Домакини 67/ Инвестицията в спомени води до банкрут на мечтите

• 71 191
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, момичета!
Не съм ви чела, надявам се да сте живи и здрави.

От няколко месеца не знам къде съм, защото цялата съм в творческа работа.
Засега спрях книгата, от 2 месеца не съм я пипнала, всъщност като основата
тя е готова, сега ред на пълнежа, а това са много рисунки.

На 10 май + /- няколко дни ще е готов нашия и още на едно семейство филм
- документален български филм за Ванга - "Ванга човек и феномен". Ще има
страхотни участници - владика, който й даде последно причастие, бивш главен мюфтия,
племенници, Любомир Алексиев - ясновидец, писатели, журналисти...

Пълни сме от притеснения, вълнения и дългове, защото не можахме да намерим
спонсорите, а още имаме да плащаме.

Та искам да ви поканя - в София в НДК 1 зала на 7 юни в 19:00 - ще има премиера
на филма. Билетите от понеделник ще са в касите на НДК (не знам дали ще има на
друго място). За Варна, Бургас, Пловдив - ще пиша понататък.

# 631
Браво, Люска. Аз си я знам като баба Ванга. Нали сме от Петрич, много често отиваме до Рупите.  И сме чували много истории от хора, които са били близки с нея. Винаги са много, много интересни.
Понякога изоставянето на писането за известно време е в плюс. Идват нови идеи и гледни точки!

# 632
Добро да ви е утрото!

# 633
  • Бургас
Гутен морген!

Извинявайте,че рядко пиша,но притесненията с Ванко продължават и нямам нерви вече.Не мога да споделя какво му е,че форумът все пак е публичен,но е сериозно.Стискайте ми палци! Praynig

Валка,какво е това сега при теб?Не стигат телкове,мелкове и социални,ами и запрещение и съд?!Имам чувството,че майките в Бг са част от някакъв шантав експеримент,колко може да издържи един човек! #2gunfireПрегръдки от мен!Ще се справиш,ти си силна жена,ама защо трябва да е така? #Cussing out

На мако също сила желая,че само като чуя майстор и ремонт и ме втриса.

Мариат,какво е това ГЕРБ?Радвам се,че е минало изследването и имаш изяснена диагноза. Hug

Лусинка,аз не съм от почитателите на Ванга,никак даже,но ако имате идване в Бургас,непременно ще се видим!Обади се! Heart Eyes

Лейди,страхотна торта!

Сега тичам пак по задачи.Следя ви,нищо че не пиша често и много ви мисля всичките! Hug Heart Eyes Grinning

# 634
  • при късмета
Добро утро!
Вале, не знам какво да ти кажа. Т.е. знам де, ама е нецензурно
Славе, надявам се бързо да се разреши проблема при Ванко
люска, ще ми е интересно да видя филма, само пак трябва да напомниш, че ще забравя
Писе, не случи на време, но се надявам да си свършиш задачите
Мъжа ми си подготви банята утре да не е на работа и да се налепят плочките. Надявам се до неделя основното да е готово и да остане само окачения таван, който може по всяко време да се направи. 2 от луничките вече са сложени, а цялата инсталация е готова, така че няма да е проблем
Имам да пазарувам, а не ми се излиза на дъжда. Нямам особен избор и след малко излизам
Хубав ден на всички Hug

# 635
Добро утро! И тук е дъждовно, а и по-хладно от последните дни...

Нямам излизане днес по принцип, а и то къде да се мотая при такова време.

Мария - калия не е ли свързан с бъбреците?

Славе - да се оправят нещата при Ванко! Дано е много скоро!

Вале... ами ще замълча, че ще ме баннат. То няма такава идиотия, не е истина направо...

Люска - стискам палци за филма!

Ма ко - а, дано да стане банята до края на седмицата, че и аз се потрисам като чуя майстор.

На всичкото отгоре снощи не спах добре и сега дори две кафета не могат да ми отворят очите... Май ще пия още едно.

# 636
Добро утро!
Вале едно голямо гуш от мен!!! Срамота!!! Обаче ти си знаеш - " една глава като има да пати, краката сами я карат до там"... Много, много сили да преминеш и това изпитание с гордост! Получих прекрасен подарък от теб! Мисля, че ти писах... или съм останала само с мисленето..... Силно, силно те прегръщам!!!
Мария не знам с колко ти е повишен калия, но си преосмисли хранителния режим. Прекомерната употреба на млечни и месо, както и заместителите на солта...... Дококото си спомням ти си на точно такъв режим..... Хубаво си изчисли дневната доза приеман калий с храната - на повечето продукти го пише по опаковката/доколкото може да се вярва на това/.
Лус аз съм от "феновете" на Ванга и ще следя с интерес!
Минах телеграфно, че имам малко работа, но ви прегръщам всички!

