Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 848
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
Ееее цял ден те чакам, бе момиче! Айде честито! Чакам те в темата за лъвчетата , ама там да си по - спокойна Grinning ! Hug

# 241
Седя в колата и плача като луда 😂 Благодаря ви, че ме изтърпяхте в последните 4 дни, знам, че вероятно ви е било доста трудно! Наистина сте страхотна подкрепа! ❤❤❤

Честито Слънчице!!! 💖

# 242
Съншайн42, честито и от мен.. както казва Valley, трябва ти повече спокойствиее.. Heart

# 243
Здравейте на всички!  Включвам се и аз в групичката.  От 6 месеца правим опити за бебе, но нещо не се получава... Иначе имаме един юнак на 8 години. Желая на всички ви в най- скоро време по едно положително тестче!

# 244
Честито на всички момичета с хубави новини. Simple Smile А на останалите много късмет. Бъдете положителни и не спирайте да вярвате, че чудото ще се случи.
Това ЧХГ задължително ли е да се прави след положителен тест? Виждам, че много се обсъжда в темата и се чудя дали да не си пусна и аз Rolling Eyes

# 245
  • София
Слънчице, толкова се радвам за теб Heart Сега наистина се успокой, всичко ще бъде наред Hug Записвай час да първи преглед и бъди щастлива!

Ако те притеснява прогестеронът, дали да не звъннеш на АГ-то за всеки случай? Thinking Въпросът е да не те филмира излишно, обаче...

Момичета, това е тестът за ову от пред мъничко - очевидно отрицателен вече. Малко ме съмнява дали го оставих в достатъчно течност, та се чудя дали да не го повторя след няколко часа?
Ако вчерашният е +, а днес вече -, овуто е днес или най-късно утре? Обърках се вече Confused

# 246
Биболеса, още два дни опити и заедно на нова година тестове. Аз Коледа ще съм 9 дни след овулацията и няма да издържа ще се тествам. Вървим заедно

# 247
Хич не съм сигурна, но ако вчера е бил +, то вероятно днес е овулацията!?!
Аз също ще правя за Коледа тест за бременност, не знам как ще изтърпя още цяла седмица. А съм и в отпуск, та съвсем ще откача у дома. Хванах се да боядисвам едни шкафове за да се разсейвам. Колко дни най- рано хващат тези пусти тестове? Миналия месец вероятно хванах биохимична и сега не смея Confused

# 248
и аз силно се вълнувам, кога настъпва ОВУ-то след положителен тест. Май беше 12-24 часа, но значи ли, че нейната вече е минала, щом чертата днес е по-бледа?

# 249
Нанесени са последните промени в списъка, хайде другите да не се ослушват!

# 250
и аз силно се вълнувам, кога настъпва ОВУ-то след положителен тест. Май беше 12-24 часа, но значи ли, че нейната вече е минала, щом чертата днес е по-бледа?
Мисля, че овулацията настъпва след положителен тест за такава. Ако вчера и е бил +, би трябвало днес да е в овулация
Това съм го чела тук някъде

# 251
О настъпва от 12 до 36 часа след + тест. Simple Smile
Хубаво е да имате поне един опит в деня на положителния тест.

# 252
Sunshine 42 , вече официално честито HeartHeartHeart Много се радвам за теб , момиче , много ще ми липсваш тук Kissing Heart
Sun light честито бебче , да ти е живо и здраво Heartpulse

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 16:00 от Sunshine_00

# 253
  • София
О настъпва от 12 до 36 часа след + тест. Simple Smile
Хубаво е да имате поне един опит в деня на положителния тест.

Ние вчера имахме тамън два Joy

Не мисля да пропускаме и днес и утре, обаче, за всеки случай Grinning Така като смятам, овуто или е минало вече, или ще се случи някъде до края на деня? Тоест, май в приложението мога да нанеса днес като ден на ову.

Стискам палчета да се случи вече. Току що ми дойде и доставката на една книжка, за която някой беше писал в темичката - „Докато аз и ти сме едно“. Дано да ми е на късмет Heart

# 254
Буболеса, значи и от теб чакаме 2 чертички до края на годината. Simple Smile
Аз почвам тестове за Ову след 2 дена и се надявам този месец да има положителен, че миналия всички бяха “-“.

Общи условия

Активация на акаунт