Юлски мами 2019г. 2. Юлските мами подарък имат вече, в нас живее мъничко човече!

• 44 526
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мерси! Днес успях да се логна сутринта. Simple Smile

# 211
Момичета,как сте с упражненията?Започнал ли е някой йога или нещо подобно? Аз обмислям йога,но в Бургас не намирам такава група и съм решила с клипчета от нета да започна

# 212
Момичета,как сте с упражненията?Започнал ли е някой йога или нещо подобно? Аз обмислям йога,но в Бургас не намирам такава група и съм решила с клипчета от нета да започна

Здравей! Аз от вчера започнах. Намерих клипчета е нета и се реших. Все пак мисля да споделя другата седмица с моя лекар, за да съм спокойна.

# 213
Аз в момента търся йога за бременни в София. Някой има ли отзиви, препоръки за студио?

# 214
И аз се замислих за упражнения и също смятам да започна може би йога за бременни, след тези месеци на гадене отпадналост и ядене само на тесто определено се чувствам вече тромава Sad Мъничко ме е страх защото и аз имам разни болчици от време на време но за сега смятам, че движението е живот и си трябва без фрапатни неща разбира се и когато е позвилено. Интересно ми е какво друго освен йога за бременни е подходящо. Знам за плуването, но си се знам че няма да се наканя.

# 215
Аз другата седмица съм се насочила към Фитбол за бременни, но съм от В.Търново.
Надявам се да ми хареса, понеже бях активно спортуваща преди.

# 216
Здравейте,момичета. Да ви попитам при настинка,болки в гърлото и хрема, какво пиете и как се лекувате?

# 217
Здравей Ronu от момента в който разбрах че съм бременна до сега ,бях 2 пъти с настинка. Това което на мен ми помагаше бяха лукчета,за смукане и впръскване в гърлото Ангал ,а за носа какво ли не пробвах и нищо не помагаше,така че за 10-тина дни минаваше от само себе си  ...и разбира се доста мед,лимони и много,много почивка.
П.П. за Ангала естествено се консултирах с доки  Simple Smile

# 218
Рони, прополки, грипекс хомеопатия, мед, лимон, джинджифил, Биозин Мама 2 на ден преди ядене, чесън, лук инхалации, за носа хималая колд балсам на слеппочията, на синусите и малко в носа, инхалации с лайка, сода, смрадлика колкото искаш, а такива с кармолис вдишваш през устата, задържащ си дъха 3 секунди, издишаш през носа. 3 мин и два пъти на ден, преди лягане върши чудеса с носа!

# 219
  • Варна
За носът вършат чудесна работа и Фитоназал,  и Синулан Експрес. С билки и етерични масла са и е описано,  че стават за бременни.

# 220
И аз се замислих за упражнения и също смятам да започна може би йога за бременни, след тези месеци на гадене отпадналост и ядене само на тесто определено се чувствам вече тромава Sad Мъничко ме е страх защото и аз имам разни болчици от време на време но за сега смятам, че движението е живот и си трябва без фрапатни неща разбира се и когато е позвилено. Интересно ми е какво друго освен йога за бременни е подходящо. Знам за плуването, но си се знам че няма да се наканя.

При мен спортът беше една от двете ми професии, но трябваше да го приключа след Коледните празници Sad Тъй като ми забраниха скачане и подрусвания, които присъстваха много в тренировките ми... Сега смятам да се запиша на Йога за бременни. Предполагам, че др седмица ще отида и ще ви пиша как е било Simple Smile Иначе знам, че Пилатес за бременни има много фенове, но аз не съм много по пилатеса като цяло...

# 221
Megi, аз правя упр. на Руми Илиева. Fitnesinstruktor.com Има за бременни много подходяща серийка. Допълнително ако искаш можем да ходим на плуване - стига да се престрашиш от обществения басейн. Аз съм във Възраждане и смятам да ходя в младежкия дом. Ама още нямам бански. Може да ходим заедно.

# 222
  • САЩ
Здравейте,момичета. Да ви попитам при настинка,болки в гърлото и хрема, какво пиете и как се лекувате?
Аз смуча таблетки Хербатусин Бронхи, пия по 1таблетка на ден от Прополис, Ехинацея и вит.Ц 500мг бавноусвояем.
Също 1 лъжичка пчелен прашец разтворен в чаша кисело мляко.
Тези натурални продукти ме оправиха за 5 дни.

# 223
  • В долината на голямата река
Мами, някой ходил ли на БХС в Майчин дом? На кой етаж да отида за взимане на кръв?

# 224
  • САЩ
Мами, някой ходил ли на БХС в Майчин дом? На кой етаж да отида за взимане на кръв?
Ниската част на Майчин дом, втори етаж, стая 212. Можеш да питаш на която и да е регистратура, а и има указателни надписи. Преди вземането на кръв минаваш през администрацията, но те са стая до стая.

Общи условия

Активация на акаунт