Звездни компромати- 390 част

• 72 148
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Не търсят, не търсят - ама Баневите ги прибраха

# 361
Аз съм ѝ чела едната книга от любопитство. Услужиха ми я. Много е зле. Ходжи, магии, завистливи жени си подмятат муски с гадости, описания на някакви духовни места, а няколко страници по-късно - разговори за членове и лекция какво е "златен дъжд" (сексуалната практика). Книга за хора, които не четат по принцип и почти нищо не са чели. Не знам каква почивка е, тъй като е ужасно неприятна книга като излъчване. Описват се само долни, неприятни хора, които си правят гадости един на друг, малко секс и някаква идиотска псевдодуховност тип онези врачки, които ги дават по кабеларките.

# 362
Има една снимка от профила на Маринелината щерка като малка с братчето си, тя с лъскава рокля нещо се радват или танцуват. Та думата ми е за обстановката около тях, бедна и обикновена, с детска дървена кошарка, простички перденца, диван, възглавничка с болана, абе такава каквато я има във всеки дом от 90-те и на много хора и до днес, и си мисля за лукса, в който живеят сега, дето и с думи не може да се опише...

# 363
Christina Aguilera
Скрит текст:

Агилера защо се е направила да прилича на Джиджи Хадид? Rolling Eyes

# 364
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз съм ѝ чела едната книга от любопитство. Услужиха ми я. Много е зле. Ходжи, магии, завистливи жени си подмятат муски с гадости, описания на някакви духовни места, а няколко страници по-късно - разговори за членове и лекция какво е "златен дъжд" (сексуалната практика). Книга за хора, които не четат по принцип и почти нищо не са чели. Не знам каква почивка е, тъй като е ужасно неприятна книга като излъчване. Описват се само долни, неприятни хора, които си правят гадости един на друг, малко секс и някаква идиотска псевдодуховност тип онези врачки, които ги дават по кабеларките.

Ле-ле... тъжно да ти стане ... Много жалко, че това са най- четените книги

# 365
Тита
Скрит текст:

# 366
златен дъжд за книгите на венета райкова аххахах

# 367
Семеем се ние, но произведенията на Венета Райкова и Розмари де мео са едни от най-често търсените в групите за ел. книги.

# 368
  • софия
Аз чета точно Розмари сега Simple Smile , даже мисля да правя един ритуал от там днес Simple Smile

# 369
  • София
В навечерието на Рождество Христово е много тъжно, че аудиторията се занимава с жалки книги с езически практики и ритуали.

# 370
# 371
В навечерието на Рождество Христово е много тъжно, че аудиторията се занимава с жалки книги с езически практики и ритуали.
аудиторията може да не е толкова религиозна ...
а и това е тема за звездни компромати, ако не е жалка книга, то ще е нечий гол задник ... няма място за религиозни учения ... всичко показано тук не е библейско

# 372
  • София
а и това е тема за звездни компромати, ако не е жалка книга, то ще е нечий гол задник ... няма място за религиозни учения ... всичко показано тук не е библейско

Е че на мен това ми е ясно. Не съм спряла някого да си чете и пише каквото си иска.

# 373
Скрит текст:

Е че на мен това ми е ясно. Не съм спряла някого да си чете и пише каквото си иска.
в такъв случай коментарът ти става излишен ...
а и ако някой се има за религиозен няма да е тъжно само преди Коледа да се занимава с такива четива, а и през останалата част от годината ...
религиозен трябва да си всеки ден, не само по празниците ...
същата работа като при патриотизма ...

# 374
Какво общо има Розмари с Венета? Първата съм я чела, описва ритуали, да, но не с цел зрелище, а като черта от народопсихологията и вродената суеверност на българите, как са се практикували преди да се емнат от модерните ходжи за пари, включително и “съжителството” им с религията. Нищо “жълто” няма. Венета не съм чела и нямам намерение, но оставам с впечатление, че е съвсем различен жанр.

Общи условия

Активация на акаунт