# 637
Славе, стискам палци за Ванко и за всички всичко около него! Дано по- бързо има положително развитие!
ГЕР(Б- Болест) е рефлукс.
Калия ми е ок. Ох, отдъхнах си. Още тогава идваха да ми взимат за повторно изследване кръв. После казаха, че всичко е ок, но аз (патката) си четях изследванията от тайното им подаване от една много добра медицинска сестра и си мислех, че това са крайните резултати. Още тогава ми казаха, че такива резултати са от неправилно взета кръв.  Чак вчера късно вечерта видях, че в епикризата ги пише и новите резултати. Омммммм!
Вале, дано да ви е за последно.....
Ма ко, още малко остана. Дишай!

# 638
Ааа свърших си задачите аз,не е заваляло  имахме си и слънце до към 13 ч.Сега се заоблачи и вярвам ще завали.
но съм доволна  и е приятно времето вън.Направих си оглед на градинката и съм доволна,вярно пълно е с охлюви разни,гадинки по розите ,ама и те трябва да се хранят.
Миналата седмица си купих пшеница за помените на мама и днес отворих да я изчистя,ами такова чисто до сега не бях виждала.Остава сега да се справя с вареното му и направата.Утре ще видим дали ще се хваля или не.Мисля да сваря повече и да направя и ашуре,скоро не съм правила .
Та задачи свършени,вечеря измислена и грабвам плетката.

# 639
  • София
LaughingЛейди,:laughing:, не си ми писала и помислих, че пак нашите пощи са сгафили! Радвам се!
Благодаря, момичета прекрасни, и през това ще минем, ама защо да е така. Унижения, съдилища, едни излишни 1300лв за такси и адвокати. Но пък това ме мотивира и мисля с помощта на други майки да задействаме нещата , да направим нещо за промяна на тази глупост. Засега само го мислим, на първо време мисля да дадем гласност по медии и социални мрежи, ще видим.

Славе, успех на Ванко!
Люси, и на вас успех с филма!

# 640
Добро утро!
Вале прощавай, ама съм много разсеяна в последно време.... постоянно ходя с тефтера и пиша, отмятам.... накрая всичко по списък е свършено, ама нещата, които не съм записала са минали-отминали.... Сега ли почвате процедурата или след навършване на годините?
Аз имам гости - кръщелника ми. Много съм щастлива.

# 641
Да си изкарате чуд-но, Лейди!
Аз правих торта Фереро, мих прозорци, гладих пердета, завеси, чистих, пека обяд.... Ох, уморих се. След обяд трябва да се наконтя, че вечерта сме на гости, а после и на пиано бар. От сега имам чувството, че ще заспя преди да съм влязла в бара.

# 642
Добро утро!
Мари как изкарахте?
Аз на кръщелника правих ню йорк чийзкейк - много го обичаме! Преди доста време Смърфи беше дала рецепта /та в моя тефтер фигурира като "Смърфи чийзкейк" Laughing / - разкошен е!
Вчера изпратихме кръщелника, а Кратун отиде на гости с преспиване... наспах се LaughingLaughingLaughing Сега блаженно пия кафе!

# 643
О, Лейди, не питай. Минах през драмата "Няма какво да облека". Хапване, пийване, смях, приказки... После и домакинята мина през същата драма...
Тортата стана много вкусна. От една доза направих два малки блата, които расделих на още два. Два от тях замразих за края на седмицата, когато ММ има рожден ден, а и имаме годишнина от сватбата. Тогава ще я повторя.
Бара след гостито беше ужас. Страшно озвучаване, песните- чалга(Слави Трифонов) и латино. Благополучно се прибрахме пеша след 4 сутринта, аз вървейки с една обувка, че другата ме стягаше. ММ предложи да ме носи, но не и да викне такси, защото времето беше раз- кош- но!

# 644
  • при късмета
Добро утро понеделнишки!

Ние не сме готови, мъжа ми направо е побеснял. На смотаните майстори, приятеля, който сега ни прави банята дойде да направи канализацията на тоалетната, че те я бяха направили не само хоризонтална, а отиваше нагоре, вместо на долу. Трябваше след него да избият дупката до стената, че я бяха оставили на средата и се оказа, че на две от дъгите идиотите са махнали гумените уплътнения, като са я местили. На ново прави нещо, което вече беше направил вместо тях, което доста време отне. Ако двамата пипнат някой от майсторите, направо и боя може да отнесат, не съм виждала мъжа ми толкова бесен. Местиха и ревизионния капак, че цели 4 плочки бяха рязани, а той е предвиден да влязат в него 2 почти цели. Наредиха стените и пода е готов на половина.
Връчиха ми една машинка да си изшкуря касата и днес ще си я довърша.
Вече мога и да чистя основно, защото повече голям прахоляк няма да има.
Спорна седмица на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт