Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 918
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
Обяснил на мъжа ми, че чхг трябвало да е над 50 :/

Пише ли някъде референтни стойности?

# 526
Интересен казус! Нямам търпение да видим как ще се развива. Пожелавам щастлив развой Heart

# 527
Повечето бета ЧХГ тестове отчитат положителен резултат за бременност при стойност равна и по-голяма от 25 единици.
При 8 дни след О. няма как и да е повече, съвсем рано е. Повечето уринни тестове отчитат също над 25 единици, та в този случай е възможно уринния тест да не е хванал все още. За всеки случай повтори отново бета чхг теста, за да видиш как расте нивото на хормона и не се притеснявай! Всичко ще е наред!😍

# 528
ЧХГ в урината не е толкова наситено като в кръвта. Нормално е пикливия да не отчита.

# 529
ЧХГ в урината не е толкова наситено като в кръвта. Нормално е пикливия да не отчита.
Вярно, това го забравих!

# 530
Значи чакаме сега резултат и от Вики! ☺
Дори да няма работеща лаборатория до 27-ми, предпилагам, че до тогава и обикновен тест ще засече.

# 531
Стига ме навивайте, възможно ли е да е грешка лабораторна

# 532
  • София
Вики! ❤️❤️❤️

Hug

# 533
Стига ме навивайте, възможно ли е да е грешка лабораторна

Вики, надявам се, че не е.
Но за жалост, ще се разбере със сигурност след няколко дена. Според мен за 7ми ден след О е супер резултата.
Имаш още седмица до закъснение, но вярвам, че Коледното чудо се р случило за теб. Simple Smile

# 534
Вики, по принцип разбира се, че всичко е възможно. Но не ги мисли така нещата. Според мен е по-вероятно да отчете 0 ЧХГ, а да си бременна отколкото 25 и да не си..

# 535
Благодаря ви, но отрицателния Престо ми убива надеждите Confused

# 536
Аз се включвам само, за да напомня, че както На Данито майка му е споменала - ЧХГ се изолира много по-бързо в кръвта и после в урината. И също така на ЧХГ 163 шуърчек ми показа много бледа втора черта, а престо - малко по-ярко бледа ( Joy) втора черта. На ЧХГ 407 шуърчек ми изравни чертите. Така, че според мен разликата на стойностите в кръвта и урината са доста големи. Утре сутрин мисля, че Викито ще има бледа втора чертичка Heart

# 537
Чул ви Господ. Ще пиша Heart

# 538
Стискам палци , Вики Heart

# 539
Сигурно чака да се появи като коледен подарък втората чертичка, да е по-специална Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт