Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 71

• 58 528
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Момичета здравейте, кажете как се справят след отрицателен тест защото аз отново съм съкрушена.. Чувствам се като премазана, пребита не знам как да го опиша...

Шест години бях в тази борба, като първите две буквално обсебена. След това си дадох сметка, че незнаейки колко време ще продължи, не бива да спирам да живея. На мен лично много ми помогна спорта, както и разходките из планината уикенда, но аз по принцип харесвам тези неща. Тогава просто забравях за проблема. И срещи с хора, с които не обсъждате само Това, дори и да знаят. Аз избягвах хората, които знаеха и всячески се опитваха да ме съжаляват, не го харесвам това чувство . Успех!

# 526
Искрено благодаря на всички за коментарите.. Явно трябва да свикна с мисълта че не е толкова лесно Sad

# 527
Момичета, имате ли впечатления от мамолозите в Надежда?.
Трябва да правя пункция на киста в гърдата 🙄
Не съм доволна от Стоименов. Искаше заедно с хирурга да ме оперират за несъществуващ проблем. Ако ви интересува допълнителна информация пишетена лични.

# 528
Момичета, знаете ли до кога ще работи д-р Чапанова, предвид това че е бременна? И знаете ли каква ще е процедурата за нас, като нейни пациенти - на кой доктор ще ни прехвърлят, имаме ли право на избор и т.н.
Някоя от вас имала ли е подобен случай с друга докторка?

# 529
Здравей, аз доколкото я разбрах, до края на февруари ще бъде на линия. Вече за прехвърлянето, нямам представа.

# 530
  • Варна
Аз когато бях при ДрТихомирова бях чула слуха за бременността й Simple Smile след поредния преглед исках да си запиша следващия час и от регистратура ми казаха :"Ами тя ще излиза в майчинство Simple Smile Изберете при кого да продължите" И ми казаха Цветков или Персенска  Simple Smile и така се прехвърлихме при "създателката" на нарастващото ми коремче 😍❤️

# 531
Аз когато бях при ДрТихомирова бях чула слуха за бременността й Simple Smile след поредния преглед исках да си запиша следващия час и от регистратура ми казаха :"Ами тя ще излиза в майчинство Simple Smile Изберете при кого да продължите" И ми казаха Цветков или Персенска  Simple Smile и така се прехвърлихме при "създателката" на нарастващото ми коремче 😍❤️

Тоест вече сте бременна, толкова бързо, браво.. Аз от вас разбирам , че е бременна, не съм забелязала да й личи.

# 532
  • Варна
😲 Аз говоря за изминалото лято. Тя да не се е върнала на работа Simple Smile

# 533
Момичета, искам да попитам тези от Вас с НЯР или ИЯР, които са събирали ембриони при д-р Стаменов на напълно ЕЦ ли сте вадили Ф или сте били с някакви леки стимулации за образуване на повече Ф?И, ако сте били с леки стимулации с какво са Ви стимулирали? Благодаря Ви!

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 12:59 от bubastet

# 534
  • София
може и с хапчета някакви и напълно ец.
и от теб зависи какво предпочиташ.
а също и какъв е резултата.
при мен все излизаше по една я и преценихме че е по-добре на напълно ец.

# 535
Момичета по принцип преди година и няколко месеца си изследвах НК клетките при Русев и в продължение на 1г (с малки прекъсвания покрай лапарото) си правих вливките, но без резултат. Контроли не съм правила. Вчера бях при Цветков и се разбрахме на другия МЦ иска да ме види на 2ри-3ти ден и ще ми назначи инжекции и почваме стимулация. Коментирахме тромбофилията, ТСХ и евентуална терапия, но за вливките нищо не ми каза... Чудя се предвид предстоящия опит трябва ли да правя контрола на НК клетките и консултация с имунолозите в Надежда (не съм била при тях) или да си продължа с назначените вливки от Русев (по принцип този месец трябва да правя)... Оффф вече просто се побърквам с лекари и терапии... И просто не ми се иска да пропусна нещо... Имам си терапия и правя редовни консултации с ендокринолог за да подържаме ТСХ в норми. Имам си назначена терапия от Паскалева за тромбофилията. И имам и назначени вливки от Русев за НК клетките, вит. Д и вит Б12 (които поддържам с терапия), но се чудя дали се правят контроли или просто си правя вливките и това е... Имам една успешна бременност (ин витро на ЕЦ) и един мисед (естествено забременяване) без никакви терапии...

# 536
Бубе, мен Стаменов ме прати на генетик заради проблемен кариотип на ММ, за да каже колко здрави ембриона се очакват и съответно каква стимулация да приложи. Аз тогава пропуснах да му кажа, че от опита ми досега, при мен и със силна, и със слаба резултатите са едни и същи. Ако той измисли нещо за по-добър отговор на яйчниците, ще е чудо. Макар че това зависи от антралните все пак.
Слънце, попитай Цветков дали да пуснеш актуални изследвания на НК. Една година е много време. А също съм като теб, но преди година и половина, Стаменов спомена нещо и за НК проверка, но не съм му показала старите резултати.

# 537
Бубе, мен Стаменов ме прати на генетик заради проблемен кариотип на ММ, за да каже колко здрави ембриона се очакват и съответно каква стимулация да приложи. Аз тогава пропуснах да му кажа, че от опита ми досега, при мен и със силна, и със слаба резултатите са едни и същи. Ако той измисли нещо за по-добър отговор на яйчниците, ще е чудо. Макар че това зависи от антралните все пак.
Благодаря, мила Simple Smile! Аз питам, тъй като на 100% ЕЦ (без лекарства), физиологически може да се изкара по 1Ф=1Я, но, ако има лека стимулация може да изкараш - 2 или 3.

# 538
Благодаря, мила Simple Smile! Аз питам, тъй като на 100% ЕЦ (без лекарства), физиологически може да се изкара по 1Ф=1Я, но, ако има лека стимулация може да изкараш - 2 или 3.
На 3-ти ден се виждат антралните /както е казала Малага/ и според размерите им и броя, трябва да се прецени какво и как. При всеки е индивидуално. Успех !

# 539
На 3-ти ден се виждат антралните /както е казала Малага/ и според размерите им и броя, трябва да се прецени какво и как. При всеки е индивидуално. Успех !
Благодаря, kiki_7! Hug Засега не съм решила нищо, за момента физически нямам възможност да започна да събирам Е в Сф, но просто  исках да разбера дали има универсален метод при него или действа спрямо пациентката Simple Smile, но очевидно е спрямо пациентката и антралните Ф.

Общи условия

Активация на акаунт