Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 838
  • 795
  •   1
Отговори
# 210
Попи, и аз имах такова течение след О този месец, дори бях писала тук. Стискам палци 🤞🏼

Момичетата горе - Рокет, Съншайн 00, Джулиана и другите, които не мога да изброя - ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ 🙏🏼❤

ЕДИТ: Прогестеронът ми е излязъл, но е паднал с 20 единици. Онзи ден беше 69,59. Качвам снимка, за да видите и референтните граници Sad

Изчакай ЧХГ, тогава се паникьосвай. Стискам палци!!! Hands Pray

# 211
В една и съща лаборатория са преавени изследванията?
Да не би да са в две и да са с различни реф. стойности?

# 212
Рокет, в една и съща - цибалаб. Същите са референтните граници :/

# 213
Съншайн42, недей сега само по една стойност да съдиш и да се шашкаш. Сигурна съм, че съвсем скоро ще е готово и ЧХГ. Simple Smile
Ти имаш ли вече закъснение, че аз изпуснах кой кога чака?

# 214
Рокетче, заради късната овулация се оказа, че съм сбъркала и вчера - 16 декември е трябвало да ми дойде.. Днес ми е първи ден закъснение

# 215
Значи сега чакаме да излезне ЧХГ. Не сенапрягай излишно, според мен всичко ще е наред.
Аз залагам, че ще ти е към 120 сегашния резултат. Wink

# 216
Съншайнче горе главата, сигурна съм, че всичко ще е наред!
Кой ден ти беше овуто този месец?
[/b]
Рокетче, заради късната овулация се оказа, че съм сбъркала и вчера - 16 декември е трябвало да ми дойде.. Днес ми е първи ден закъснение

# 217
Сънче, стискам палци за чхг 130-150 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 218
Попи, имах положителен О тест на 30 ноември и 1 декември. Предполагам, че е била на 1 или 2 декември

# 219
Съншайн, успокой се! Всичко е наред, чакаме всички дружно ЧХГ Hug

# 220
  • София
Слънчице, не се тревожи без причина, сигурна съм, че всичко ще е наред! Чакаме заедно ЧХГ-то - залагам на стойност над 120 Wink

# 221
Съншайн, не се шашкай.. лабораториите често правят грешки, а и хормоните имат някакви пикове и спадове през деня. И да ти кажа, Денис е много готина, но не винаги е така както казва. Медицината не е много точна наука и понякога може да ти докара инфаркт без причина. Аз имам личен опит с моята първа бременност, ама няма да разказвам да не вкарам муха на някого. За щастие резултата е на градина в момента.

Ааа това по-става за разказване, при кръвни изследвания в 1ви триместър ме изкараха болна от сифилс!!! А аз никога, ама никога не съм имала нещо подобно. Бая се ошашках, въпреки, че знаех, че няма как да е възможно.

Чакаме дружно ЧХГ-то и стискам палчета.

# 222
Блаходаря ви момичета, не знам какво щях да правя без вас, направо изперквам ❤

# 223
Съншайн днес бях на лекар. Като видях твоя прогестерон предния път , изпаднах в ужас , че моя е нисъл. Днес го казах на доки и цитирам ”при положение , че си забременяла прогестерона не ме интересува” .Той има отношение към кърменето, не към протичането на бремеността. Успокой се! А

# 224
Поли, какво стана на прегледа? Всичко наред ли е?

Общи условия

Активация на акаунт