Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
то няма график за такива случаи. вмъкват по някой като има място.
аз му казвам безкрайния списък на този, никой не знае кога ще ти се обадят.

Благодаря за инфото ! Останала съм с грешно впечатление .... това чакане мен специално много ме изнервя 😤

# 481
  • София
аз чаках от юли, обадиха се май за декември.
на всичкото отгоре на мен хич не ми беше удобно времето, което предложиха, та сменихме.
ама през това време ходих даже да питам да не са изгубили списъка. там си беше , показаха ми го, просто е много голям.
явно не смогват. от друга страна точно след неуспешен опит е много гадно да се чака. не че на тоя коментар нещо смислено се случва, ама поне човек няма усещането че е заседнал в нищото.

# 482
Абсолютно! В момента стоим и чакаме, а времето си минава ... 😕 Дано по-скоро се обадят за час ...

# 483
Ето това нещо не и харесвам на тях, ми след теста да говорят с пациентите и това е.

# 484
хапчета дават за лека стимулация, клостил, фемара и подобни.
ако се наложи после добавят и инжекции.
преценяват след прегледа на 2-3-4 ден.

А след прегледа 2-3 ден има ли друг преглед преди 10-ти ден. Питам ,защото не съм от София и да знам колко пъти ще идвам... А като говорих с докторката беше след хистероскопията и може би ми е било замаяно още и нищо не питах тогава Simple Smile

Аз бях сега със стимулация с хапчета. Ходих на 2ри ден, започнах ги още същия ден, пих ги 6 дни и на 10ти ден от МЦ бях на преглед и оставам ( не съм от София ), инсеминацията ми ще е на 13 ден, след нея ще си ходя. Успех 👍

# 485
  • София
Здравейте. На какво може да се дължи деградирал ембрион в ден 5, тоест стигна почти развитието си до бластоциста и започна да не се дели правилно. Не се стигна до трансфер. Това ни е първи опит. Яйцеклетката е извадена на спонтанен цикъл, само Choriomon ми е инжектиран, аз съм с две запушени маточни тръби, спермограмата е добра. Някой, ако е минал по този път моля да сподели от тук нататък какъв е бил подхода на репродуктивния му специалист.Благодаря на отзовалите се.

# 486
Здравейте. На какво може да се дължи деградирал ембрион в ден 5, тоест стигна почти развитието си до бластоциста и започна да не се дели правилно. Не се стигна до трансфер. Това ни е първи опит. Яйцеклетката е извадена на спонтанен цикъл, само Choriomon ми е инжектиран, аз съм с две запушени маточни тръби, спермограмата е добра. Някой, ако е минал по този път моля да сподели от тук нататък какъв е бил подхода на репродуктивния му специалист.Благодаря на отзовалите се.
Аз имах няколко такива греди. Опитвахме се да събираме и замразяваме ембриони, но имаме само едничко. Спират развитие 4-5-6-ти ден. При мен казват, че е от яйцеклетката.

# 487
Здравейте и от мен. Миналия месец ме диагностицираха с поликистоза.Бях на преглед при др Димова. Според вас одачен ли в изборът за нея,в смисъл ще може ли да ми помогне към заветната мечта. 25 год съм.

# 488
Не мисля. Можете обаче да направите някои първи стъпки с нея, докато чакаш за репродуктивен.

# 489
Здравейте и от мен. Миналия месец ме диагностицираха с поликистоза.Бях на преглед при др Димова. Според вас одачен ли в изборът за нея,в смисъл ще може ли да ми помогне към заветната мечта. 25 год съм.

Освен гинеколог, ви трябва и ендокринолог. Много често при поликистоза се открива и инсулинова резистентност. Само включването на един Глюкофаж и се забременява лесно. Не е открита още причината за това въздействие на този медикамент върху лесното зачеване, но го знам от ендокринолог. И не е задължително и при вас да е така. Но един преглед никога не е излишен при ендокринолог, особено при поликистоза.

# 490
  • София
Колко дни болничен дават след диагностична хистероскопия?

# 491
Момичета, с каква упойка се прави ЦС -епидурална, спинална? На вас като ви правиха искаха ли преди това МБ ваша и за партньора? При мен не, но имах правена отпреди месец, не ми предлагаха свещички, нищо..

# 492
  • София
Карайдавърви, преди ЦС е добре да имаш чиста МБ, хламидия, уреаплазма и микоплазма. В противен случай рискуваш да се пренесе инфекция от влагалището в матката. На повечето АГ-та хич не им дреме и няма да ти кажат. Упойката най-вероятно е венозна (пълна).

# 493
Момичета, с каква упойка се прави ЦС -епидурална, спинална? На вас като ви правиха искаха ли преди това МБ ваша и за партньора? При мен не, но имах правена отпреди месец, не ми предлагаха свещички, нищо..
С краткотрайна венозна упойка се прави. 2016 не са ни искали МБ, сега незнам как е.

# 494
  • София
Венозна краткотрайна е упойката. Само ПКК10 ме накараха да си пусна няколко дни преди манипулацията.

Общи условия

Активация на акаунт