Юлски мами 2019г. 2. Юлските мами подарък имат вече, в нас живее мъничко човече!

• 43 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от мен в новата тема Simple Smile Днес бях на ранна ФМ и БХС. Резултати след празниците от БХС, но според доктора, бебчо е добре, и е МОМЧЕ Heart Eyes Дори ми разпечата снимка с атрибута. Гледахме го на 4 D, 5 D, 4 D live  и вече си имам запис на флашка. Освен това ми пуснаха сума ти изследвания, вкл. за желязо, кръвна група и не знам още какво. Предвид това, че имам сериозни отоци заради Хашимотото, настоява да изляза в болничен след 15 януари и да не се връщам на работа повече. Качила съм 8 кг. от задържана вода и не ми дават да пия диуретици Sad Но сме добре, което е най-важното.
В коя седмица сте?

gret91 в 11 ГС съм Simple Smile

# 61
  • Сандански
Stelavi, откога те чакам да кажеш как мина ФМ, аз мислех че си била петък, но явно съм сбъркала. Поздравявам те за хубавите новини, важното е че сте добре, щом е казал докторът си почивай. Все пак вие с бебчо сте по-важни от работата.
Аз се записах на ЖК и ми пуснаха изследавния, вчера като взех резултат кръвната захар ми беше малко над нормата, в петък ще повторя резултати. Тогава ми е и ФМ Simple Smile
Имали момичета, които първото раждане е било секцио. Мен много често ме боли операцията, а е била 4,5години. Може би е нормално, но ми се получава при по рязко ставане, кашляне, кихане. Имали и други така?

# 62
Stelavi, откога те чакам да кажеш как мина ФМ, аз мислех че си била петък, но явно съм сбъркала. Поздравявам те за хубавите новини, важното е че сте добре, щом е казал докторът си почивай. Все пак вие с бебчо сте по-важни от работата.
Аз се записах на ЖК и ми пуснаха изследавния, вчера като взех резултат кръвната захар ми беше малко над нормата, в петък ще повторя резултати. Тогава ми е и ФМ Simple Smile
Имали момичета, които първото раждане е било секцио. Мен много често ме боли операцията, а е била 4,5години. Може би е нормално, но ми се получава при по рязко ставане, кашляне, кихане. Имали и други така?
Колко ти беше глюкозата?

# 63
Аз пък изобщо не знам какво е ФМ. В 11+3 г.с. съм, чакам да дойде писмото с час за първи скан. Не се казвам Мегън Маркъл, но в Англия, особено сега, преди празниците, никой не си дава много зор. Иначе вече бях на ЖК - само сладки приказки...

# 64
Аз пък изобщо не знам какво е ФМ. В 11+3 г.с. съм, чакам да дойде писмото с час за първи скан. Не се казвам Мегън Маркъл, но в Англия, особено сега, преди празниците, никой не си дава много зор. Иначе вече бях на ЖК - само сладки приказки...

Три пъти ми отглагаха часът с акушерката, накрая се вбесих и викам на ММ има билет за 13ти до Бургас,тръгвам си.Влязох в 3тия месец а там нищо. Тук съм 5 дни и минах видиозона.За 3ти януари ми е скрининга.В Англия не можах да ги дочакам.

# 65
    Момичета, "Майко мила" са направили приложение за бременни. Много е яко! Има всякаква информация и албумче за снимки на коремче даже! Супер сладко - препоръчвам!

# 66
    Меги, аз съм с нагласата да раждам тук, така че първо ще видя за какво става дума. Също обаче мисля в началото на февруари да летя до България. Честно, хич ги няма тук.

# 67
    Меги, аз съм с нагласата да раждам тук, така че първо ще видя за какво става дума. Също обаче мисля в началото на февруари да летя до България. Честно, хич ги няма тук.

Дано всичко ти е нормално,аз също бях с нагласа за там,но съм малко паника и не издържах.Другото което ме побутна е това,че нямах достатъчно стаж там за майчинство.Ришихме,че в бг засега е по-добре.

