Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 57 272
  • 738
  •   2
Отговори
# 270
Емерия, има начин.
Звиси по какъв протокол си.

# 271
Честито, zazu! Да е живо и здраво малкото човече. Да расте щастливо и обичано. Всяка болка, всяка сълза си заслужава, сигурна съм, макар все още да не ми се е случило.  Heart

# 272
Здравейте! Как вървят коментарите при д-р Стаменов? Кой е ходил скоро и от кога е чакал?

# 273
  • София
има ли начин човек да се свърже с лабораторията?
гледам в сайта няма телефон.
от регистратурата са забравили да ми нацъкат две изследвания, и не ми се разхожда пак да ме бодат.
ще ми се да се разбера по телефоба, ако може да ги пуснат.

# 274
аз съм се свързвала с лабораторията. Като звъниш на стадартния тел, мисля че 4 беше за лабораторията, ама колкото и да съм звъняла, все не вдигат. Затова изчаках да се свържа с регистратура и казах, че искам да говоря с тях и те ме свързаха или ми върнаха обаждане, не помня...

# 275
  • София
на телефоните се оказа абсурд човек да се свърже, или заето или свободно и никой не вдига.
но пък с форум се оказа лесно.
една съфорумка много ми помогна и ми спести ходене до там пак.

# 276
Лабораторията няма тел за клиенти, въпреки че в менюто за набиране има. И аз така звънях един цял ден и ми даваше свободно, накрая звъннах на регистратура (номера за записване на часове) , те ми казаха, че няма тел там, звъннаха им и ми решиха проблема.

# 277
  • София
аз на регистратурата звънях,с тях няма свързване.

# 278
на телефоните се оказа абсурд човек да се свърже, или заето или свободно и никой не вдига.
но пък с форум се оказа лесно.
една съфорумка много ми помогна и ми спести ходене до там пак.
бамба, и какво е решението за подобен случай?

# 279
  • София
не знам.
аз писах тук, една съфорумка ми писа на лични че е в клиниката, попита на регистратурата и ми назначиха пропуснатите изследвания
преведох парите и като пристигнат там ще ми пуснат изследванията.
най-сигурното решение е да се отиде на място.
на мен отиване и връщане ми е поне два часа.

# 280
Момичета гледам, че сте подхванали интересната тема за отсъствия... Аз се чудя ако почна нова работа (все още ходя само по интервюта) как ще се справя с отсъствията... При предишните процедури нямах проблем, но бях във фирмата 8г и в предимно мъжки колектив и намирахме компромисни решения с шефа и колегите, но сега... не знам как ще е... И друго нещо исках да ви питам (ако знаете) ако случайно ме съкратят и отида на борсата за няколко месеца и забременея (през тези месеци), а като забременея ме назначат на трудов договор как се изчислява майчинството и ще имам ли право на такова? Чудя се дали да търся активно и почвам нова работа или да се пусна на борсата докато си правя процедурите и като забременея имам опция да ме назначат в някоя фирма и да си взимам болнични и майчинство? До сега имам 13г трудов стаж без прекъсване (като изключа 1г майчинство преди 4г)...Просто се чудя как да действаме... А за процедурите нямам много време за губене защото съм с НЯР...

# 281
Всичко наведнъж движи, а не едното за сметка на другото.

# 282
  • София
ако идеш на борсата после при изчисление на майчинството тия месеци ти ги смята минималната рз за момента.
а за да получаваш болнични и майчинство в този момент трябва да не си на борсата, а да си на трудов договор.

# 283
Всичко наведнъж движи, а не едното за сметка на другото.

Герда аз така съм го запланувала по принцип, но искам да съм наясно какво да правя ако нещата не вървят по план, защото съм с ипотека и още един кредит, имам детенце, а и за процедурите ще трябват финанси и всичко ми се струпва наведнъж... Ако почна на ново място и в същия месец стартирам процедура и забременея (Дай  Боже) може новия работодател да не ме остави на работа (ако се случи така ще се назнача във фирмата на майка ми за да си взимам майчинство), но не знам и дали ще ме търпят с отсъствия още от началото. Затова си проучвам всякакви варианти. А и не се знае колко бързо ще си намеря нова работа все пак... Благодаря

# 284
Момичета, който е ползвал хематолог, моля да ме посъветва към кой да се обърна. Но не е свързано с ин витро, а за баща ми...Че тия дни не стига че при мен нищо не се получи, ами само по болници бягам.
Моля за съвет! Дори и да не е от Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт