Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 847
  • 795
  •   1
Отговори
# 225
Много от вас вече не ме познават, но тази тема беше мой дом близо 3 години:) Близо година пусках и самата тема, за това и искам да споделя, че на 15.12 в 17.29 се роди едно дългочакано и бленувано момиченце, 3020грама, 51см.

Пожелавам на всички ви това щастие и тази сбъдната мечта! Особено на някои позациклили девойки още от моето време!

Весели празници и много двучертичкови подаръци!

# 226
Поли, какво стана на прегледа? Всичко наред ли е?
Засега да има плодно сакче и жълтъчно мехурче с размери отговарящи на седмицата. Одеве вдигнах малко тежко, но не ме заболя и естествено сега пак съм в паника. Питай ме какво ми трябваше да го вдигам. 😶

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 22:22 от Poly12

# 227
Много щастлив пост! Бъдете здрави и щастливи! Heart честито!

# 228
Честита дъщеричка. Да расте жива, здрава и много да ви радва!

# 229
Честито щастлие, слънчева светлина! Бъдете живи и здрави цялото семейство! Страхотна новина! ❤

# 230
  • София
Сънлайт, честита дъщеричка! Бъдете здрави, бъдете щастливи, обичайте се и винаги бъдете едно здраво и сплотено семейство! Heart

Съншайнче, с теб сме, мила! Heart

Поли, радвам се, че прегледът е минал добре! Дали не става въпрос за пролактина, който има отношение към кърменето? Thinking

# 231
^SunLight^ 3 дълги години, но е станало! Да сте живи и здрави и още наследници!

# 232
Ами прогестерон казах сякаш, сега малко ме замисли, ама и обясних, че съм си ги пуснала.  Направо се чудя дали да не и звънна, без тва се притесних, че го вдигнах това.

# 233
Поли, ако ще ти стане по-спокойно, звънни и. Аз ако бях досега с 200 да съм набрала номера... ама аз съм си паника. 😄
И аз мисля, че при теб е ставало въпрос за пролактина, но може и да бъркаме.
SunLight, и от мен честито детенце. Страхотна новина за новата ни темичка. Simple Smile

# 234
163!!!!! И сега не знам какво да правя 😂
Удвоява се на 36 часа ако съм сметнала правилно ❤❤

Valley of roses, мисля, че можеш да ме смениш в списъка, надявам се от тук нататък да няма такава паника от моя страна, само понижаването на прогестерона ме притеснява, но..

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 15:10 от Анонимен

# 235
Радвай се! Вие успяхте Heart толкова е хубаво това.
Радвам се за вас, честито! Hug

# 236

Сега изиграй една ръченица!!! Blue Heart

# 237
Сънчееее, прекрасна новина! Честито и на теб, и на таткото (сигурно е на 7мото небе от щастие). Simple Smile
Много чакано бебче - и от вас, и от нас във форума. Grinning
Най-вече да сте здрави и много късмет да има малката госпожица!
Бързо възстановяване и съвсем скоро да си се прибирате вкъщи.

Ей как ме зарадва Heart Heart Heart

# 238
Съншайн42, страхотни са новините мила!!! 😘
Сега се успокой и сметни кога са си запазиш час за преглед. Предполагам до 7 дена, ЧХГ ще стане над 1500 и вече ще може да се види бъдещия бебок. 🌺

# 239
Седя в колата и плача като луда 😂 Благодаря ви, че ме изтърпяхте в последните 4 дни, знам, че вероятно ви е било доста трудно! Наистина сте страхотна подкрепа! ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт