Любители на кучета - 87

• 39 705
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
Ама какъв поглед е вкарал на втората снимка... Joy

# 661
  • под тепетата
"Аз, таковата, само проверявам, мамо..."

# 662
  • В светлината на слънцето
Нарцисчева, прекраснииии! Heart

# 663
  • София
Привет и от нас! Много ми омръзна тази зима, по принцип не я обичам, пък сега с куче хептен. Единственото хубаво е, че имам кучето с най-чистите снежни лапи Simple Smile

Любима поза в студа

# 664
Boriana, разбирам те напълно за зимата...и ми е много зор с разходките. Добре че приятелят ми се смилява и разхожда по - често той кучето, че иначе щях да преритам на - 10...

# 665
  • Fort Worth, TX
Аз пък обожавам зимата и сняг.Само дето не съм виждала такъв от 4 г.Много ми се иска да завали и натрупа и да го пусна моя дребчо.Интересно ми е как ще реагира.

# 666
Ох бебета, кучета, каква тема, какво щастие Grinning Simple Smile
Хайде и аз да се покажа, не е с Джина, но е също толкова готина и дори по-любвеобилна Wink

# 667
  • Bарна, морето, сините вълни
Я дай една СИлуФка, какво ми се дърпаш...Heart Eyes

# 668

Ето така ме очакват сутрин да се обуя.

# 669
  • София
Ама сладки ушета има.

# 670
Много обичам да ги мачкам, едни топлички... И бузките. И бутчетата. Абе целия Joy

# 671
  • Bарна, морето, сините вълни

"няма кой да ме изведе навън и ви се изпиках в спалнята, бебето ви реве, а няма кой дс го успокои. Ееех, добре че сам се справям с всичко."
Така и не разбрах защо се изпика...той си стиска, знае си кога излиза навън, ама нещо реши да привлече внимание.

# 672

Новата ни придобивка, надявам се да е първа и последна и да ни става и като пораснем и все така да си я харесваме.... Ще видим как ще изкараме тази нощ....обикновено към два - три ставаме шумни и немирни...Sunglasses

# 673
Ох, despicable посмях се на твой гръб! Joy Ами видял е от бебето, че си пишка вътре и проблем няма, та и той!  Simple Smile Ама каква хубава муцунка е само, а бебка как спокойно си лежи, чудни са ти! Heart Eyes bouquet

vige, сигурно съм пропуснала, каква порода е това пухче? Heart Eyes bouquet
И куп сладки муцунки още! Еха, затова обичам да влизам в темичката! bouquet

# 674
По въпроса с породата, майка му е някаква мъничка, има някаква порода, но не е нещо специално, баща неизвестен, та...никаква. Надяваме се да е умен като майка си и мъничък на нея...ама каквото се окаже, ние си го харесваме и без да е породист. За сега се разбираме добре.. (за две седмици заедно) само някои нощи ни побърква. До днес смени няколко кутии, последната от басейн понеже е висока и ни е страх да не излезне и да разпердушини всичко около себе си....както и да препишка всичко, та от днес само звуците може да ни попритесняват докато свикне, но поне ходенето през деня извън къщи, няма да е толкова притеснително.... дори елементатно изтичване до магазина е било с притеснение и ако току що е заспал. Отделно ще е подготвен за семейни пътувания...
Ps: майка му има пухкава опашка с дълги косми и на ушите също. Та ако някой има подобно сеща ли се на каква възраст опашката става пухкава, да знам дали да му се надявам да прилича на нея или да очаквам нещо различно?

Общи условия

Активация на акаунт