Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 781
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
можете ли да ми подскажете къде в Пловдив мога да намеря pure parfum версиите на парфюмите на Шанел? Родните магазини поддържат ли ги налични?

# 256
  • Пловдив
Не съм фен на Шанел, но Прити шоп до театъра, продават Шанел. Провери там.

# 257
Здравейте,
можете ли да ми подскажете къде в Пловдив мога да намеря pure parfum версиите на парфюмите на Шанел? Родните магазини поддържат ли ги налични?
Много слабо, защото не се купуват. Обикновено нямат тестери. Виждала съм голям тестер единствено на КМ.

Вчера вечерта си сложих вкъщи Eau de Soleil Blanc Tom Ford. Голяма грешка, отрови ме. Няма вече да нося типично летни ароматои, когато не им е времето. Преди това бях полята със Нощния Скандал и толкова комплименти получих, толкова ми беше добре, върховен е в студа навън и после като влезеш на топло в стая. Защо реших така да сменя не знам, но беше кофти.

# 258
За много години! Flowers Rose
Реших да започна с нещо свежо и поръчах герленската алегория мандарин базилик. Simple Smile

# 259
  • София
Аз днес съм с Alien и вече двама мъже ме спряха на улицата, за да ме питат кой е парфюмът. Бях забравила колко хубаво усещане ми носи този аромат ♥️
Densi, тази версия на Скандал шлейфова ли е? И траен ли е?

# 260
От арабската версия на Alien някой има ли впечатления?

# 261
Аз днес съм с Alien и вече двама мъже ме спряха на улицата, за да ме питат кой е парфюмът. Бях забравила колко хубаво усещане ми носи този аромат ♥
Да много траен и шлейфов е. Секси, горещ и страстен. Не е за всеки, защото е много сладък, много медено-ванилов и много силен.

Леле днес нося Valentino Donna Noir Absolu Valentino, това е божествен парфюм просто. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 262
  • Бургас
Всичките ми познати харесват Scandal by night върху мен,оставя изключителна следа след себе си.Аз днес съм с Амуаж Блосъм,ммм самата прелест е.Kissing Heart

# 263
Я да ми кажете моля, вярно ли е, че lira на xerjoff прилича на L de Lolita Lempicka? Последният много го харесвам, но е спрян и ровейки се попаднах на тази информация.

Аз днес съм с Ma Dame на JPG  и е доста весел като изпълнение.

И да, Честита Нова Година на всички! ⚘

# 264
Аз днес съм с Alien и вече двама мъже ме спряха на улицата, за да ме питат кой е парфюмът. Бях забравила колко хубаво усещане ми носи този аромат ♥️
Дения , моля те, кажи кой точно Alien, много ме заинтригува?

# 265
Аз днес съм с Alien и вече двама мъже ме спряха на улицата, за да ме питат кой е парфюмът. Бях забравила колко хубаво усещане ми носи този аромат ♥
Да много траен и шлейфов е. Секси, горещ и страстен. Не е за всеки, защото е много сладък, много медено-ванилов и много силен.

Леле днес нося Valentino Donna Noir Absolu Valentino, това е божествен парфюм просто. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тази сутрин си го получих точно, не бях сигурна какво да очаквам, но е разкошен наистина, много "мой"! Денси, ти си "виновна" отново за тази покупка, ти и Ковачева, изкусителки такива! Сега се оглеждам и за https://www.fragrantica.ru/perfume/Valentino/Valentino-Noir-Abso … ssence-49861.html, че откакто прочетох невероятното ревю на Ковачева съм... като болна, нейните описания оживяват пред сетивата, обсебват мисълта, карат те да усетиш емоцията, настроението, мечтаеш за този парфюм, искаш го, обожаваш го!!! /дори не съм го пробвала, и вече съм абсолютно сигурна, че ще е голяма любов за мен, без необходимост от "пръв поглед"/.  Laughing Hug  Heart Eyes

# 266
Оооо, честит! Върха е просто в студ.
Муска обаче е много сложен парфюм и не трябва да се взема насляпо. Иначе и той е върха, ако ти пасне.

Я да ми кажете моля, вярно ли е, че lira на xerjoff прилича на L de Lolita Lempicka? Последният много го харесвам, но е спрян и ровейки се попаднах на тази информация.
Вярно е, но Лирата е в пъти по-хубав парфюм. По-мек, по- комплексен, по-балансиран, съставките се сливат, не се борят за надмощие. За съжаление е около 16 пъти по-скъп.

# 267
  • Бургас
На мен нито Valentino Donna Noir Absolu Valentino,нито Муска ми харесват,по-добре ги пробвайте преди покупка.Лирата има нещо от тази Лолита,но не изцяло поне при мен.

# 268
Оооо, честит! Върха е просто в студ.
Муска обаче е много сложен парфюм и не трябва да се взема насляпо. Иначе и той е върха, ако ти пасне.

Благодаря, Денси! Напълно ти вярвам за Муска, обаче само да ми падне, изобщо няма да му се чудя! Рискът е голяма тръпка, знаеш! А и "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората" - аз ще отида!  Mr. Green Joy

# 269
И аз го чакам изгоден, след като го изпуснах без пари лятото в Гърция. Мога да чакам дълго, нямам никаква нужда от парфюми.

Направихте ли равносметка какво и колко сте купили/са ви подарили миналата година?

Общи условия

Активация на акаунт