На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 571
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Златото 62лв,.,като цена на центъра, а в Алтънбаш 72 лв.

В мол Ераста има  хавлии, одеяла и спално бельо на супер ниски цени, а качеството е отлично. Магазините са няколко, а избора доста. На връщане нямаше никакви забавяния по границите, единствено на нашата поверяваха щателно автомобилите в багажника и купето, проверяваха се и дамските чанти. Проверката не бавеше колите, митничарите бяха добре организирани. На някои хора всичките им покупки бяха изкарани от колите - предимно на закупилите паркет и плочки, доколкото видях.

# 406
  • Тополовград
А какви са цените на мандарини, портокали и грейпфрут в момента.

# 407
  • гр. Бургас
Делтичка, снощи забравих да попитам, но утре ще звънна на приятелка, която е преводачка и си работи като такава! Аз съм пробвала всички видове има Йоткер и Нестле и Мигрос... Хубава вечер за всички!

# 408
  • Varna
Делтичка, снощи забравих да попитам, но утре ще звънна на приятелка, която е преводачка и си работи като такава! Аз съм пробвала всички видове има Йоткер и Нестле и Мигрос... Хубава вечер за всички!

Hug bouquet

# 409
Здравейте,група!Искам да попитам някой от вас,налагало ли му се е да си купува от Турция червена боровинка(Уринал Акут).,и как точно е наименованието му за там.Или нещо ефикасно за възпаление на пикочните пътища?

# 410
  • Бургас
Здравейте,група!Искам да попитам някой от вас,налагало ли му се е да си купува от Турция червена боровинка(Уринал Акут).,и как точно е наименованието му за там.Или нещо ефикасно за възпаление на пикочните пътища?
Май добавките не са по-евтини там, дори напротив. По-добре погледни в iherb. Ако не може да се ориентираш, има тема в бг мама, в която ще ти помогнат. Аз си поръчвам добавки само от там

# 411

Xмммм...  Thinking  Thinking

Yaban mersini?  Thinking

https://www.google.com/search?biw=1366&bih=626&tbm=isch& … i7i30.P_da_4GncTw

# 412
  • до едно тепе
Погледнах сега в търсачката за лекарства цената на така актуалното за сезона тамифлу. Тука днеска мъжо го купи за 35 лв, там 37,43 лири. нЕмам думи просто.

# 413
  • до най-прекрасния мъж
Погледнах сега в търсачката за лекарства цената на така актуалното за сезона тамифлу. Тука днеска мъжо го купи за 35 лв, там 37,43 лири. нЕмам думи просто.
Почти всички медикаменти са с тази разлика. Ако не 3 пъти, то поне 2 пъти по-евтини са. Аз купувам Глюкофаж на 3.80 лв, тук е 10.80.

# 414
  • Пловдив
Момичета може ли някоя добра душа да ми потърси дежурна аптека в одрин. Не ми се получава през телефона . От час опитвам а вече съм почти на границата. Благодаря предварително . Довечера като се върна ще дам прясна информация

# 415
  • Стара Загора
Вчера беше даден линк, не го ли погледнахте?

# 416
Интересно ми е може ли без рецепта да се пазарува в аптеките ? Примерно искам да си вземем аналгин, аспирин, други лекарства, които да се заредим вкъщи?

# 417
  • Пловдив
Ивче опитвам през телефон и забива страницата . Не съм от вчера в темата и съм наясно . Отваря ми само една аптека и не зарежда повече

# 418
  • Димитровград
Ако не е късно:

Но мисля, че в събота работят всички в центъра.

# 419
  • Пловдив
Благодаря . Втората не я виждах. Коли няма на границата.

Общи условия

Активация на акаунт