
Дона, мисля става дума за епизода, в  който Тони разбра за брат си и обекта на желанията си. Любима част ми е разговорът между двете грешни двойки, така съм се смяла - жените ги е срам, мъжете се ежат като петлета един на друг Joy

Много гаден епизод Sad Cry

# 717
Според мен Зорница не търси толкова страстта във връзката си с Банков, а чувството, че му дава живот, шанс да се справи с болката и да продължи напред. Той просто взимаше всичко до край без да се интересува тя от какво има нужда. Затова накрая тя беше толкова разбита и изгубила себе си.
А в случая с Марио ролите бяха разменени, той даваше безусловно. А тя се чудеше непрекъснато дали това, което му дава е достатъчно.
Но както каза Зорница в склада - ТЪРПЕНИЕ!!!!

И аз си гледам 5-ти сезон и ми липсва, че в 6-ти нямаше връзката с пациентите и това, как те влияеха на емоциите и действията на лекарите.

# 718
  • София
Е, Моски, защо сега така реагираш? Аз също се шегувах. Нали не си представяш, че сериозно ще кажа, че Марио е мухльо Simple Smile
Понеже се изложих с баса, мога спокойно да кажа, че за мен той е прекрасен Simple Smile.

Нещо не си намирам снимката за новия аватар и сега ме е яд, че не си я свалих когато я видях преди няколко дни.

# 719
Какво се случва тук!?!?!? Scream

Общи условия

Активация на акаунт