Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Франция
Йоан Владимир как се държи Iris на Le Galion при теб? Пробвах го наскоро и е изключително прекрасен в първите си два часа. Тъкмо реших, че е любов от първо намирисване и изведнъж така утихна, че изчезна. Чудя се студено ли му е още или просто така се държи?
Базата му е абстрактен цветен муск и върху дреха го долавям с дни. На кожата ми наистина изчезва по-бързо, но аз го нося лятно време в големите жеги, когато не търся трайност, а моментна свежест. За моя нос е много приятно самото ухание. Heart Eyes

# 331
Йоан Владимир как се държи Iris на Le Galion при теб? Пробвах го наскоро и е изключително прекрасен в първите си два часа. Тъкмо реших, че е любов от първо намирисване и изведнъж така утихна, че изчезна. Чудя се студено ли му е още или просто така се държи?
Базата му е абстрактен цветен муск и върху дреха го долавям с дни. На кожата ми наистина изчезва по-бързо, но аз го нося лятно време в големите жеги, когато не търся трайност, а моментна свежест. За моя нос е много приятно самото ухание. Heart Eyes

Даа- за моментната свежест те разбирам напълно- идваше ми през час- два да го подновява,  за да го усещам постоянно!:yum:

# 332
  • София
За много години! Честити да са и днешните именици!
Огромни благодарности към densi, Karen и kovatcheva за споделените мнения за Oriental Lounge TDC. Flowers Hibiscus
Този парфюм успя да ме изненада. Много приятно при това. Sparkling Heart Ароматът му се оказа съвсем различен от този, който си представях. Smiley Всички съставки са добре балансирани и никоя не взема превес. Началото му е искрящо, сякаш кристални искри се разпръскват и те обгръщат. След минути, пухкав и гушлив, леко пудрен кашмир ги обгръща. А в базата, мек, измамно прозрачен и топъл амбър ги допълва. За мен е невероятен, нетипичен, луксозен и присъствен ориенталец! Много мой и много красив аромат! Heartbeat
Парфюмната равносметка за изминалата година е около 20 парфюма – нови и подновени.
Безспорна парфюмна любов беше Valentino Donna Noir Absolu Valentino.
Специални благодарности и на Deziderata, която многократно споделяше за красотата на Burberry The Beat EDP. Flowers Hibiscus Това се оказа най-универсалният парфюм за мен, забележим и за околните. Това бяха и най-бързо изпръсканите от мен 30 мл. парфюм, който скоро ще подновя.

# 333
Благодаря ви за предложенията, момчета Flowers Bouquet Сякаш клоня да пробвам нещо на Narciso Rodriguez от любопитство, защото за герлените почти сигурно е, че ще ми харесат.
Нарцизо с две ръце! Единствените пирамиди, които съдържат роза и в които съм безкрайно влюбена са при Нарцизо...само дето забелязвам, че ставам анозмична към тях, може би заради химикалите - определено ми дразнят гърлото и ноздрите, и ми е толкова мъчно, че не успявам да долавям композицията на маслата на 100 %....иначе и аз роза да не видя, ненавиждам го аромата на това прекрасно цвете 😢 Valentino Valentina Poudree също е прекрасен... 💄

# 334
  • София
Бърз въпрос: в някой от магазините в София има ли Atkinson?

Парфюм на деня: Tom Ford Noir pour femme - мирише ми винаги на празник този парфюм Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 10:27 от Дения

# 335
  • София
Аз по празниците бях с My Burberry.

Вече си имам Льо 5! Обаче не е червения, че изчезва много бързо. Както и да е, обикалям бутилката и се чудя кога да го сложа.

# 336
Аз по празниците бях с My Burberry.

Вече си имам Льо 5! Обаче не е червения, че изчезва много бързо. Както и да е, обикалям бутилката и се чудя кога да го сложа.
Според мен е прекрасен за офис пространство и за някой делови коктейл примерно 😊   Давайте смело 👍 🌹

# 337
Може ли мнения и описания на Метресата и Бодуар който ги познава? Любопитни са ми като аромати.

# 338
  • София
Писах, писах за Серж Лютенс, че нямах търпение и точно преди да публикувам - спря токът и всичко замина.

# 339
  • на брега
Дения,
Tom Ford Noir pour femme шлейфов парфюм ли е?
Не познавам този аромат на ТФ.

# 340
Бърз въпрос: в някой от магазините в София има ли Atkinson?

Парфюм на деня: Tom Ford Noir pour femme - мирише ми винаги на празник този парфюм Simple Smile
Не, няма.

Може ли мнения и описания на Метресата и Бодуар който ги познава? Любопитни са ми като аромати.
Може довечера обаче. Peace

Ноар на Том Форд не е шлейфов парфюм, но е разкошен. Секси, топъл, сладък без да е зъбовад и страстно тъмен, без да е амбров или дървесен.

# 341
  • София
Дения,
Tom Ford Noir pour femme шлейфов парфюм ли е?
Не познавам този аромат на ТФ.

Не е шлейфов, дори бих казала, че стои близо до кожата ми, но въпреки това ми носи голямо удоволствие сладостта му.

# 342
Аз пак се включвам неадекватно ,но го обожавам Ноар ,много хубава се чувствам с него.Yellow Heart

Пак си побутвам въпроса за мнение за alien oud majestueux?

# 343
Пак си побутвам въпроса за мнение за alien oud majestueux?

Тежък, сладък, пепелен,  богат , лукс.. Има съвсем малко от Извънземното ДНК в него,  древното ориенталско взема превес... Казвам му, че е хамамено-харемен 😅 Много характер има в него, аз си представям кючекиня танцуваща в двореца на някой владетел...Сложила съм си и листче в портмонето напръскано с него и вече 9 месеца ми мирише, като го отворя... ❤

# 344
Здравейте, дами! Аз от години си имам една любима миризма и залагам предимно на нея - Versace crystal noir. Просто не може друг да го измести, поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт