Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се да следя темата. Макар, че първата ми среща с д-р Цветков ще бъде чак февруари.. Ама то като се замисля ей сега ще се изтъркаля месец и половина😊

# 16
Слънцето 87, ние докато чакахме първичен направихме СГ, консултация с генетик и имунолог.
На моя трансфер имаше френски шансони.

# 17
Моят трансфер април беше под звуците на Моцарт Simple Smile

# 18
Да,да,то радиото си звучи с пълна сила и класическа музика,но нямаше слушалки и таблети.Simple Smile)

# 19
  • София
Да,да,то радиото си звучи с пълна сила и класическа музика,но нямаше слушалки и таблети.Simple Smile)

Сега беше изключено и само през таблетите се слуша. Било идея на док и ни ги раздадоха още в стаята. Аз го отказах ( че тогава много се бях сдухала), но док щял да се обиди. Санитарката като чу, че идва и идва да ми слага слушалкште Grinning

# 20

Сега беше изключено и само през таблетите се слуша. Било идея на док и ни ги раздадоха още в стаята. Аз го отказах ( че тогава много се бях сдухала), но док щял да се обиди. Санитарката като чу, че идва и идва да ми слага слушалкште Grinning

Хаха смятай,интересна работа. Няма лошо,ама така пък не чуваш какво говорят те,а си е интересно понякога Grinning

# 21
  • София
като бяха в малинов още пак така раздаваха слушалки и слушахме и гледахме едни пейзажи, ама с една течаща вода. както си се понапил с вода и ти се пишка направо си беше малък кошмар.
тогава и ембрионите ни показваха на един голям телевизор преди трансфера, и ги избирахме един по един заедно с лекаря. не че нещо разбирахме де, ама друго си е като изглежда човек да участва в избора.

# 22
Слънцето 87, ние докато чакахме първичен направихме СГ, консултация с генетик и имунолог.
На моя трансфер имаше френски шансони.

Герда имаме спермограма, всички хормони (полови и на ЩЖ), витамини, лапароскопия, фоликулометрия няколко месеца, консултация с генетик и имунолог. Всички изследвания са от октомври и ноември месец и не мисля да ги повтарям за сега или поне докато не се видя с Цветков. Просто от юли месец до сега бях пациентка на Шефкетова, но понеже тя още не работи с фонда а аз вече имам одобрение и си чакам заповедта през февруари, ще продължа с процедурата по фонда в Надежда. Вкарала съм вече витамините в норма, имам си назначена терапия от Паскалева за тромбофилията и правя назначените ми вливки с интралипид от Русев заради завишените НК клетки и си имам терапия с л-тироксин (по принцип нямам проблем с ЩЖ, но ТСХ ми беше 2.7 този месец и предвид предстоящите процедури направо почнахме терапия). Въобще през последните месеци направих всякакви изследвания и консултации със специалисти и за каквото имаше нужда предприех терапия за да може като си взема заповедта да не губя време и да стартираме ин витрото при първа възможност😊

# 23
Моят трансфер - Римски Корсаков беше музиката Simple Smile

# 24
  • София
Интересно, дали пък няма плейлист в тези таблети и сам да си избереш музиката.
Надявам се, че слушалките са от големите Simple Smile
Въпреки, че това разнасяне на таблети насам-натам не е ли  в разрез със стерилността.
Бях чела едно мнение на съфорумка,  че на трансфер не е позволено жената да е с парфюм или дезодорант, защото ембрионите можело да се увредят от летливите вещества, става въпрос за чужбина, но не се сещам къде.

# 25
  • София
Има плейлисти или си избираш от you tube и слушалките са от големите.
Аз за да чуя док кога ще дойде го сложих на пауза Grinning Blush

# 26
Здравейте, момичета!

Преди 10 дни попълнихме документите в сайта на клиника Надежда и сега си чакаме обаждане и да ни предложат първичен преглед. Може ли да ми кажете вие колко време чакахте за първичен преглед и след колко време долу-горе се обаждат да предложат първичен преглед?
Ние трябва и през андролог да минем - ММ е с азооспермия, тестисите не произвеждат сперматозоиди и сме се отчаяли много... Месец и половина му бият инжекции Хориомон и скоро ще разберем дали изобщо това му повлията.
Моля ви дайте някакво мнение за клиниката или за лекарите, при които сте ходили.
Отчаяно се нуждая от някаква надежда...

# 27
Чака се различно, аз чаках 3 месеца, но сега вече се чака повече 6 месеца, може да каже някой, който е от скоро в болницата. Обадете се на информация да ги питате дали са приели заявката ви, просто да потвърдят. Клиниката има изградена схема, на мен ми харесва и лекарите са внимателни, процедури и т.н минават по реда си. Успех ви пожелавам, има отделна тема за спермограмата и добавки, вижте там какво пишат момичетата.

# 28
Чака се различно, аз чаках 3 месеца, но сега вече се чака повече 6 месеца, може да каже някой, който е от скоро в болницата. Обадете се на информация да ги питате дали са приели заявката ви, просто да потвърдят. Клиниката има изградена схема, на мен ми харесва и лекарите са внимателни, процедури и т.н минават по реда си. Успех ви пожелавам, има отделна тема за спермограмата и добавки, вижте там какво пишат момичетата.
Благодаря много!

# 29
Момичета, лабораторията нали ще работи по празниците? Че датата на теста наближава ....

Общи условия

Активация на акаунт