Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 48

• 18 880
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Факт е обаче, че на финала на 6-ти ни показаха някаква друга Зорница - повърхностна и неискрена. Дано се  поправят в 7-ми.
Дрийми, права си във всичко, което си написала, определено са имали идеята на финала да не са заедно.
Имаха ужасно хубави моменти заедно и именно от тези залитания на Зорница ни заболя най-много.
Но тази неискреност от страна на Зорница я има според мен през цялото време на 7-ми сезон и за мен това е най-слабото място в образа й.......... Да изпитва чувства към Банков, но не предприе нищо, скри се, обвини другите, като че ли й беше най-лесно да остане с Марио, но това не е Зорница от 5-ти сезон, която знаеше какво иска - честни и точни отношения, без да е тайна - винаги е бягала от това, а какво стана.....!!!!
А че Марио знаеше какво става с нея - тук спор няма, беше я опознал до съвършенство - разбираше всеки един нейн поглед, действие, постъпка - дори тя не разбираше на къде върви. Тя просто се беше изгубила, потънала доста на дълбоко в чувствата си.
На финала просто тя се пусна от Марио и дано успее да се намери и да разбере какво иска.

# 661
  • София
Пък аз като ви обяснявах, че тези двамата не трябва да се женят, не бяхте съгласни. 😂

Аз не мога да съдя Зорница, че е имала чувства към Банков (продължавам да смятам, че или обичаш или не и за това ми е странно, как обичаш двама едновременно, но може аз да съм такъв чешит, знам ли). Единствено смятам, че не беше честна спрямо Марио. Не биваше да позволява той да продължава да вярва в тази илюзия. Трябваше да е достатъчно смела да каже истината, особено когато виждаше, че Марио няма да я пусне сам.
Това е което ме побърква, Зорница, която държеше на истината, да няма скрити неща, тайни през целия сезон не беше искреединствения човек, който беше като скала до нея.

И аз мисля, че още в началото такава е била идеята, да не са заедно. Трябваше да се досетя след цялата плеяда снимки и постове на официалната страница за Банков и Огнянова. За съжаление тези неща ги отдавах на далеч по прозаични причини

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 11:05 от rosi_ta

# 662
Зорница не избра да бъде неискрена и да лъже Марио, тя твърдо вярваше, че няма нищо тревожно и се справя чудесно с нещата. Зорница лъжеше себе си, че няма проблем. Как да е честна, като не знае, че е нечестна?
А Марио също се заблуждаваше през цялото време. Затваряше си очите. Защо не спря сватбата навреме, като е виждал всичко?

# 663
Вярно по Коледа ставали чудеса. Joy Щом дори и Дрийми разбира малко повече Зорница. Май и аз трябва да го прочета още няколко пъти, за да осъзная какво се случва. Joy Когато видим вече цялостната картинка е друго и всичко се изяснява напълно, а и когато емоциите отминат може да мислим по-спокойно и трезво. Аз съм съгласна с всички вас и няма какво да добавя. Зорница просто не успя да се пребори с миналото си.

# 664
Не можем да съдим някого, че изпитва чувства към друг човек. Чувствата не подлежат на контрол.
В ей това отдавна се опитвам да ви убедя. Радвам се, че и друг го написа.
Хората сме такива, има ли чувства, другото е подвластно на тях

# 665
  • София
Ама, Моски, как така хем не осъзнава, хем налага на волята си да забрави Банков. Зорница се бори и трябваше да каже на Марио, че е объркана. Възможно ли е сърцето ти да копнее за дръг, а ти да не осъзнаваш, че това не е добре, не е честно спрямо човека до теб.

За Марио съм съгласна - трябваше да си тръгне още в началото. Та дори и след мнимата бременност. После вече беше късно.

# 666
  • София
Не можем да съдим някого, че изпитва чувства към друг човек. Чувствата не подлежат на контрол.
В ей това отдавна се опитвам да ви убедя. Радвам се, че и друг го написа.
Хората сме такива, има ли чувства, другото е подвластно на тях

Можеш ли да разясниш Simple Smile
Евгения каза на Зорница че силните чувства се лекуват с още по силни такива. Значи ли това, че чувствата към Марио не бяха достатъчно силни, за да я излекуват и как в бъдеще ще накара сърцето да го заобича повече Simple Smile

# 667
Ама, Моски, как така хем не осъзнава, хем налага на волята си да забрави Банков. Зорница се бори и трябваше да каже на Марио, че е объркана. Възможно ли е сърцето ти да копнее за дръг, а ти да не осъзнаваш, че това не е добре, не е честно спрямо човека до теб.

За Марио съм съгласна - трябваше да си тръгне още в началото. Та дори и след мнимата бременност. После вече беше късно.
Роси и аз него разбирам това поведение - хем обичаш един, пък живееш с друг.
Добре има чувства(които аз заради това, че не харесвам Банков - не виждам Simple Smile - ама това е друга тема ) - ами да се бори за тях, като иска да е с него. А то какво стана - чака той да я поиска, а тя ще си стои при Марио. Ей това ме дразни - направиха я пълна глупачка!!!!!
А за Марио смятам, че в началото той не бе готов, да я пусне, мислеше за себе си и за сърцето си. Той израстна във връзката и когато реши, че е най-важното тя да е щастлива, тогава вече беше готов да я пусне. А това се случи след изнасилването - това беше катаклизъм и за него.

# 668
Според мен Зорница не ги иска тия чувства към Банков и през цялото време вярва, че ще успее да ги потисне. Иска да ги махне, да ги няма и да е с Марио. Затова не му казва. Едва на финала осъзнава, че така няма да стане.
При Марио също не е така просто - тръгва си и край. Той всъщност има много кратък период, в който има тази опция - в началото на сезона. И той я обмисля. Виждаме, че е дистанциран, особено преди езерото. Вижда я навън до болницата и не отива при нея, седи си сам. После обаче идва езерото и всичко сякаш се нарежда. След това вече няма кога да си тръгне - операция, изнасилване. Когато Зорница започва да изплува, той отново се замисля да си тръгне - сцената под покрива.

# 669
  • София
Дрийми, вчера писах на Моски същото. Единствено според мен Марио беше готов да си тръгне след операцията, особено когато се скараха преди изнасилването. Тогава сякаш за първи път го видях, че вече му писва и показва негодувание спрямо отношението на Зорница.

А дали Зорница не е искала тази любов, не знам, възможно е, но пък хич не се връзва с финала и сцената в асансьора, после в метрото и накрая пред ритуалната зала, когато ми идеше да изкрещя.
Според мен на финала тя се предаде на тези чувства, призна че го обича и го иска, дори и да е невъзможно.

# 670
А дали Зорница не е искала тази любов, не знам, възможно е, но пък хич не се връзва с финала и сцената в асансьора, после в метрото и накрая пред ритуалната зала, когато ми идеше да изкрещя.
Според мен на финала тя се предаде на тези чувства, призна че го обича и го иска, дори и да е невъзможно.
Точно това е, призна. Но тя цял сезон съзнателно бяга от това признание. Накрая просто изпусна юздите и се предаде. Което е по-добре от да се правим, че няма нищо.
Не знам какво ще става занапред и си оставам на позицията, че след всичко това съдбата на Марио ме вълнува повече. За Зорница обаче съм твърдо убедена в две неща. Първо - дължи му разговор. И второ - оттук нататък тя няма право на повече грешки по отношение на Марио и ако не е готова и напълно сигурна в себе си и чувствата си, по-добре да не го доближава.

# 671
Дрийми би Москита по обем анализ. Animal Joy Cat
Щяха да ми изгорят картофите Animal Joy Cat
Преминаваш на светлата страна Animal Joy Cat

# 672
Роси, те се скараха тогава за нещо съвсем различно и Марио час по-късно искаше да я намери, да се сдобрят и повече да не се карат. Изобщо не съм сигурна, че това беше моментът, в който той имаше готовност да си тръгне.
Аз ти казах и вчера, ако трябваше да прави някакви по-решителни неща, беше, когато ѝ каза, че не знае къде се намира.
За мен лично Марио подходи толкова грешно към ситуацията, че и за минута не ми хрумва да го възприема като жертва в тази история. А като гледам сцената в горичката, просто ми идва да му шибна един шамар.

Доци, нали? Мога да се пенсионирам вече Joy

# 673
Точно това е, призна. Но тя цял сезон съзнателно бяга от това признание. Накрая просто изпусна юздите и се предаде. Което е по-добре от да се правим, че няма нищо.
Не знам какво ще става занапред и си оставам на позицията, че след всичко това съдбата на Марио ме вълнува повече. За Зорница обаче съм твърдо убедена в две неща. Първо - дължи му разговор. И второ - оттук нататък тя няма право на повече грешки по отношение на Марио и ако не е готова и напълно сигурна в себе си и чувствата си, по-добре да не го доближава.

Дрийми, не знам дали изобщо ще ни покажат разговор????? Аз също бих искала да има и да си признаят грешките, слабостите, колебанията, които допуснаха и двамата.
Но не знам след случилото се как Марио би се доверил на когото и да е, включително и на Зорница. Няма да е никак лесно да я пусне отново в сърцето си. 
Мотото е ЛЮБОВТА - да видим кой кого ще лекува!?!

# 674
Моски, не се радвай прекалено. Положението е- тамън стигна до пенсия и те увеличат годините Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт