Любители на кучета - 87

• 39 699
  • 785
  •   1
Отговори
# 690
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха. Ние пък с мъжа ми, като стане време за разходка и почваме да се базикаме с една определена интонация "И къде викаш ще ходим, къде, къде? Ама с кого? Ааа, ама на разходка ли?" и т.н. И Ерос, ако спи директно става, наостря уши и гледа, ту него, ту мен. Падаме да се смеем.
На Ам-Ам също скача на секундата.

# 691
Швепса е гастро-мотивиран, както ММ казва.. ама те май повечето са така

# 692
"И къде викаш ще ходим, къде, къде? Ама с кого? Ааа, ама на разходка ли?"

Много яко звучи.
А по въпроса с клетката, мисля че от самата снимка изглежда така. По принцип е като буболечка вътре. Самата клетка е среден от три размера, които се предлагат. До 18 кг. и с размери 55; 36; 35 височина.

# 693
deapicable и ние така с Макс процедираме. 😂 Даже като иска разходка и сяда до майка ми и я бута и тя започва “На Силва ли да кажа нещо?”, “Силве, къде ше го водиш това куче?” и все тоя ред, а той милия върти глава и маха с опашка, идва до мен, връща се до майка ми. 🤣 Цяла програма си имаме понякога преди да излезем.

# 694
  • Fort Worth, TX
Моя хубавец сутрин си има цяла програма.Баща му става първи и го пуска за първо пишкане и акане.Следва закуска и мама се пробужда.След това будим дребния и вече е готов първи на вратата.Само като си види повода и найлоновите торбички се строява мирно.Ако се е отплесна само като чуе ;хайде вън и си чупи краката и опашката.Обикновено когато има зор започва да лае и застава пред вратата.Един ден реших да го пробвам да видя как ще реагира, ако го оставя пред външната врата на верандата.Седнал милия , гледа жално и не мърда.Стои и чака да му отворим.

# 695
  • о`майна лунна нощ е

...Един ден реших да го пробвам да видя как ще реагира, ако го оставя пред външната врата на верандата.Седнал милия , гледа жално и не мърда.Стои и чака да му отворим.

Горе долу така реагира и синковецът Joy JoyJoy

Извинете ме за черния хумор, ама аз съм ужасна майка, терорист. Както казвам - не случиха нашите деца на родители и това е. Добре, че кучето не разбира.
И за да не ме помислите за пълно ку-ку - всичко е в кръга на шегата и `лапетата са ни свикнали на двамата с баща им.

# 696
  • София
Кремито, два пъти ми се е случвало да забравя Бека пред вратата след разходка. Уж да се съблека, за да я вкарам в банята. Първия път вече си бях легнала и се чудя какво не е наред и се ядосах чак, че не си яде храната Joy Добре, че излая да се сетя къде е ключа от бараката. Втория път съседите на долния етаж се скараха и разкрещяха и тя Мара подробната се курдисала пред тяхната врата и лае ожесточено. Голям цирк сме!

# 697
  • София
Не ми се е случвало да забравя някой от двамата навън, ама ако са ме ядосали, нарочно ги държа пред вратата и затварям. Обикновено трае от 1 до 5 секунди, и те само седят и гледат и чакат да ги пуснем. Много са смешни и двамата Simple Smile
Ама сме ги затваряли в различни стаи без да искаме - някой бързак се шмугнал, докато сме били там, и забравил да излезе, и се почва едно търсене къде е кучето... и си мълчат бре! Само ако има месце, може да изскимтят.

# 698
  • Кубрат/ Пишурка

Знам, че сте против, но си пускам Беа сама. Дори да е затворена вратата долу - тя си я отвара сама и излиза. След час се връща! Но от два-три дена е много неспокойна - лае, дори като е в къщи и след разходка! Като й се скарам - ръмжи и пак лае. Ляга си на мястото, но си ръмжи! Още не е разгонена, ама дали не е предминструален синдром newsm78

# 699
  • Fort Worth, TX
Както я пускате сама дори няма да разберете кога ще зачене .Само да попитам какво правим после?Какво ще стане с кученцата?Защо не я кастрирате?

# 700

А възможно ли е някой да я е сритал или да са я целили със снежни топки. Или с други кучета да е имал конфликт... Нещо да й се поражда агресия? Аз съм имала голдън ретриверка, която избяга за няколко дни, докато я намерим и беше станала агресивна към кучета.

# 701
  • София
Кучетата нямат менструация, за да имат ПМС. Те се разгонват, и това, противно на МЦ при хората, е единственият период, в който женското куче може да забременее. Разликите са съществени.
Възможно е да се разгонва. Ако вулвата се е подула и има капчици кафеникаво до червеникаво изтечение, значи е това.

# 702
  • Кубрат/ Пишурка

Тя е още на 7 месеца и още не е разгонена! Вулвата не е подута, няма изтичане! Дори не се ближе!
Какви снежни топки, като от два дена нямаме сняг! Ще я кастрирам, но след първо разгонване.

# 703
  • София
На седем месеца вече може да се разгони като стой та гледай. Колкото по-едро е кучето, толкова по-късно е разгонването. Но това не е правило и гаранция няма.

# 704
  • при най-добрият мъж...
Здравейте на всички! От два дни имаме нов член на семейството-40 дневен померан Бари.Много е веселичък,добре се храни,играе.Не съм го чула да лае до сега,вечер разбира се скимти,за да го гушна в леглото.Мисля,че всичко е наред с кучо,но днес забелязах,че киха често и нослето му постоянно е мокро с бистър секрет.Изчетох доста статии за кучешката хрема в нета, все си мисля,че в зоо таксито,с което ни го докараха може да е настинал.Имала съм и други кучета,но с подобен проблем не съм се сблъсквала.Мисля утре да го заведа на лекар малчо.Сериозно нещо ли е тая хрема,само с първа ваксина е.Притеснявам се.

Общи условия

Активация на акаунт