Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 901
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
Весели празници на всички Heart
Пожелавам на тези , които чакат двете чертички -да ги видят през новата година , а на виделите - пухкав финал Kissing Heart
А що се отнася до Теди ... да е жива и здрава Blush

# 556
Момичета, на мен още не ми е дошло... Правих тест, отрицателен. Имах под ръка същия като предишния и пак излезе смешната черта отстрани.
Вече взех да се ядосвам, че не ми идва. От години винаги ми е точен цикъла, като по часовник. Продължавам да си чакам.

А, това наистина е Теди. И аз я мярнах из фейсбук групите.
Вълшебна,топла и уютна Бъдни вечер желая на всички!

# 557
Тогава няма да обръщаме внимание, да бъде жива и здрава.
Hug
Попи, дано следващият път е успешен!

# 558
Попи, възможна ли е по-късна овулация?
Ние тези дни работим усилено по въпроса, защото ми е средата на цикъла, но гледам да не си вдигам надеждите. Така после се разочаровм още повече.

# 559
Рокетче, по принцип си беше по-късно овулацията този месец, но все трябваше да отчете теста вече, не знам...
И аз не възлагах никакви надежди за този месец, зато си чаках датата и сега като се бави се ядосвам.
Стиснати палчета за вас.

Попи, възможна ли е по-късна овулация?
Ние тези дни работим усилено по въпроса, защото ми е средата на цикъла, но гледам да не си вдигам надеждите. Така после се разочаровм още повече.

# 560
Peoney, благодаря, че попита. Добре съм, тъкмо пека едни маслени сладки и ми е едно Коледно, Коледно!!! Simple Smile Подготвям се за роднински срещи тези дни и активно си почивам. Simple Smile Както казах, написах си писмото до Дядо Коледа и очаквам до следващата Коледа да го е изпълнил! Simple Smile Много ми е мъчно, че не опитваме сега заради работата и се опитвам да се разсейвам и да чакам търпеливо да мине малко време, дори съм си направила един календар, в който отброявам дните, докато подновим опитите.

Попи, стискам палци, докато не е дошла лелката, има надежда, вярвам в това! Simple Smile Дано да ни зарадваш тези дни! Simple Smile

# 561
 Мерси Попи. Simple Smile
Този месец са ми малко объркани и тестовете за О., така че ще видим каква ще я свършим.😄

# 562
  • София

Мили мои момичета,

Пожелавам ви весели празници, много щастие, здраве и любов! И нека топлината на предстоящите дни ни донесе най-прекрасните новини в новата година. Всяка една от вас го заслужава! Нека следващата година ни донесе дебели тумбачета с тупкащи сърчица в тях и сладки пухкави бебчета на финала!

Heart

# 563
Момичета, пожелавам на всички весело посрещане на празниците!  Да има любов ,надежда,доброта , безброй усмивки и много щастливи мигове!Отворете сърцата си с очакване ,че всичко хубаво предстои !Идва Коледа,а тя е пълна с вълшебство и чудеса!Това е най - подходящото време за сбъдване на мечтите ни!

# 564
Честита Коледа, девойки! На всяка от вас пожелавам: бъдете здрави, щастливи и вие и семействата си, и най - много от всичко - на следваща Коледа всяка от нас да е гушнала щастливо и пуФкаво бебче!

# 565
Весел Коледа момичета! Здраве, радост и сбъдване на мечтите ви желая!

# 566
Честита Коледа на всички!!! Много здраве, щастие и мноого бебчета! ☺ ☃🌲Снощи на ММ му се падна бебче, сега само се надявам и да е от мен.. 🤣 вече не ме свърта, остават 8 дни до менструацията ми, а аз вече съм накупила тестове... 😅 Посъветвайте ме, колко още да изчакам за кръвен тест?

# 567
Здравейте! И аз тръгнах от тази тема, преди няколко години. Не беше лесен и кратък път. Но ето че на 22.12 се роди Полина, и днес ни изписват. Мятам ви пълни памперси и Весела Коледа. 🎁
Не се отказвайте!

# 568
Весела, щастлива и благословена Коледа! Нека всички момичета получат най-желания подарък и след девет месеца да го прегръщат! Бъдете здрави и се обичайте!

# 569
Весела Коледа на всички Kissing Heart
Ioni 666 да ти е жива и здрава малката принцеска и много да ви радва

Общи условия

Активация на акаунт