Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 805
  • 795
  •   1
Отговори
# 180
Еее Буболеса, направо развали магията Laughing
Rocket fingerscrossed
Sunchune42, ти какво направи тези дни с ЧХГ? Чакам да кажеш да нанасям промени в списъка! И другите да не се ослушват!!!

# 181
Вики, наистина е рано за симптоми, но самовнушението може да предизвика много неща. Ако знаете този месец често се улавям да си мисля за бременност -тук ме боцне, там ме заболи, гърдите, кръстът. Ама предвид факта, че не сме бебеправили - всичко е ПМС. Мисълта ми е - този месец се опитвам да убедя себе си да не си внушавам разни неща преди закъснение, защото може да е ПМС. А предните месеци се вглеждах много. Абе, не е точна наука, но силно вярвам, че ще се случи на всяка от нас, когато трбява! Two Hearts
Буболеса, чудна снимка!
Рокет , успех!
valley, не бързай да предаваш късметлийското списъче - разбира се, ако имаш време и желание. Аз чинно си чакам М, искам и аз да се запиша.
Ох, пак съм болна. Мрън. Expressionless

# 182
Peoney, аз казах тази и поне още 1 -2 теми, ще го задържа!

# 183
Valley of roses, преди малко пуснах в цибалаб още едно ЧХГ и чакам резултати. Нямам болки, нямам МЦ, нямам зацапване 🙏🏼 Правих тестове като луда събота и неделя, препикавах тест на всяко пишкане 😂 Насищат се чертичките, но и не разчитам на наситеността на чертичките, защото в темите за стойности на ЧХГ видях момичета, които пишат, че са с ЧХГ 200+ и имат бледи черти.. Та се успокоих доста, особено като не ми идва МЦ 😀 Веднага щом излезе ЧХГ ще напиша тук и ще ме смениш в списъчето ❤

# 184
Айде, нямам търпение вече Hug А и те чакам в другата тема Heart
И не само теб !

# 185
  • София
Слънчице, стискам палци за ЧХГ и чакам да кажеш колко е! И нямам търпение да се успокоиш вече HugHeart

Рокетче, успех! Надявам се да няма проблем с АМХ. Имай вяра, че всичко ще е наред!

Peony, бързо да оздравяваш! Hug

# 186

В четвъртък си чакам и резултатите от АМХ и ми е много свита душата. Пуснах ги на своя глава, на 5ти ден от МЦ пък да видим какво ще покажат.

"Яйчников резерв
АМХ /Антимюлеров хормон/ + Инхибин В -  на 3 ден от МЦ
тълкуват се заедно"

Предполагам това ти е известно?
В лабораторията не попитаха ли кой ден ти е ?
Трябваше да изчакаш другия Ц (дано не се яви де) но е хубаво да се спазват правилата.

# 187
Благодаря момичета 😘
Бубулеса, аз съм на твоята логика за изследванията. Пускам всичко сега, пък да видим. Ако има проблем, по-добре докато съм на 31-32г. да се реагира.

Rosse, писали сме едновременно. Simple Smile Да, питаха ме, казаха че няма смисъл да пускам Имхибин на 5ти ден. Но ми казаха, че ако много се притеснявам може да си пусна АМХ за ориентир. А аз го пускам главно заради завишено ФСХ- 8.6 преди 2 месеца.

# 188
Успех на всички НЕчакащи МЦ и на всички чакащи резултати от изледвания Kissing Heart На мен МЦ ми свърши днес , ще си купя тестове за овулация този месец и ще действаме . Искрено се радвам да видя толкова положителни тестове в темата Heart 
Вики Виктория , 8 месеца не са токлова много , но аз на твое място щях да се консултирам с репродуктивен , за да ми пуснат някои изследвания . При мен ако не се получи и този месец , ще запиша час за репродуктивен , по-добре отрано да се знае дали има нещо нередно , отколкото да се чака , да стоиш в невидение и да се чудиш всеки месец защо няма бебе . Малко ме е страх , но човек трябва да се изправя срещу страховете си и да ги бори Hug

# 189
И пак 8585849 отговора, пфуууу. Сумати време, докато ги изчета. Имаме ново тестче, поздравиии Blue Heart

Слънце, да пишеш ЧХГ-то веднага, като разбереш. Чакаме.

На овулационните пожелавам много кекс мейкинг в следващите дни.

При мен- чакам да ми дойде четвъртък, петък, както винаги си имам всички симптоми, а и ние този месец не се трудихме много, беше тежък и стресиращ, а и тестове за ову не си правих- отписан с една дума. Нумероложката ми каза същото, което ми беше казвала и преди- чак след Август 2019 ще се случат нещата, сега съм била в година 4, която била много трудна, моят мъж е на същото дередже, общо взето- втасали сме. Иска ми се да е истина, така се надявам Simple Smile А и някак ме направи по-спокойна, сега май съм ок да почакам. Някой друг вярва ли на такива неща?

# 190
Аз лично вярвам донякъде, а донякъде нещата, които съм чували са ме провокирали да правя повечето избори в живота си, което не е особено правилно. Дано пък теб да те изненада по-рано хубавата вест.

# 191
Джулиана, аз вярвам, но в никакъв случай на 100%. Бих продължила да опитвам въпреки казаното ✌🏼

# 192
По-скоро в такъв случай може би се успокояваш от факта, че все някога ще стане

# 193
Много ясно, че ще продължавам, то без кекс какви бебета Simple Smile Тя каза, че е възможно и преди това да се случи, но не е благоприятен периодът. Казваше ми да си се представям бременна, да си мисля какво ще бъде детето ми. Ей такива неща...

Момичета, въпрос извън темата. Някой знае ли, къде мога да даря дрешки и играчки на новородени деца? В дом, или на семейства, които имат нужда? Някакъв сайт да знаете, но да е легитимен и изпитан? Иска ми се да го направя за Коледа.

# 194
Джулиана, това ми е много болна тема. Мои близки работеха в дом за дечица и винаги дрехите, които се даряваха се прибираха за техни деца и не оставаше нищо за дечицата. Сега вече няма много домове, но има центрове за настаняване от семеен тип - сигурна съм, че там положението е също. Има едни контейнери на БЧК - подозирам, че и там е така. Най-сигурното е да намериш семейство, което има нужда и лично да им дадеш/изпратиш дрехите. Във фейсбук е пълно с такива групи и семейства. А дори да ги оставиш в дом - ти ще си с чиста съвест, че си направила добро и на тях ще им тежи, не на теб. Поздравления за решението!

Общи условия

Активация на акаунт