На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 168
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

лесно ще го откриете

# 706
а каква е цената на това масло, помните ли?

# 707
  • Пловдив
Благодаря на всички, ще ги ориентирам.

# 708
  • Пловдив
Най-накрая успях и аз да се добера да Едирнето Wink Беше ми мн интересно как е през седмицата. Е, най-много ми хареса бързото минаване на границата Wink И лудницата от почивните дни я няма... Нооо, все пак друго си е на петъчния пазар. Не забелязах да има разлика в цените с почивните дни,както бях чувала. Напазарих си доволно. Взех от маслините на грил най-после мммм голяма вкусотия, вече ще са задължителна покупка. И още нещо ново взех - от борсите - някакви капсули с лимон,чесън и магданоз. Ей така от любопитство ги взех, после прочетох,че били за детокс,пречистване,отслабване,имунитет... та ще видим сега. Някой ако го  е пробвал, да сподели отзиви.

# 709
  • на морето
Във фейса бяха постнали ,че ще има увеличение на всички лекарства с около 27% мисля. Който ходи скоро нека да провери и да сравним, моля!

# 710
  • Пловдив
Аз купих само няколко неща от лекарствата и не мога да направя заключение, ще погледна после пак бележката,но едните капки за нос,които купувам (Илиадин) със сигурност имаха увеличение от ок.2лири.

# 711
  • Ст.Загора
Seengirl на каква цена взе капсулите ? Тук варират от 25-30лв.

# 712
  • гр. Бургас
Снощи се прибрахме от Турция, преминаването през ГКПП М.Търново премина много бързо , също и от турска страна. Нямаше голяма промяна в цените на стоките. Навсякъде в Лозенград намаление 50% във ФЛО, Се факто и ЛС Уайкики също. Лекарствата също нямаха увеличение, аз вземам предимно На език спрей и таблетки, аспирин на Байер, взех и Магнезий. Общо взето добре мина! Приятно пътуване и успешни покупки на всички!

# 713
  • ВАРНА
Вали сняг на Малко Търново - днес 9 ч. сутринта и всичко е бяло....който ще пътува оттук да го има предвид....обстановката е типично зимна.

# 714
  • у нас
Печикамъков, сподели има ли сняг в Едирнето, после.

# 715
Печикамъков, сподели има ли сняг в Едирнето, после.
Печикамъков следи фейсбук-групите според мен Simple Smile Трудно му е вдигането на него за пътуване до Едирне.

# 716
Маслото от черен кимион е 45 лири при момчето на пазара и 20 лири на борсите. Но на борсите си е фабрично. Не го правят пред теб..

# 717
Аз от борсите /магазинчето за млечни което е/ си взех същото масло от ч/кимион, което е и на снимката от пазара. Съдя, че е същото по етикета, който се вижда - зелен етикет с печат и подпис, наистина беше ок.20 лири.

Искам да помоля ако е удобно за снимка на коментираните капсули с лимон и чесън. И можем ли да сме сигурни, че са безвредни?

# 718
  • Пловдив
http://bio-hb.com/NURS-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B … D1%81%D1%8A%D0%BD
Ето това са капсулите. Аз ги взех за 28лири. Дали са безвредни не мога да кажа...

# 719
  • ...живея на последния етаж...
За лекарствата да се включа с информация от вчера. Действително очакват повишение на цените и много лекарства ги няма налични по аптеките. Говоря за Истанбул. Търсих обикновен Нурофен, Упсарин С с турските му наименования - нямаше. Обясниха, че се очакват след 19.02. Нямало и по складовете им. Тайлол хот последно беше 13,95 лири, вчера ми го предложиха за 26. Не взех.

Общи условия

Активация на акаунт