Край на вечния въпрос „С какво да се отопляваме?“ - TESY предлага решения за всеки дом и джоб

• 13 053
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
С конвекторни радиатори. Трябва да се подменят вече с по-модерни. Както и бойлерът, между другото. TESY мисли ли за вариант на промоция "Комбинирай и спести" - като за моя случай?
Здравейте,
Новите модели конвектори с електронно управление и Интернет контрол биха били много по-икономичен и удобен вариант за отопление.
Надяваме се да сме Ви били полезни!
TESY

# 241
Живея в апартамент и се отопляване с централно парно

# 242
В къщи сме с парно, но на работата сме с конвертор

# 243
Отоплявам се с лъчистите конвектори на Tesy. Tesy MC2011 и MC20111.Преди 6,7 години купих предишен модел от серията и съм много доволна.Включвам и wifi контакт и мога да управлявам конвектора преди да се прибера.Като минус на МС 20111 мога да отбележа крачетата, които са по-крехки и по-лесно се чупят.
Здравейте,
Изборът Ви на лъчисти конвектори е отличен. От тази година, модел МС 20111 се продава с друг вид крачета, които са много по-здрави.
TESY

# 244
С два климатика и един маслен радиатор.Трябва ни още нещо за другата спалня,но още се чудим какво да бъде.Дядо Коледа може да ни изненада.....
Здравейте,
Електрическите конвектори са вариант, който обединява някои от ползите, както на климатика, така и на масления радиатор. Моделите с електронен термостат отчитат стайната температура с голяма точност и осигуряват нужния комфорт, като спестяват от сметката за електроенергия с до 21%. Същевременно затоплят помещението без да завихрят въздуха, по начина по който работи климатика.
TESY

# 245
Ние от 2 седмици имаме конвектор на Теси и ни топли повече от предишния! Въздухът не се изсушава, безшумен е и сме доволни!

# 246
Отоплявам се с маслен радиатор Tesy - икономичен и заема малко пространство. Безопасен и не причинява алергии. Имам го от над 10години и съм изключително доволна!

# 247
Отопляваме се с конвекторни радиатори и климатици

# 248
  • от Луната
Живеем в апартамент с централно парно, но поради ред причини мислим да минем на климатици.

# 249
  • София
Основното отопление на жилището ни е централно парно, а при необходимост и от климатик.

# 250
  • ЛОВЕЧ
Отопляваме жилището си с климатици

# 251
Отопляваме се с климатици и маслен радиатор на Tesy!

# 252
Отопляваме се с климатици.

# 253
  • Sofia
Отопляваме се с климатици, но не съм доволна имаме и конвертор в едната стая. Очаквах повече от марката климатик която избрах.

# 254
Ние се отопляваме с парно. Имам малки деца и се налага да включваме и вентилаторни печки когато ги къпем.

Общи условия

Активация на акаунт