Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
ако не работи информация всичко може да вземеш от регистратура.

# 316
Супер. Благодаря, Бамба.  Hug

# 317
И на мен от упойките ми е много зле всеки път..но ми казаха ,че си въобразявам ...а в предната клиника нямах никакви проблеми-даже по-добре се чувствах...а сега лошо,повръщане....

# 318
Да не получавате някаква алергична реакция от тези упойки?

Аз и в предната клиника и в тук,казвам винаги че съм алергична към много неща и лекарства и винаги ми слагат противоалергично преди упойката,пак през абоката. Не съм имала проблеми до сега.

# 319
  • София
Гаденето надали е алергична реакция, но знам ли...
Реално до сега винаги след пункция са ми слагали венозно ношпа от което получавам силен световъртеж особено ако е директно във вената.
Последния път ми го сложиха в системата и на много бавна капка...
след него ми беше изписано някакво друго обезболяващо, но не знам вече съвкупността от всичко ли, но драйфах поне няколко пъти скришум от акушерката, че не ми се киснеше там цял ден хах Simple Smile

Сега на хистерото което ми предстои се надявам да не ми слагат нищо освен упойката и ще дам отзив дали ми е било зле.
До колкото бях проверила и сравнила, упойката която ми слагат там и която ми слагаха в предната клиника беше еднаква - пропофол мисля беше..., нямам обяснение защо на двете места различно съм реагирала

# 320
Не е алергия-непоносимост ,но явно я имам...преди време бях питала каква е упойката,но забравих Sad .Май беше от групата на НСПВС а аз тях не понасям...макар че анестезиоложка ми беше казала,че е хубава.На всички слагат еднаква...бях питала може ли да си купя от аптеката друга,но казаха абсурд...Та сега си търпя...

# 321
Аз с упойките при сериозен дискомфорт не съм имала. Случвало ми се е да ми се спи, когато се прибера вкъщи и да му дремна за два-три часа, но толкова. Последната ми пункция беше октомври, да не би да има нови от края на миналата година.

# 322
  • София
Аз имам чувството, че с всяка следваща пункция, почнах повечко да ги усещам упойките- все едно има някакво натрупване.

# 323
Момичета има ли някоя днес в клиниката с кола за Бургас/ Поморие евентуално. Благодаря Simple Smile

# 324
Аз имам пункции в четири други клиники преди Надежда. Никога не съм се чувствала толкова зле след упойка както сега. Всъщност никога не съм се чувствала зле досега след упойка! Все едно някаква отрова ми бяха инжектирали...

# 325
Преди 3 години не усещах упойките и нищо ми нямаше след това. После почнах да ги понасям много трудно и вече правя пункциите без упойка. Щом толкова хора се оплакват явно има някакъв прблем.

# 326
Странно .Аз имам упойки от пункции и други интервенции в друга клиника направо ужас.С инвалидна количка ме пренесоха в една стая и 3 часа просто не можех да се събудя.Януари и април имам упойки в Надежда .Станах и си тръгнах за Бургас .Изобщо при мен беше супер.

# 327
И аз имах пункции ноември и декември- много леко и за по малко от час вече пътувах за вкъщи. Но октомври първата ми пункция в Надежда беше тежко след упойката- пуснаха ме бързо, но след това повръщах,за  час-два ми мина .

# 328
Сменили са ги упойките, според мен. Преди като видех белия разтвор като прясно мляко и се успокоявах. Това беше прекрасна упойка. Последният път като видях прозрачния разтвор и се отчаях...Не бях толкова зле след нея, но преди се събуждах като след хубав сън, а сега ти е объркано..

# 329
Така ти се е сторило от вълнение. Едно момиче след пункцията викаше с пълно гърло, че изобщо не била заспивала, а тя си спеше.

Общи условия

Активация на акаунт