Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 851
  • 795
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Чета ви от 2 дни - и старата, и новата тема. Честито на всички бъдещи мамчета! Много се зарадвах като прочетох толкова много + тестчета! Това вдъхва мадежда на всички чакащи. Ще се опитам да съм максимално кратка!.. И така, на 25 съм, от почти 7 години сме заедно с приятеля ми. Това лято разбрах за 2 мои близки приятрлки, че са бременни и се замислих дали не ни е време. От юли насам правим опити, като последните 2 месеца пих Ясмин заради киста. Другият месец ще я видим как е Wink и на 15.12. започна новия ми цикъл. Официално не чакам на 12.01. А ову ми е на 28-29.12. Надявам се да имам късмет покрай вас и да се похваля в началото на новата година с добра новина. ❤😊Имах и БХ септември (или поне така си мисля), но това не е важно вече, преживях си го...

П.с. моята най-добра приятелка роди днес момченце и съм много щастлива за нея! ❤

# 256
^SunLight^ Честито! Чудесна новина!

Съншайн и на теб честито Simple Smile много се радвам, че всичко е наред!

Мари, добре дошла Simple Smile 6 месеца не са много !

КикиМаус, не е задължително, но това дава ясна информация как се развиват нещата, докато няма още какво да се види на видеозона.

# 257
Здравейте и от мен! Момичета, аз съм в тотален потрес. Предната седмица, около 13-14-ти трябваше да имам О. Ходих на фоликулометрия и се видя един задържан само. Док каза, че този месец явно няма да има годен фоликул, но каза да отида да проследим този задържания. Отивам аз днес и зад задържания се разкрива друг, 15 мм, лигавицата е супер. Док изумен казва, че ще имам О към сряда и да почвам тестове. Аз обаче реших да почна тестване от днес и какво да видя....супер яката черта. И така аз съм с 25-26 дневен цикъл, редовен, а О на 17-ти ден, луда работа. Другите месеци О винаги беше на 12-13 ти ден. Извод: всеки месец е различно, правете повече секс и вярвайте ! Хайде, че пак се мятаме на леглото, хихи.

# 258
IRusinova, бравооо! Simple Smile
Темичката става все по-хубава и пълна с двучертичкови тестове.

# 259
Сън 🤗честито и тук 😘

Момичета, не подценявайте прогестерона. 
Вярно е , че не при всеки е проблем , но е желателно да се провери.

# 260
Здравейте на всички!  Включвам се и аз в групичката.  От 6 месеца правим опити за бебе, но нещо не се получава... Иначе имаме един юнак на 8 години. Желая на всички ви в най- скоро време по едно положително тестче!
Mari_ добре дошла в темичката , целувки на 8 годишният хубавец Heart

IRusinova - ще има О действайте и успех Flowers Four Leaf Clover

Sunshine_00  бъди по - позитивна , мисля че през първият месец на новата година ще ни радваш с две чертички Gift Heart

# 261
Аз не се сдържах и преди малко си поръчах 100 теста за овулация от Ebay. 😄 В компелта има и 20 за бременност, така че, поне за първото тримесечие на другата година трябва да ми стигнат. Ще споделя впечатление по-нататъка. 🤪
Ако някой се интересува, цялото нещо излезна 55лв. с доставката. Аз с моят нередовен цикъл тези пари така или иначе ги давам за тестове за 1 месец.

# 262
]Къде е вълшебното списъче Blush
Рокет, всички тук си приличаме по тази тиха лудост с тестовете Kissing Heart

# 263
Аз не се сдържах и преди малко си поръчах 100 теста за овулация от Ebay. 😄 В компелта има и 20 за бременност
И аз ги поръчвам така

# 264
И аз си поръчах днес 60 теста за ову с 20 за бременност за 18 лв. Очаквам ги догодина, а как ми се иска да не се налага да ги използваме....
Аз не се сдържах и преди малко си поръчах 100 теста за овулация от Ebay. 😄 В компелта има и 20 за бременност, така че, поне за първото тримесечие на другата година трябва да ми стигнат. Ще споделя впечатление по-нататъка. 🤪
Ако някой се интересува, цялото нещо излезна 55лв. с доставката. Аз с моят нередовен цикъл тези пари така или иначе ги давам за тестове за 1 месец.

# 265
Внимавайте с тестовете от ибей. Преди да прочета ревюто на тестовете вече ги бях поръчала. One step са тестовете и не са чувствителни 10 както ги дават. Чертата втората излиза доста след закъснение, та внимавайте с тях ✌🏼

Аз да се отчета, че не издържах и отидох в дежурния кабинет във вита за една консултация. Изписаха ми прогестеронов препарат, казаха, че стойностите на ЧХГ са прекрасни и да отида между празниците за сакче. Сега вече мисля, че след като направих каквото можах мога да спя спокойно и да спра да го мисля 😅

# 266
  • Габрово
Сън честита ти корделка много да ти е будна и палавка да ти топли сърцето.Бъдете здрави Heart EyesHeart Eyes Циклим си циклим....а някой след банкета бяха в спешното на вливка Joyот натравяне Grinning Но ще се живее видяло се е Grinning Хайде още хубави новини да прочетем Hug

# 267
Здравейте,
и аз се включвам в чакащите две чертички Simple Smile

# 268
Съншайнче, браво за хубавите новини. Simple Smile
Знам, че тестовете от Ебей не са най-доброто решение, но аз ги правя повече като ориентир за себе си. Дали ще засекат или не Ову.
Така или иначе с ММ не се ограничаваме само до тези дни. 😄 На мен Док ми каза от 11 до 18 ден, всеки ден или пре ден, но аз и този период съм го разширила.

# 269
^SunLight^, честито момиченце! Да е много здраво и цял живот да ви прави много щастливи и горди родители! Simple Smile

Poly12, радвам се, че прегледът е минал добре. Сега се отпусни, почивай си и се радвай на бременността! Simple Smile

Sunshine42, много хубав резултат, вече можеш да си отдъхнеш и да чакаш прегледа. Simple Smile

Буболеса, според мен си е отрицателен днешният тест и овулацията ти, може би, ще е днес или утре, та си действайте смело и стискам палци! Simple Smile Аз, аз, писах за книжката. Радвам се, че и ти я имаш вече, изглежда много интересна, дано да е на късмет! Simple Smile

IRusinova, хайде сега силно стискам палци и за теб след този хубаво положителен тест! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт