Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 871
  • 795
  •   1
Отговори
# 570
Весела Коледа, момичета! Бъдете здрави и засипани от коледни чудеса!
Йони, честита дъщеричка! Бъдете щастливи!

# 571
Честито Рождество и от мен, момичета! Много време не съм писала, защото съм притаила дъх и чакам да видя ще има ли цикъл, няма ли.....С тази късна О този месец, въобще не си и помислям за ранен тест. Онази нощ сънувах, че ми идва, снощи сънувах, че правя тест и е положителен. Явно подсъзнанието ми работи усилено. Каквото и да стане този месец, реших, че няма да откачам вече както преди. Измъчих се! Аз съм при мама и хем ми е хубаво, хем ми къса нервите, знаете как е. Дано тук в майчиния дом видя тези две черти след няколко дни! Моля се! Прегръщам всяка от вас и ви желая Коледни чудеса и прекрасна Нова 2019г.

# 572
Весели празници и от мен, пожелавам една положителна и щастлива година за всички!

# 573
Весела Коледа и от мен, момичета! Бъдете много здрави и щастливи и ви пожелавам всяка да открие под елхата това, което си е пожелала (дори да не е материално)! Simple Smile

ioni_666, честита дъщеричка! Да расте здрава и щастлива и много да ви радва!

IRusinova, силно стискам палци да видиш двете чертички и да получиш най-мечтания подарък! Simple Smile

# 574
Весела Коледа, мили съфорумки. Бъдете здрави преди всичко, за да забременеете натурално, без процедури, химии и нерви. Бъдете по-търпеливи, за да дочаквате 10-те дни след ову, по възможност малко повече, за да няма разочарования и сълзи. Бъдете силни и продължавайте да вярвате, въпреки перипетите и трудностите, с които ни дарява живота. Тези дни са най-подходящи за ядене, почивка, кекс (по възмжност), филми, гушкане, ПОДАРЪЦИ Simple Smile Пожелайте си нещо много силно (всички знаем какво), и повярвайте, че коледната магия, ще ви съдейства през новата година. Много се радвам, че БГ мама съществува и че всяка една от нас има възможността да сподели радост, да поиска съвет или да намери утеха, в една от безбройните теми. Дори и Теди- да е жива и здрава, и дай Боже, да си намери скоро мъж, който успешно да я осемени и да спре да ни занимава.
Аз снощи забравих да напиша писъмце до Дядо ти Коледа, но за сметка на това, днес му написах една много хубва картичка, така че искрено се надявам, че ще се върне довечера и ще я прочете. Не мога да кажа, че бях изрядна през цялата догина, но той си знае, че вътрешно съм добронамерена, и че съм заслужила подаръка си. Ще поизчакам още мъничко, може би този подарък, се изработва по-трудно Simple Smile Бъдете благословени и благодаря, че ви има.

сори за топките и плюшките, имам кученце, което обича да разхвърля

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 13:37 от Анонимен

# 575
  • София
Момичета Hug

Не мога да ви опиша каква топлина струи от темичката ни! И аз ви благодаря, че ви има, защото усещането за споделеност и съчувствие не могат да се заменят. Радвам се, че ви познавам, макар и само задочно, и в днешния вълшебен ден ви пожелавам най-голямото щастие на света.

Повтарям и Джули - бъдете благословени! 🎄❤️

# 576
Весели празници, мили момичета! Бъдете здрави най- вече, много обичани и щастливи!

Аз тест няма да правя повече, чакам М утре, дано не дойде, но....ММ ме дразни с присъствието си, та го отдавам на ПМС Grinning за съжаление.
Нищо, нова година, нов късмет! Hug

# 577
Момичета, вие сте прекрасни! 🙏🏼❤
Желая на всички 2019 да бъде по-прекрасна, да сме много здрави, истински, щастливи и обичани! Да се сбъднат най-съкровените ни желания и всяка мечтаеща за две чертички да ги види на следващия МЦ ❤ Много магия пожелавам момичета, от онази коледната и истинската! ❤

Честита Коледа и весело доизкарване на празниците! 🎄

# 578

Весела Коледа, мили момичета! Пожелавам на вас и на себе си, тази Коледа , да ни подари вълшебството си и да сбъдне нашите най- истински , и най- красиви желания! Не пиша редовно ( претрупана съм редовно със всякакви задачки, което ми и помага да не "вкарвам много във филми" Joy) , но сте страхотни и страшно ви харесвам! Много сте позитивни, останете такива и през следващата година! Приятно изкарване на празника! Kissing Heart

# 579
Весела Коледа! Дано донесе на всички ви най-желаните подаръци! Бъдете здрави и позитивни, а чудесата се случват не само по Коледа! 🎄❤

# 580
Весела Коледа , сладурки Heart
Пожелавам на всички да сте преди всичко здрави , всичко останало се постига или го има в магазина Stuck Out Tongue Winking Eye
Наминавам да ви поръся с прашец и да ви пожелая светли празници Kissing Heart
Blue Heart Blue Heart Blue Heart Heartpulse Heartpulse Heartpulse

# 581
Момичета как сте с хранителния режим покрай бебеправенето? Аз доста напълнях, защото преди да започнем опитите редовно се ограничавах. Но сега... Направо се чудя дали след празниците да не започна някакъв режим, че вече не се харесвам как съм се наляла.

# 582
Аз съм качила, но не е от много храна, сигурна съм. От напрежение в работата, от обездвижване (пак там)....трябва да започна спорт, но все отлагам. Храня се както винаги, а кг. бавно се катерят. Ужасно депресиращо е! Anguished За сега само аз забелязвам, но скоро ще започнат и околните, ако не взема мерки.

# 583
Направо се плаша от лакомията си Blush След празниците съм хвърлила око на Атанас Узунов и мисля сериозно да се пробвам там.

# 584
  • София
Аз преди тренирах и бях в доста добра форма, но от година не съм стъпвала в зала и съм се поотпуснала. Иначе покрай бебеправенето не съм качила, даже малко съм свалила... Flushed Напоследък изобщо не ми се яде. Онзи ден се мерих, 49 кг съм, но мисля да започна поне мъничко упражнения вкъщи, да постегна малко дупето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт