Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 816
  • 795
  •   1
Отговори
# 195
Точно затова питам, защото ми е ясно в БГ как са нещата. Изнамерих една тема, в която жената иска дрехи за нероденото и бебе, но нещо май послъгва, или не може да обясни правилно, та не ми се ще да рискувам. Ако някоя от вас познава някой, който има нужда, моля да ми кажете. Благодаря Simple Smile

# 196
Аз вярвам , че чудото се случва на всяка жена , независимо от проблемите , които има . Около мен има доста примери за това . Понякога борбата е по-дълга , но важното е да не се отказваме . Адмирации към всички , които с години пробват и не се отказват , защото това е пътят към успеха Heart
Нека ви разкажа за моя близка , която 10 години си чака бебчето . През тези години тя има направени сумати инвитро процедури , всеки път едно и също - забременява без проблем , но в 5-6 месец изхвърля плода или той спира да се развива . Обяснението - хиперреактивна имунна система , поне това са ѝ казали . Накрая е посетила клиника (ако някой се интересува,да пише на лични ) където успяват да ѝ помогнат . В момента има прекрасно детенце .
На забременелите мога  да кажа само едно - вие сте благословени . Аз отлагах с години , защото не се чувствах достатъчно финансово стабилна , сега мога да гледам дете , но то не идва .

# 197
  • София
Джулиана, и аз вярвам на такива неща, но не на 100% Grinning

Последния път като бях на астролог, той ми каза, че при астрологията /разбира се, различно е от нумерологията, но предполагам има близки закономерности/ е така: астрологията е 70%, личната воля е останалите 30. Например при мен тогава той не видя раздяла с тогавашния ми партньор, но... тя е факт, реших, че е време и го направих - явно онези 30% са си казали думата. Пусто, той тогава и за деца ми говореше, ама хич не ме интересуваше и не помня какво ми каза, а и не знам къде си затрих писанията Cry

Почини си, отпусни се... но не спирайте да се обичате, току виж чудото станало точно когато не го очакваш Wink

Иначе и от мен огромен респект за решението! Аз по принцип давам на дома на отец Иван, но не знам дали в момента има новородени там. Предполагам, че има и много други, по-незнайни, които наистина имат нужда от такава помощ. Ще се поразтърся и ако намеря нещо ще ти пиша.

Съншайн 00, много, ама много си права! И аз отлагах, отлагах, бягах като дявол от тамян от идеята за бебе, защото все нещо не беше както го исках. В крайна сметка се радвам, че изчаках, че иначе щеше да се случи с грешния човек, но ето че сега не се получава толкова бързо, колкото ми се иска. Свалям шапка на хората, които имат силата на духа и волята с години да чакат да се случи чудото, не се отказват и не се отчайват. Тези хора за мен са истинските герои. Heart

И аз сега осъзнах, че да забременееш си е истинска благословия.

# 198
Аз знам 1 място за даряване на дрешки и играчки : Кризисен център за деца пострадали от насилие. Намира се в Надежда. Има точен тел и адрес в нета.
А за новородено чак..мисля, че само в  домовете за медико социални грижи- има един Св.София на  ул. Гюешево.

# 199
Sunshine00, Бубулеса, изобщо не сме единствените. За жалост много двойки са така.
И ние с ММ отлагахме, защото имахме кредити за оправяне, нямахме сигурно и постоянно жилище и др. Когато ги оправихме тези неща и се навихме за бебе се почнаха едни мъки. Първо ми намериха голяма миома и последва операция, а след нея 6 месеца изчакване. Сега правим опити от 3 месеца, ама явно и при нас няма да е лека битката.
Аз един месец имам Ову, другия нямам, а на третия съм със задържан фоликул. Голямо шоу е 😄
Дано и при нас се усмихне щастието 🌺

# 200
Богопомазани са жените, които са успели да създадат живот- това е факт. Много ми е трудно да си се представям бременна или с дете. Струва ми се нереално. Вече взех да се убеждавам, че Господ ме учи на търпение, защото аз не притежавам това качество и всичко се е случвало на сила и сега, на момента. Не искам да го възприемам като наказание, но ми е адски трудно. Не знам вие как сте...

RoseBlossom, живея в Англия, така че се налага да ги изпратя, лично не мога да ги занеса. Това опция ли е? Имат ли някакъв сайт, за да разгледам?

# 201
Наказание не, а по-точно изпитание

# 202
Sunshine00, Бубулеса, изобщо не сме единствените. За жалост много двойки са така.
И ние с ММ отлагахме, защото имахме кредити за оправяне, нямахме сигурно и постоянно жилище и др. Когато ги оправихме тези неща и се навихме за бебе се почнаха едни мъки. Първо ми намериха голяма миома и последва операция, а след нея 6 месеца изчакване. Сега правим опити от 3 месеца, ама явно и при нас няма да е лека битката.
Аз един месец имам Ову, другия нямам, а на третия съм със задържан фоликул. Голямо шоу е 😄
Аз имам малко миомно възелче , което уж не било проблем , но започвам да се съмнявам .... Откриха ми го когато бях на 25 , следим го дали нараства , засега не расте .

# 203
Едва ли кризисния център ще има сайт
 Погледни в сайта на общината и се свържи с тях. Но щом имат адрес не би било проблем да се изпрати според мен

# 204
Аз имам малко миомно възелче , което уж не било проблем , но започвам да се съмнявам .... Откриха ми го когато бях на 25 , следим го дали нараства , засега не расте .

Май всички си имаме по нещо, особено с напредване на възрастта, става по-сложно. Аз пък съм с хашимото и се съмнявам, че тръбите може да не са ок, поради куп проблеми в миналото...

# 205
Sunshine00, моето беше 4см като го откриха, като го изкараха се оказа 6см. Така, че си беше бая голяма формация.
Ако твоето е малко и е извън матката (субсерозно), наистина не би трябвало да прави проблем. Simple Smile

# 206
Дирекциите за социално подпомагане във всяка община имат информация за нуждаещи се от помощ.  Може да се обърнеш към тях да те насочат към семейства в нужда, самотни майки.

При мен днес се появи кремообразно бяло течение,  което е нетипично за мен.  В дните след ову настъпва сух период. С първата бременност имах такова течение но започна по-късно. Започвам да откачам и да се вглеждам май във всякакви дреболии, което не е добре.

# 207
Този месец и аз бях така след Ову

# 208
Sunshine00, моето беше 4см като го откриха, като го изкараха се оказа 6см. Така, че си беше бая голяма формация.
Ако твоето е малко и е извън матката (субсерозно), наистина не би трябвало да прави проблем. Simple Smile
В стената на матката е , но не проминира в кухината .

# 209
Попи, и аз имах такова течение след О този месец, дори бях писала тук. Стискам палци 🤞🏼

Момичетата горе - Рокет, Съншайн 00, Джулиана и другите, които не мога да изброя - ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ 🙏🏼❤

ЕДИТ: Прогестеронът ми е излязъл, но е паднал с 20 единици. Онзи ден беше 69,59. Качвам снимка, за да видите и референтните граници Sad

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 13:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт