Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 760
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Ще се купува нов мокет значи:Angry

# 376
Свържете се с фирма за почистване и попитайте дали ще се справят с такова петно.Онези,които използват машини и силни,професионални препарати.

# 377
И аз не съм чула някой да се е справил с петно от риванол. Ако откриеш начин, моля да споделиш.Hands VМоже да са измислили нещо ново.ThinkingАко искаш, попитай и в темата за препаратите.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 09:58 от soul81

# 378
Той,мокетът струва към 100-150 лв ,не си заслужава да викам фирма. Вчера прочетох за почистване с кисело мляко . Ще го пробвам и ще докладвам.

# 379
Той,мокетът струва към 100-150 лв ,не си заслужава да викам фирма. Вчера прочетох за почистване с кисело мляко . Ще го пробвам и ще докладвам.

Виж тук, включително и коментарите - http://www.kak-da.com/почистване-на-петна-от-риванол.html

# 380
Благодаря за сайта,има интересни неща. Амоняк ще намеря,но  калиев метабилсулфит Dizzy Face,не знам от къде . Ще пробвам и със спирт .Flowers Hibiscus

# 381
  • София
С кислородна вода пробва ли?

# 382
Баба чисти всичко със зеления Тест. Може да пробваш Blush

# 383
да ,не става. Какво е зелен тест-верото като гел в кутийки?

# 384
Аз съм учудена откъде се сдобихте с качествен риванол?
Наложи ми се преди година да правя компреси с риванол и останах изненадана, че нито тензухът,
напоен обилно, нито  наоколо  се боядиса както друг път. Изпра се без проблем, но пък едва, едва
се забелязваше жълтеникаво петно. Много бях се ядосала на обратното.
Преди след всяко пране петното от риванол ставаше по-тъмно. Имам една завивка с такова петно, почти
кафяво изглежда от прането.

# 385
да ,не става. Какво е зелен тест-верото като гел в кутийки?
Да, май има няколко разновидности. Това е снимка от интернет:

# 386
Риванола е много упорит. Ако се третира с белина става кафяво. Мисля,че няма чистене.

# 387
Аз съм учудена откъде се сдобихте с качествен риванол?
Наложи ми се преди година да правя компреси с риванол и останах изненадана, че нито тензухът,
напоен обилно, нито  наоколо  се боядиса както друг път. Изпра се без проблем, но пък едва, едва
се забелязваше жълтеникаво петно. Много бях се ядосала на обратното.
Преди след всяко пране петното от риванол ставаше по-тъмно. Имам една завивка с такова петно, почти
кафяво изглежда от прането.
Трябва да е пресен,срокът му на годност е 1месец,след отваряне .Ама и ММ е за бой,да си прави компреси на сред дневната,като ,че няма плочки в кухнята . Сега ще купува нов,че петното е доста голямо .

# 388
Абе, "редовен" си беше моят риванол, всичко в срок. Гледахме с аптекарката след като й се оплаках.
До два дни го използвах след отваряне.
Доставят им ги запечатани в пластмасови шишенца и иди разбери колко са ги разредили.
Иначе е посочен процент, какъвто си трябва.

# 389
Да докладвам,чистих със спирт,без ефект. Остана киселото мляко,но ще чакам да се стопли и изведат домашния любимец на разходка за 2-3 ч. ,че има до го ближе:laughing:.

Общи условия

Активация на акаунт