Хитринки за всякакъв случай - 19

• 65 718
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
И аз имам шал с метална нишка. Само на химическо го нося.

# 451
Знам ли? Преди време се интересува от плат "блек аут" за пердета и проравачката ми каза, че е с метална нишка, но въобще не беше видно.

По-скоро е казала, че е с оловна нишка. Слага се в долния край на пердето за да тежи и опъва пердето надолу.
Оловото е метал. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, точно за втъкана нишка говореше. Инак долу затежаването не може да стане само с една нишка.

# 452
Знам ли? Преди време се интересува от плат "блек аут" за пердета и проравачката ми каза, че е с метална нишка, но въобще не беше видно.

По-скоро е казала, че е с оловна нишка. Слага се в долния край на пердето за да тежи и опъва пердето надолу.
Оловото е метал. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, точно за втъкана нишка говореше. Инак долу затежаването не може да стане само с една нишка.

Така се казва - оловна нишка, нищо че не е. Като тънък ширит е. Както и да е. Може наистина метална да е имала предвид, но дълбоко се съмнявам.

# 453
  • София
Има плат с метална нишка, но тя не може да се види от човек който не разбира от платове. Имам в къщи такъв плат някъде в мазата, ако се сетя мога да потърся. наистина е странен на вид даже леко наподобява брезент, и стои някак твърд.

# 454
Избягвайте оловни нишки...навлиза във всички органи и май увреждаше.

# 455
Избягвайте оловни нишки...навлиза във всички органи и май увреждаше.
Нещо не те разбрах. Какви органи? Коментира се за яке и перде.....

# 456
Говоря по принцип за оловото;)

# 457
Да кажа за якето, че дано съм от полза за някого. Занесох го на химическо за гладене. Там ми отказаха и обясниха, че тези с метални нишки не се перат, въпреки надписите на етикета,че може.

# 458
  • София
Т.е. яке за еднократна употреба.

# 459
Не. Само на химическо чистене.

# 460
Моля те, снимай това яке за нас.

# 461
Аз да го снимам, но не съм качвала снимки до сега. Срамувам се в ъгъла:blush:

# 462
А, ще се срамуваш. Пробвай, не е трудно. Тръгваш да пишеш публикация. Над полето за писане има лента с иконки. Предпоследната е "вмъкни изображение". Натискаш я и следваш инструкциите, направено е доста интуитивно. Hands V

# 463
Мога ли да изпера плюшени играчки в пералня и да ги изсуша в сушилня?

# 464
  • София
Всички плюшени играчки минаваха през пералнята у нас. Сушилня нямам. Суших на простора.
ММ се смееше "отдалеч се вижда простора с играчките" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт