Край на вечния въпрос „С какво да се отопляваме?“ - TESY предлага решения за всеки дом и джоб

• 13 052
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Преди да минем на парно, ползвахме духалки и маслен радиатор.

# 256
  • Mediterraneo
Последното ни отопление беше с климатик. Сега живея на място, където за цяла зима ми се налага да пусна 1-2 пъти климатика да окърши въздуха, та съм много щастлива от този факт!

# 257
Отопляваме се с електричество. Два броя инверторни климатици с нисък разход на енергия ни осигуряват топлина 24 часа в денонощието.

# 258
  • София
С климатици

# 259
Ние сме газифицирани. Отопляваме се с локално парно на газ.

# 260
  • София
Отолението ни е с централно парно, но есента и пролетта, ако се наложи разчитаме на климатици и конвектор.

# 261
Отопляваме се с парно,което топли и водата в бойлера ни TESY,който е със серпентина...

# 262
Родителите ми се отопляват с камина с водна риза, но тъй като под и над техния апартамент никой не живее, им е доста трудно да затоплят жилището, даже и при постоянно горене на камината. Искат да си вземат 1 или 2 конвектора, но тъй като са пенсионери, държат да е нещо хем ефективно, хем икономичност. Вие какво бихте препоръчал?

# 263
Отопляваме се с климатици. От есента обособихме терасата в кухненски бокс и се наложи да мислим за отопление и там. Спряхме се на стенен конвектор Теси и сме повече от доволни.
Бойлерът ни също е Теси Модеко. Нямам забележки.

# 264
Отопляваме се с парно.

# 265
Живеем в апартамент, в който отоплението е с парно.

# 266
Отопляваме се с климатици, стенна печка в банята и когато е много студено включваме и маслен радиатор.

# 267
  • Монтана
Отопляваме се с подово отопление с пелети.

# 268
  • Варна, България
В къщи се отопляваме с климатици и Маслен радиатор . Но честно казано повече съм доволна от радиатора, много повече ми топли,въпреки че е на 10тина години върши страхотна работа и поглеждайки го сега се оказва че е с марка Tesy.

# 269
В къщи се отопляваме с климатици.

Общи условия

Активация на акаунт