Звездни компромати- 390 част

• 72 102
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Е, дебелички ли да ходят? Гладуват и още как, там трябва да са много слаби.

# 496
Специално за себе си Християна каза, че в периодите, когато е трябвало да отслабва е ядяла само по 1 варено яйце на ден. Всички ги мъчат според мен.
И аз да ям по едно варено яйце на ден, като скъсам синджира ще се оям не амии.. 😀 Масова практика е това при гимнастичките - не ядат, не ядат, че накрая се отприщват. Христа не е единичен случай.
Ама нали само Нешка ги карала да гладуват, сегашните треньори не били такива
Илиана да не би да искала от тях да гладуват?

# 497
  • Sofia
И Илиана е била същата,ако не и по-строга от Нешка....храната само са я миришели

# 498
Пълничка си е Хриси, не изглежда добре двойната брадичка. Иначе е голяна симпатяга.

# 499
  • До морето
Не е само ядене. Нормално е щом не си вече по 12-14 часа в залата, фигурата да се промени. Повечето гимнастички след края на активната си кариера, малко се закръглят, после пак нормализират теглото.

# 500
Не е само ядене. Нормално е щом не си вече по 12-14 часа в залата, фигурата да се промени. Повечето гимнастички след края на активната си кариера, малко се закръглят, после пак нормализират теглото.
На Боби Михайлов жената, Мария и тя май се беше ошишкала, после влезе със форма

# 501
На мен Хриси ми хареса, мъжо каза дебела била. Но според мен е и защото е и младичка и изглежда свежа. Аз дебела не я намирам.

Като цяло ми прави впечатление, че сегашните гимнастички са като волейболистки направо. Много едри....Като гледам стари кадри от времето на Раева, са като щурчета. Тия момичета в момента ми изглеждат тройни, сравнени с тези от миналото.

# 502
Не може да се коментират така килограмите на човек, защото килограмите невинаги са личен избор. Това момиче дълго време е била на определен хранителен режим, този организъм е бил под стрес малко или много през тези години, а това отключва някои проблеми, които могат да доведат до напълняване. Често гоненето на съвършенство в един момент се обръща срещу човек, а в случая на Христиана гоненето на съвършенство е било свързано с художествената гимнастика.

# 503
Не знам, но е много усмихната и приятна. С което много ме спечели. На външен вид също ми допада. Може би и защото е спокоен и позитивен човек ( или поне такова впечатление ми направи).

# 504
който е сит е добър. гладуващите са злобни

# 505
Lady Gaga
Скрит текст:

# 506
  • софия
Гага с годините се разхубавява

# 507
Май с напредъка на фотошопа се разхубавява Гага.

# 508
  • софия
по-скоро спря да се прави на извънземно

# 509
Да, но и сякаш има мекота, която преди липсваше.

Общи условия

Активация на акаунт