Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 57 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Различно е 6-12 месеца. Зависи какъв момент случиш и от предисторията - досегашни опит, изследвания. Така или иначе не можеш да избираш лекар. Те те разпределят.

# 151
Различно е 6-12 месеца. Зависи какъв момент случиш и от предисторията - досегашни опит, изследвания. Така или иначе не можеш да избираш лекар. Те те разпределят.

Мерси Зазу Simple Smile
Значи още тази седмица ще си пусна заявлението, защото може и в края на годината да се обадят. Grinning
Не знам и дали и колко сериозно ще ме приемат ако напиша истината, че пробваме от 4 месеца. А някак си не ми се иска да пиша неистини и да ги завишавам.

# 152
Брех да му се е не мога да спя..Преди пункцията в четвъртък ме е обзела някаква предстартова треска, все едно на изпит ще ходя. Вчера ми се появи хрема и се събудих стресната да не ме върнат заради хремата...После започвам да фантазирам какво да направя и къде да си скрия шишето с капки за нос за да си отпуша носа точно преди да вляза в залата за пункции..После фантазирам как ще се удуша в собствен сос, ако не ми е отпушен носа...Стигнах до там да си мисля дали анестизиолозите са достатъчни добри, та да ме интубират, ако почна да се душа, че трябва и бързо да се събудя..детето ми ме чака. Лелее луда съм..
Всеки път притеснението е едно и също..
А тоя нос какво да го правя не знам?!  Започна изведнъж ударно с течащ нос сутринта. Следобяд всичко стихна, след употребата на Виброцил, сега посреднощ се събудих, запушен. През деня ще пробвам с инхалации.
Малко да се посмеете с мен. Отдавна не съм влизала в залата за пункции..Е, страшничко си е..После май се свикваше. Колкото и странно да звучи за някой.

# 153
Шакира, споко! Ходила съм за пункция със запушен нос и не са ме връщали. Всичко ще бъде наред! Късмет!

# 154
Със сигурност няма да те върнат заради хремата.  Аз един път така бях леко болна, казвах им на всички поред, точно защото ме беше много страх да не ми стане нещо, никой не ми обърна внимание. Тя упойката е съвсем лека, не би трябвало да има проблем. Успех ти пожелавам!

# 155
Шакира, колко фоликула ще пунктирате? Ако е само един пробвай без упойка. Никакъв проблем няма.

# 156
Мерси Зазу Simple Smile
Значи още тази седмица ще си пусна заявлението, защото може и в края на годината да се обадят. Grinning
Не знам и дали и колко сериозно ще ме приемат ако напиша истината, че пробваме от 4 месеца. А някак си не ми се иска да пиша неистини и да ги завишавам.

Рокет, няма значение и да напишеш повече месеци. Докато ти се обадят от болницата, те ще минат... През това време или ще си бременна и ще откажеш преглед, или пък няма да си и вече ще си ги "навъртяла" тези месеци.
Успех!

# 157
Така е, Juniper.
Другата седмица си пускам заявлението, а каквото сабя покаже.
Благодаря за информацията. Simple Smile

# 158
Моля някой да сподели впечатления от DHEA. Пия го по лекарско предписание, но нещо не ми понася добре и се чудя дали има смисъл. По принцип много не вярвам на добавки и ако не ми беше предписано не бих го пила, но сега много се колебая.

# 159
  • гр.София
Шакира, ти пак си на бойното поле☺Стискам палци за успешен  опит и този път

# 160
Благодаря ви!
А хремата ми стана още по-ужасна..3 вида капки, инхалации и чак сок от лук си слагах и нищо..нищо..ужас.
С някой от вас ще се видим след броени часове☺ Успех!

# 161

Пила съм DHEA два пъти и не съм имала никакви оплаквания. Не мисля,че причината е в тази добавка

# 162
Момичета възможно ли е отстраняването на едната тръба с хидросалпингс да е причина за падане на АМХ. През януари 2018 АМХ беше 2.232, октомври 2018 правих лапароскопия и ноември 2018 АМХ беше 1.145, а тогава изследвах и ФСХ, който беше 14.9(в една и съща лаборатория са изследвани). Никога не съм имала стимулации до сега... На 31г съм.

# 163
Кое е по-добре да се приема - Утрогестан вагинално или таблетки Дуфастон?
Изписаха ми ги като продължение с Естрофема след пункцията за 7-10дни, след което спирам и чакам да ми дойде.

# 164
Шакира, аз бих заложила на утрогестан, за да действа директно там, не виждам смисъл да се товари черния дроб, бъбреци с орален прием на Дуфастон.
слънце87, според мен си пуснала амх твърде скоро след интервенцията, все пак са ти пипали яйчниците. По принцип тръбите освен за преминаване на яйцеклетка към матка служат и за кръвоснабдяване на яйчници, ама не ми се струва за месец да падне толкова. Може да ти е ниско витамин Д и оттам да е фалшиво ниско амх.
Въобще какво се филмирате с това амх. За мен не е много коректен показател относно ЯР. Ако ти трябва за фонда, ти е идеален. По-добре отиди да ти преброят антралните фоликули в началото на цикъла и тогава го мисли. Аз затова не съм го пускала пак след стимулациите, не мога и него да го мисля, я. 

Общи условия

Активация на акаунт