# 68
    Момичета, при мен от вчера насам изчезна напрежението в гърдите, както и вече не ми е толкова лошо, и съм в паника какво става Cry Някоя от вас има ли така с такава внезапна промяна?

И още един въпрос - на вас при прегледите пускаха ли ви сърчицето на бебчето да го чуете или само да се видят пулсациите?

Аз съм 9+5 г.с., във вторник бях на преглед и всичко беше ок. Докторът пусна сърчицето със звук, а аз знам от друг лекар, че това не е добре за плода в ранните седмици. Някой го беше споменал и по-нагоре в темата. Притеснявам се да не би това да е повлияло, знам, че не нормално така изведнъж да изчезнат симптомите и се чудя какво да правя, не мога да спя, не мога да мисля за нищо друго, а съм и на работа тези дни и не мога да отсъствам. Други оплаквания нямам, но това на този етап не е показателно, аз взимам и утрогестан.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 03:26 от edna0112

# 69
    Здравей, аз съм в края на 11г.с., но може би от 2 седмици и аз нямам напрежение вече в гърдите, спокойно. Сърце ми пуснаха да чуя в 7г.само веднъж.
    По-ведро и позитивно

# 70
    В началото и аз мислех така( това преди 13 години), но когато разбереш как работи системата не е точно така. Там не шашкат майките с излишна информация и прегледи и размери, но недай се Боже има някакъв проблем, реагират бързо и адекватно. Поне моят опит е такъв, две деца съм родила там.

И аз имам моменти на "никакви симптоми ", но после пак се връщат. И на мен ми е странно, но както казват, всяка бременна е различна.
    Сърдечна дейност са ми пускали само веднъж, в 11 седмица.

Стелави, браво, казали са ти пола 😊много се радвам 🤗

Много 🤗

# 71
    • Сандански
    Колко ти беше глюкозата?
    6.30 ми беше.Но утре ще повторя изследванията.
    edna0112, не се притеснявай, възможно е така да изчезнат симптомите. Аз съм 13г.с. и предните седмици на няколко пъти се случваше по два дни нищо ми няма и след това отново с пълна сила почваше гадене. Мога даже да се похваля, че от една седмица вече не ми се гади, а това ми беше почти единственият симптом. Аз все още не съм чула сърчице, а последният ми преглед беше 23.11 и  на мен ми минават такива мисли, но гледам да се разсейвам веднага с нещо.

# 72
    Elizabeth и аз съм в Англия, първата ми среща с акушерка и ехограф ще бъдат в началото на януари! Тогава ще съм 13-14 седмица... Нямали по-ранни часове. Надявах се с акушерка да ми дадат по-ранен час поне кръвен тест да ми пуснат, но... ще си чакам! 

# 73
    Здравейте! Малко съм объркана с тези седмици. Реално съм в 10 седмица, но докторката каза , че съм в 11 седмица и бебчо е 3,3 см. Както и да е... Не е важно 😊. Да се похваля и аз , имам страхотна снимчица на оформено човече. Много съм развълнувана. Извадих си снимките на братко от преди 6 години-нищо не различавам. Все едно е било преди цяла вечност. Апаратурата явно много напреднала. Записала съм час за скрининг за 03.01 в Св. Петка. Има ли някой, който също ще се следи там? Аз също вече имам коремче. Много се прибираш за килограмите, тъй като започвам, по принцип от много. С първата бременност бях неузнаваема +30 кг, огромен корем и гърди. Надявам се да не допусна толкова сериозни килограми сега. Много целувки на малките коремчета.

# 74
    И аз се записах в Св. Петка за ранен скрининг, за 10-ти януари.
    Чета темата от около седмица, но не се осмелявах да пиша преди да чуя сърчице, което се случи вчера.
    След инвитро съм и ми е първа бременност.

Общи условия

Активация на акаунт