Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Klodilia, радвам се да те прочета. Ти ми показа Néa Jul et Mad, обичам този парфюм HeartHeartHeart Склони ли на скъпата доставка на Floraiku. И аз се засилих, обаче мострите по-евтини от доставката Simple Smile не съм се отказала още.
Пробвай ги много внимателно обаче! Аз имам много неприятен опит с тях. Могат да бъдат супер агресивни, задушливи и притесняващи, особено на топло. Който и парфюм да харесаш на блотер, тествай непременно на кожа, с хубаво напръскване, както се парфюмираш обикновено и иди да обядваш Simple Smile Ако не те остави на мира, напомня натрапчиво за себе си или не ти дава да усетиш аромата на храната си, то това не е правилният парфюм.
Мн точно за ексклузивите на Гарлен. Аз избирах Tonka Impériale за мъж и горчивите бадеми ме преследваха дълго време. И неролито в Néroli Outrenoir е сериозно натрапчиво, нищо че не е сапунено.

# 421
Йоан Владимир говори за Любовната серия на Роджа конкретно тук.

# 422
Благодаря за мненията, момичета. 🌼Няма да купувам на сляпо, искам да поръчам няколко мостри на Amouage, че да пробвам. Мислех и за Lyric, но като цяло не съм запозната с марката и стрелям на посоки.

# 423
Аз от бързо четене реших, че е за ексклузивите на Гарлен, но и за тях важи Simple Smile
Lyric на Амуаж е тежка артилерия парфюм. На мен изобщо не ми харесва.

# 424
А за roja dove nuwa, какво мислите? Заслужава ли внимание?

# 425
Аз имам нова любов Champanica Absolute на Tom Ford, страхотен е.

# 426
Аз имам нова любов Champanica Absolute на Tom Ford, страхотен е.
Да, хубав е много Champaca Absolute. Плътен и секси, но понякога ме дразнят белите цветя и ме души.
Днес избрах да сложа Perfume Calligraphy Rose Aramis и се развива чудно. Много ми е на сърце. Heart Eyes
Вълнувам се за парфюмното парти днес на Дения. Дръж ни в течение. Hug

# 427
  • Бургас
Благодаря за мненията, момичета. 🌼Няма да купувам на сляпо, искам да поръчам няколко мостри на Amouage, че да пробвам. Мислех и за Lyric, но като цяло не съм запозната с марката и стрелям на посоки.
Споделям мнението на Раличка за Лирик,за мен той и Диа са абсолютно неподходящи за първо запознанство с марката.Като за начало пробвай със Сиел,Съншайн,Reflection,Blossom love,Honour woman и дано имаш късмет да те впечатли някой,че и те не са за всеки!Четох,че Лили Иванова била фен на Амуаж,парфюм за днес е Алюр и веднага получих комплимент.Kissing Heart

# 428
Днес в Парадайс ми подадоха едно блотерче с проба от някакъв щанд Arabian's secret. Не му обърнах внимание и инстинктивно го пъхнах в една торба.  Сега се прибрах и вадейки покупките се носи една страхотна миризма. Някой знае ли какви са тези парфюми (изобщо не им обърнах внимание)?

# 429
  • София
Да не е щандът на Ajmal? Там се предлагат и други арабски парфюми. Идея нямам как се е брандирал самият щанд, но не се сещам за друг.

# 430
Да не е щандът на Ajmal? Там се предлагат и други арабски парфюми. Идея нямам как се е брандирал самият щанд, но не се сещам за друг.
Няма друг да.

# 431
Мисля,че е друг при магазина на mac e.

# 432
  • София
Така, давам малък отчет.
В търсенето на парфюма за събитието, към момента тествах Flamenco, Ti Amo Roja и Midnight special Ex Nihilo... Flamenco ще го приобщя към колекцията, за щастие, ще дойде съвсем безвъзмездно от приятелка 😊
Какво да кажа за парфюма на Roja..? Главозамайваща работа. Човек може наистина да усети, че съставките на тези парфюми за качествени. Не го казвам просто така или само, защото парфюмите са fancy. По-скоро е заради цялостното усещане, което ми донесе Ti Amo. Усещане за лукс. Не съм убедена дали прожекцията му ще е добра... Никой не ми е направил комплимент, но то аз сигурно ухая на твърде много неща. Опитвам се да се самоубедя, че нямам нужда от него. Но парфюмът е хубав. Предлага преживяване, не просто аромат. Midnight special...е голямо разочарование. Изобщо не съм впечатлена. Скучен и за цената му абсолютно не мога да оправдая покупка. Сега съм в Парадайз и се влюбих, буквално, преносно и всякак в Angelique Noir - само на блотер обаче. За кожа ще е утре денят. Исках да си взема Tenue de soiree от магазина на Патриарха, но нямаше 100-ца. Носих два пъти една мостра и съм много впечатлена - някой беше писал, че е супер женствен - аз си го представям като червенокоса жена, с розови бузи и лунички, сред плодова градина. Навява ми такива асоциации.

# 433
Ох, знаех си за Ti Amo Roja! Чудо е това. Heart Eyes
Радвам се за парфюмните ти преживявания.
Колко време престоя в бутика?
На какво ти мирише Фламенко?

# 434
Не са Ajmal, друг е щанда, на Ajmal  канда го знам и имам доста парфюми от тях. На блотерчето пише само Arabian's secret, Dubai. Сигурно са подобни.

Общи условия

Активация на акаунт