Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 46

• 32 067
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Инджи  Heart Eyes , има неоангин за смучене, без захар. Аз такива смуча, когат трябва да смуча нещо.  Mr. Green  Laughing

Мамекс, и аз не успях да та керизя,  Crazy

Аз неска пак неАм апТит, но това не ми попречи да апна малко въх мъх милинки с маслини и домат, една ябълка  Rolling Eyes , малко 85% черен шоко. Да не вечерям ли?  newsm78

Ай, до после, целуФки на всички, Heart

Ако съм разбрала правилно от поста ти май се движим заедно в 90дн, аз днес също съм на въглехидрати, за обяд хапнах паста с доматен сос, сега се пече пицата(знам, че вечерята трябва да е сладка, но някак не ми се връзва и си го карам така режима). На мен днес ми е 18 ден.
Искам да попитам някой ако знае по време на 90дн можели да се спазват лунните гладувания на вода и ако да после как се продължава на следващия ден.

# 676
Не се променят дните на 90дд.

Ничия, аз като ядох палачинки от пластелин какво да кажа. 😅

Жулс, да ти командировам ли Спасуна?

Инджи, да минава гърлото!

# 677
  • София
Сиси, така е то.  Hug в името на децата , за да им окпепнат крилцата храносмилането страда/ както и ноктите, дрехите, гримове и бижута, за нервите да не споменавам /
Гери, добре дошла  Hug  

# 678
Гергана, като прочетох за пицата, рязко ми се дощя да почна и аз Деветдесетдневната. Периодически имам такива желания и все се отказвам! Ти на кой поред ден си? Жулс е на ВМ-НВХ, но наистина на пръв поглед изглежда горе-долу като ВХ ден. Объркването е разбираемо, но забавно: )
Аз се чудя какво да започвам. Клоня май към 90дн., но в по-нисковгх варант, понеже съм с инсулинова резистентност. Сега ям главно месо и месни произведения, млечни, зеленчуци, а от време на време един ден на солети, "Бейк ролс", крекери (знам), но пък ми се повиши холестеролът! Не съм баш НВ заради тези дни и заради туршии със захар, кафета и пр. Така че нещо средно

# 679
Вера, аз за втори път правя режима 18 ден ми е въглехидрати, утре съм на плодове и започвам нова четворка. До тук съм минус 4 кг, но аз имам много за сваляне. Преди 4 години мисля че я правих за пръв път тогава свалих 10. Мен лично този режим най-малко ме натоварва и затова реших пак на него да се опра а сваляне на излишните килца. Ако решиш да почнеш, ще се радвам да се движим заедно по дните🤗

# 680
           Ей голяма сила сте момичета, благодаря за стиснатите палчета. Нещата се подредиха точно както исках. Обичкам ви Hug
Много работа, но днес зарязах всичко и отидох на маникюр
Скрит текст:
Инджи дано по-бързо мине гърлото Hug
Болните дечица да оздравяват. Мимето и Жгмъци се губят нещо. Аз закъснях с вечерята. Хапвам и се пльосвам на дивана с книжка. Лека и Hug на всички - споменати и неспоменати
Мамексче и аз те изпуснах, метни я пак тук или на лични.

# 681
Мимето и Жгмъци се губят нещо.

Стреличка, как бе, тук съм, дори стискам палци от вчера! Hug Вечерях сармииии, почти не остана кисело зеле и сарми не останаха, щото Телчо едва се удържа да не омете тенджерата...... грешка беше не трябваше да ям ориз, но.....от утре пак с праведните! Praynig Сармите ги правя в кукъра, стават невероятни, накрая запичам със запичащ капак! ММММММ  261uu

# 682
  • Бургас
Страличке, радвам се!!! Наистина сме голяма сила! Маникюра е трепач!!! Какво четеш???
Аз днес нямах време и възможност да обядвам. Вечерята беше пиУешки дроПчета на фурна с пресен лук  и гъби (Тенк ю, Мими  Hug) и зелена салата  краставичка.

Мамексито
, ти ли питаше как въх-мъх пък нискомазнинен newsm78 Идеята е мазнините да се набяват от авокадо, маслини и зехтин. По-малко от месо и сирена.
Да пратиш снимчица, нЯщУ Thinking

Като ви чета за дечицата ми се свива сърцето.Аз не мога да се оплача от злояди или неспящи деца. Моите бяха като по учебник...Случиха на майка. Mr. Green Сигурно внуците ще ми го връщат ooooh!
Обаче имах една приятелка, на която й прилошаваше,, когато станеше време да се прибераме за да храним децата,защото нейната щерка имаше период , в който нищо е хапваше, хем бащата е педиатър, а майката също е лекар. И го израстна. Сега е пекрасна ммлада дама.
Всичко минава.... Hug

# 683
Стреличка, много са нежни ноктите.....! Heart Eyes Вече четвърти ден съм с обикновен лак, невероятно, повече от два дена не издържа! Wink
Иринитко и моята си ядеше, беше като топче в лицето....не само, че ядеше ми като свърши купата и почва да реве за още! Shocked И после пак си ядеше, но боклуци! Sad
ЕЕЕЕй, голям кеф е тоя Чен, аз си седя на дивана, а добичето чисти ли чисти! Красота! Joy

# 684
Иринитке - "Чуждо тяло" - Робин Кук.
Миме Hug

# 685
Морска_вълничка, ЧРД на патерици от мен!
Гергана, добре дошла!

Аз да ви поздравя предварително с един "покъртителен" радио сигнал:

Mr. Green Mr. Green

# 686
  • София
Само аз ли не съм го израснала това със злоядството?  Аз ядях някои неща с бой и рев. Сега не ги ям. И в детската градина бях намерила цака - трампех с другите деца Bowtie  Но все си мисля, че вярно това е някакъв период. Племенника на МП (2ри клас дете) вече минава през 5-ти различен период в храненето. Най - страшен на мен ми изглеждаше шоколадения период - това дете живееше само на това.

# 687
  • Leeds, UK
ММ е бил малко царче в злоядството. Заспивал е с натъпкан залък в устата и с него е ставал сутринта. Толкова е бил злояд. И сега не яде нито едно от ястията, които са му давали в детстката градина, както и тези, които майка му го е тъпкала.

# 688
  • Русе
ММ е бил малко царче в злоядството. Заспивал е с натъпкан залък в устата и с него е ставал сутринта. Толкова е бил злояд.
И мама ме е прибирала със залъка от обед в устата от ДГ, но ... това е било миналия век JoyJoyJoy
Гери, не става да смесиш лунната с 90 ДД диета, но ... ти си знаеш Simple Smile
Само да кажа, че съм жива, здрава, добре съм и ... за съжаление наближава време за прибиране, но моето май стана нахално много Wink
Поздрави на всички празнували, браво на Стреличката, че се е получило всичко и много Hug Hug Hug Hug на всички!

# 689
  • USA
На Балки поздрава си спомням, че съм го слушала, колко съм древна значиии Whistling
Освен това съм, и винаги съм била много лакома и ящна, само дето преди не ми личеше хич. От детската градина единствения ми гаден спомен за храна е едно розово тресящо се кремче Sick
Дяцата на мен са се метнали и те, ей такива усти отваряха кат бебета, та досега.
https://www.facebook.com/raina.plevier/videos/10213784595430467/ … wZGFiMjFmOTUwZCJ9

Деси, ако си някъде наблизо, дай да се видим. Но тази снимка е от Сан Франциско, чак там ли отидЕ?

Общи условия

Активация на акаунт