Парфюмни размисли и страсти - 222

• 67 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Сега се включвам с молба за препоръка за мъжки парфюм - нещо секси , възбуждащо , нещо , което да напомня дълго за себе си Heart Eyes Мнения за Sauvage на Dior ?
Да добавя , че става въпрос за 30-годишен мъж Simple Smile
Перфектен избор! Един от най-хитовите парфюми на пазара.
Ако добавиш малко инфо за вкуса на получателя, може би ще има повече идеи.

А какво бихте предложили за висок , строен и брадат лъмбър? Много Силен близнаков характер + нежна капучинова кожа и без никаква дистинктивна миризма на тялото. Има ли мъжки аромат, който да напомня на смел викинг със силно вдъхновена гордост за борба?

# 586
  • София
sweety_kitty  - може би Alfred Dunhill Icon  for men не звучи никак зле Thinking

Скрит текст:

https://www.fragrantica.com/perfume/Alfred-Dunhill/Icon-29229.html

# 587
Deetron Супер! Много благодаря, започвам да го търся за тест Blush аз клонях към Armani Aqua di Gio Profumo и Armani Diamonds Black Carrat , имате ли впечатления от тях, и ако да, то как бихте ги определили?

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 14:18 от Анонимен

# 588
Отказах се да търся парфюм за подарък, предпочитам да взема ваучер за някой магазин и сам да си избере. Аз за себе си трудно избирам парфюми, а за друг е някаква мъка. Simple Smile
Някъде в София може ли да се тестват парфюми на Аква ди Парма? Хвърлил съм око на Bergamotto di Calabria и Cedro di Taormina, като май клоня към втория.

# 589
  • София
Deetron Супер! Много благодаря, започвам да го търся за тест Blush аз клонях към Armani Aqua di Gio Profumo и Armani Diamonds Black Carrat , имате ли впечатления от тях, и ако да, то как бихте ги определили?
sweety_kitty -  твоят избор е повече от перфектен Simple Smile Не се хаби да търсиш Дънхил Айкън,  а се насочи направо към Aqua di Gio Profumo - наистина е невероятен парфюм!
Имаш чудесен усет,  доверявай му се по-често и няма да сбъркаш Hands Plus1

Valeri Cirilov - има ги за тест Акуа ди Парма и мисля, че измежду тях има невероятни съкровища Cupid
В The Circle съм тествал доста от тях, но ги има и в София - Сефора The Mall.

# 590
Има ги в Сефора.
Може ли отзиви за Сатен на Лалик?

# 591
  • София
След като обиколих всеки един мол (включително The mall и два извън София) в търсене на Valentino Donna Noir absolu и не го открих - официално се отказвам 😁
Преди половин час се напръсках с абсолютния разкош Dupont Vanilla Leather и тъна в блаженство, обмисляйки имам ли необходимост от него, но се развива така прекрасно към момента, че... ❤️

# 592
Има го обаче в темата за размените Валентиното от вчера и мацката е точна.
Dupont Vanilla Leather е жесток парфюм. Дения имаш вкус за парфюми напълно като моя. Е, без Анджелик Ноар де. Whistling

# 593
Момичета, може ли мнение за Boss Orange? Благодаря предварително!

Понеже виждам, че не е коментирано, ще дам моето мнение за парфюма. Непретенциозен откъм оригиналност, трайност и шлейф цитрусово-портокалова-ванилова водица, приятна и... дотам. Не бих го носила, с изключение, може би, през някой летен уикенд, ей така, за разнообразие.
Между другото, може да го тествате безплатно в Лидл, има доста точно копие, в правоъгълен флакон, мисля. И като визия наподобява оригинала.

# 594
  • София
Има го обаче в темата за размените Валентиното от вчера и мацката е точна.
Dupont Vanilla Leather е жесток парфюм. Дения имаш вкус за парфюми напълно като моя. Е, без Анджелик Ноар де. Whistling

Ако трябва да си призная Angelique за мен е доста неестествена любов. В началото усещам зелени нотки, които принципно мразя, но се развива хубаво после и ме спечели.

# 595
  • София
Aqua di Parma има и в онова магазинче на Патриарха, до Витошка. Там има и Килиън и др.

# 596
  • София
Aqua di Parma има и в онова магазинче на Патриарха, до Витошка. Там има и Килиън и др.
Да, това е бутик Salon Olfactive  Peace

# 597
  • Пловдив
Еееех, благородно ви завиждам за красотите,които тествате. Ние в Пловдив си нямаме такива бутици. Дори и да отскоча до София, повече от 3-4 парфюма няма да мога да пробвам. То си иска поне три дни обикаляне.

Анджелик Ноар и на мен ми е голяма слабост. Въпреки зеленото начало,а аз не обичам зелении, после се развива прекрасно и ме кара да се пристрастявам.

# 598
  • Пловдив
Момичета,моля ви препоръчайте ми хубав зимен прафюм,траен и с шлейф,ако може и с ванилия.Знам,че е много общо това,но чета,чета и сама не мога да се спра на аромат,който да тествам,отделно и че в момента нямам никакво време и ми се ще да поръчам нещо на сляпо.

# 599
Дения, ако ти се занимава, звънни в Дъглъс и Сефора в Парадайз и ги питай дали поне нямат тестер да го пробваш Валентино.
Жижи, преди  няколко страници някой пита за ванилия и му дадоха няколко предложения.

Общи условия

Активация на акаунт