Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 57 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря много момичета. Наскоро моя приятелка прави опит по фонда в клиника в Плевен и ми каза, че са доплатих около 2000лв и направо се притесних. При нас проблема основно май е НЯР по индикациите на яйчниците и АМХ и хормоните, но все пак Шефкетова каза, че все още имаме шансове да се получи с моя яйцеклетка. И ние се борим за второ детенце и на този етап не сме готови за ДЯ и не ни е опция, защото ако сгигнем до там най вероятно просто ще се откажем...

# 91
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте! Имам питане, ако може да ми отговорите разбира се.Трябва да направя цветна снимка, д-р Персенска ми каза първите чисти дни на цикъла - при мен това са 8,9,10.. Миналия месец бях болна, с Т. - 38,5 и отложихме процедурата. Днес ми е първи ден на цикъла/по-рано 4 дена/и се обадих за час за въпросната снимка, оказа се, че 07,01, ми е 11 ден.Тогава е първата възможна дата, защото др. Персенска ще бъде тогава на работа. Дали ще е проблем, че съм 11ти ден от цикъла.

# 92
Важното е да е преди овулация.

# 93
  • Sofia, Bulgaria
Ами не знам кога ми е овулацията и имам ли такава изобщо, последните два цикъла се скъсиха и са през 23-25 дни. Тази седмица имах изявени ПМС - боляха ме гърдите и бях като цяло подута, това не ми се беше случвало доста време, та го приемам за добър сигнал /пия добавки и витамини/

# 94
Някой от другите лекари няма ли да е по-рано на работа? Аз бях при Персенска, но цветната снимка ми я прави Сигридов( 2013г). При 25 дневен цикъл, ако има овулация, нищо чудно да е около 11-ти ден.

# 95
Ами не знам кога ми е овулацията и имам ли такава изобщо, последните два цикъла се скъсиха и са през 23-25 дни. Тази седмица имах изявени ПМС - боляха ме гърдите и бях като цяло подута, това не ми се беше случвало доста време, та го приемам за добър сигнал /пия добавки и витамини/
Здравейте, за мен 11 ден не е проблем стига да се пазите. Преди две години се наложи да ми правят ЦС  след овулацията на 17 ден или на другия месец. Тогава много бързах и не ми се чакаше и почнах  да се моля на докторката и тя ми каза, ако обещаеш да се пазите ще я направя. Мисля, че най- важното е да няма оплождане или бременност по- време на облъчването.

# 96
  • София
Ами не е само заради бременност, а и дебелината на лигавицата. Ако лигавицата е дебела има вероятност да не се види, ако има септум в матката, например. ЦС носи и друга информация, не само проходимост на тръбите.

# 97
Честита нова година! Нека бъде щастлива и благосклонна към нас!
Имам една чуденка, защото никой от лекарите не е обръщал внимание до сега. Последната година няколко пъти си пусках прогестрон и всеки път беше на горна граница, а веднъж и над. След аборта цикълът ми се позасили. Не е нещо извънредно, но се чистя активно поне 3 дни, като изхвърлям доста лигавица. Не знам какво да си мисля. За проблем, за добра овулация и лигавица, за оплождане, което не може да се задържи...? Вече не знам какво се случва с организма ми и никой не иска да се опита да разбере. За Персенска щом съм в края на 30-те не ставам вече, а аз докато имам овулация и редовен цикъл няма да се откажа.

# 98
ЧНГ момичета, през 2019 дано всички имаме дете Simple Smile Сега аз чакам за коментар след неуспешен ЗЕТ от 1.09 , много време ми се вижда вече, някой чака ли от тогава, ще звънят ли или не, аз ли да звънна Thinking

# 99
  • София
аз бих звъннала поне да проверя дали съм в списъка, късмет!

# 100
  • Sofia
ЧНГ момичета, през 2019 дано всички имаме дете Simple Smile Сега аз чакам за коментар след неуспешен ЗЕТ от 1.09 , много време ми се вижда вече, някой чака ли от тогава, ще звънят ли или не, аз ли да звънна Thinking
Аз имах трансфер на 10 септември и още чакам за час за коментар.

# 101
Здравейте и за много години!!! Правих ми биопсия и след нея ми се обадиха и ми казаха че е необходимо да се направи промивка на 7-8ден. След което при трансфер Рвмс. Питането ми е тази промивка какво представлява и колко струва? Благодаря предварително!

# 102
Ако е същата както при мен,50лв. На бележката пишеше,че е интралипид.

# 103
Здравейте.
Интересува ме дали доктор Цветков е на работа в събота. Благодаря.

# 104
  • Sofia
Аз имах трансфер на 10 септември и още чакам за час за коментар.
Преди малко ми се обадиха и ми дадоха час за 12 февруари.Успех на всички през Новата Година!

Общи условия

Активация на акаунт