Любители на кучета - 87

• 39 702
  • 785
  •   1
Отговори
# 675
  • Fort Worth, TX
Ох бая локвичка ще да е била.

# 676
Aма много ви се радвам, а на тези мушици беба и куче какво им мисляя Simple Smile)

Да ви се похваля, днес сложих ваксината за куч. кашлица. Вкъщи, спокойно, без драма, даже не разбра какво стана, чакаше още да я мъча и чак ми се зарадва накрая на лакомствата.
Кафе, ако се наемеш да я сложиш сама ще ти отнеме 2 минути и ще ти спести представлението при вета.

# 677
  • Bарна, морето, сините вълни
Ние също бързо се справихме с ваксината за кучешка кашлица, а очаквах, че ще се мята, че няма да дава.
А и също, онова мастно топче на гърба му, за което се оплаквах, спадна.

# 678
Скрит текст:
По въпроса с породата, майка му е някаква мъничка, има някаква порода, но не е нещо специално, баща неизвестен, та...никаква. Надяваме се да е умен като майка си и мъничък на нея...ама каквото се окаже,
ние си го харесваме и без да е породист.
Скрит текст:
За сега се разбираме добре.. (за две седмици заедно) само някои нощи ни побърква. До днес смени няколко кутии, последната от басейн понеже е висока и ни е страх да не излезне и да разпердушини всичко около себе си....както и да препишка всичко, та от днес само звуците може да ни попритесняват докато свикне, но поне ходенето през деня извън къщи, няма да е толкова притеснително.... дори елементатно изтичване до магазина е било с притеснение и ако току що е заспал. Отделно ще е подготвен за семейни пътувания...
Ps: майка му има пухкава опашка с дълги косми и на ушите също. Та ако някой има подобно сеща ли се на каква възраст опашката става пухкава, да знам дали да му се надявам да прилича на нея или да очаквам нещо различно?

Разбира се, че изобщо не е важно с порода или без, аз на едно такова, като ме питаха какво е, казвах - порода куче. Ама много е сладичко, такова пухкаво, представям си колко мека топчица е, само за мачкане! Heart Eyes bouquet

А на предишното ни куче кОли-то, всичките годишни ваксини и инжекции ММ му ги слагаше вкъщи, ама аз не съм толкова смела. Сегашният Рекс го водя на доХтур за тая работа. Към края на месеца ще трябва да ходим за годишната ваксина.

# 679
Малко да дремнем...

# 680
  • Bарна, морето, сините вълни
Само чашата с кафето му липсва. Grinning

# 681
  • под тепетата
И вестника  Sunglasses

# 682
Бюрото и въпросът
"Каква е Вашата мотивация да ми дадете бисквитка?"
"С какви лакомства се виждате да ме черпите след 5 години?"

# 683
  • Стара Загора
Аз да се оплача вчера цял ден тичаме по доктори. Сутринта Барби ме посрещна с едно затворено око, подуто, червено и направо я качих на колата и тръгнахме по познати доктори. В крайна сметка след цял ден обикаляне на вечерта нищо и нямаше и днес също е добре. Какво беше това чудо не разбрах. Главен заподозрян е котката.
Всяка зима с нещо ме изненадва това куче. Една година уши лекувахме,  от какво така и не разбрахме -  обикаляхме пак и накрая фризьорката и само с чистене ги оправи. От тогава проблеми няма. Миналата зима пак очи. Ходене по доктори -  вдигат раменете викат не знам. Алергия било, към какво не се знае. Зъбите са наред... А бе чудо... Иначе сега е опънала крачка и спи сладко все едно нищо не е било.

# 684
  • София
Ние така спим...

# 685
А ние така Sunglasses Уж отначало ляга в краката ни, пък на сутринта се е качила до възглавниците.

Редактирам, защото забравих да се похваля, че падна първото зъбче. Simple Smile Дали е от това не знам, но в последните дни се храни доста бавно и без охота. Вече не припва като си чуе купичката и яде с прекъсвания - хапне малко, пообиколи 1-2 мин., пак се върне. Не сме вдигали купата още, защото все пак си изяжда храната, но доста се мотае. Дали не ѝ е втръснала вече една и съща храна? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 13:27 от pip4i

# 686
Kато сме тръгнали да се хвалим, да се похваля и аз. Излизах за час и половина, при което ги затворих в транспортера, като се върнах седеше мирно, веднага го изведох, много не му се стоеше вън и като влезнах сам си се върна в него и вече почти час е така.

# 687
  • София
ама много сладко пухче
обаче, така като го гледам, ще му омалее клетката

# 688
и аз си го мислех, скоро ще трябва да му търсите друга.
И нашата така си крие очите от светлината, да им се не види в принцесите.

# 689
  • о`майна лунна нощ е
Швепса пада и припада. Хич не се и сеща да си крие очите от светлината. Обаче като кажеш "Награда" и скача. Защо прави така кучето? Joy

Общи условия

Активация на акаунт