Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 742
  • 795
  •   2
Отговори
# 105
Шелия ,лека и безпроблемна бременност и аз така съм чувала че с момиче по-рано се хваща бременност. Аз най-рано на Коледа тест Heart

# 106
Съншайн, всичко е наред, аз днес пуснах чхг, което е 186... първото беше 56 в четеъртък следобяд, а днес сутринта (няма и 48 часа след първото) вече е 156.
Аз също правих тест снощи и чертата си беше бледа, така че не се притеснявай 💋
Шели има ли шанс за двечки 🤗🤗 , то ти се отроява 😊😊 . Стискам палци всичко да е наред 🙏

А дано за двечки, но за жалост нямам в родата близнаци Sad

С първата бееменност пак се утрояваше и някъде четих, че бременност с момиче така се удвова повече, отколкото с момче. Дефакто имам момиче, но не знам колко се дължи бързото покачване на това Simple Smile

Чак на 3 януари съм на преглед и дано да видим сакче, а живот и здраве след това да чуем и сърчице.

Тази тема също започва много добре, така че очаквам до края на годината да има ище мнооого положителни тестове
За прогестерона знам, че при момиче се качва уж повече. Ще проверим тази теория 😀 Хайде стискам палци всичко да е наред и след няколко месеца да издадеш цвета на прашеца 🙏😊

# 107
  • София
Малинке, тихичко честито, мила! Лека и безпроблемна и най-вече до термин! ❤️

Ех, момичета, темата наистина стана магическа! Толкова се радвам!

Слънце 42, разбирам те напълно и на мен също не досаждаш - все пак затова сме се събрали тук, да обсъждаме и споделяме, та да ни олеква поне мъничко товара и напрежението. За сега бъди спокойна и се наслаждавай на приключението. И имай вяра, че всибко ще е наред. Прегръщам те! Hug

# 108
Толкова е положителна темичката, че чак не искам да казвам, че ми дойде Sad Ама няма как... това е положението. Нареждам се за следващото списъче, дано да съм сама там Wink

Следваща О на 28ми, а тест на 12.01, когато ще съм на почивка на Павел Баня... сега съм в чуденка, водата дали има негативен ефект върху зачеването.. все пак е леко радиоактивна ? Преди в 8ми месец бях там и не ми даваха да влизам в басейна с неразредената вода. Някой да има инфо ?

# 109
Шани не рискувай. Аз пометнах в ранна седмица заради джакузи Cry

# 110
Благодаря на всички, дано съвсем скоро ви зарадват положителни тестове! Темата го предполага Blush
Знам, че никой не е питал, но все пак искам накратко да споделя какво мисля, че ми помогна да видя втората чертичка след 8 месеца опити, липса на овулация и наличие на поликистоза, ако по някакъв начин може да е полезно за някоя от вас. Разбира се, направете си консултация с лекар, независимо че това са хранителни добавки. Пиех (мио)инозитол - доказано положително повлиява PCOS; NAC - действието му е като сироп за кашлица и последното е масло от вечерна иглика.
Съншайн, и аз се тревожа дали всичко е наред, не знам дали няма да се окаже някоя БХ бременност или кой знае какво, и още не смея да се зарадвам съвсем.

# 111
Шани не рискувай. Аз пометнах в ранна седмица заради джакузи Cry

Sad Вики, съжелявам, че така се е получило.
Ще видим как ще се го измисля, хем искам да се възползвам от процедурите, хем не искам да пропускам месец. Имам нужда от малко релакс, а и малката много обича водата. ММ ще е по процедури, че той е разглобен направо. Може и да го отпиша този месец Sad  Тъпото е, че скоро ставам на 36 и ми се струва, че си губя времето.

# 112
Буболеска, Very_raspberry, големи прегръдки 🐻

Sha Ni, много съжалявам, че МЦ е пристигнал 😟 Много се надявах да се похвалиш, но ще е следващия месец, чудесно ударно начало на 2019 ще имаш ❤

# 113
Момичета, цикъла за днес не идва. Тестове отрицателни. Друг е въпроса.. От както правим опити цикъла ми стана нередовен много. Всеки месец с по 5 - 10 закъснява. Преди беше по часовник точен. Защо така ?

# 114
Момичета, цикъла за днес не идва. Тестове отрицателни. Друг е въпроса.. От както правим опити цикъла ми стана нередовен много. Всеки месец с по 5 - 10 закъснява. Преди беше по часовник точен. Защо така ?

Едва ли има връзка в такава точно насока... Иначе аз съм чувала градски легенди, че от нередовен секс се влошава... :Д

# 115
Късна овулация, според мен. Не всички цикли са на 28 дни, моят е на  29-35 дни. Гледали ли са те на ултразвук за ПКЯ?

# 116

Едва ли има връзка в такава точно насока... Иначе аз съм чувала градски легенди, че от нередовен секс се влошава... :Д

Биляна и аз съм го чувала това, ама.. срам не срам - 4 години бях без партньор като си тръгнах от бащата на малката и ми беше като по часовник. Така, че не е вярно за всички.
Но пък на много момичета се разбърква цикълна, като почнат опити. Не знам на какво се дължи, но явно е нещо хормонално.

Сузито, защо не питаш АГ ?

# 117
В тази връзка и аз да кажа моя съвет и опит. Ние опитвахме 3 месеца и се получи на 3тия. След 1вия бях отишла на лекар и ми казаха, че имам поликистоза, дебела лигавица и липса на овулация някои месеци. Цикъла ми е 35-51 дневен нередовен. Предписаха ми инозитол и фолиева киселина плюс аз взех Б12 и ето, чудото се случи. Също си мисля, че е възможно посещението ми на манастира СВ.Мина на празника му да ми е донесло чудото.

# 118
Момичета,реших днес да си взема тест .Той не е чувствителен и на опаковката пише след закъснение да се направи.Аз го направих тази вечер (5,6дена преди МЦ съм)

# 119
Beatris87, защо не отидеш да си вземеш едно Престо и да видиш там как ще е резултата? Ако и там има втора черта, нещата ще станат по-ясни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт