Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 48

• 18 957
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Доне, много мил епизод 😊. Обаче с тия снимки, пак ще плача 😭.

# 631
Доне, много мил епизод 😊. Обаче с тия снимки, пак ще плача 😭.
Стига де. Плач само от умиление и радост приемаме.

Много ми хареса в клипа на Моски това, че не е включила частта на Зорница в метрото Joy Че е тегавко малко хахахха

# 632
  • София
Браво момичета, страхотна работа 😘

Доне, истината е, че рано или късно трябва да приемем сцената в метрото и случилото се, с всичките му послания, които аз продължавам да не разбирам. Но пък това, че не ги разбирам си е мой проблем.
Иначе, приемам осиновяването на Радостина като комплимент към мен и моето желание Марио и Зорница да си осиновят дете Simple Smile

# 633
Ти пък, Доне, даже не ми е хрумнало да включвам сцената в метрото, тя е за една друга аудитория Joy
По-нататък, като събирам сцените от пети сезон, ще събера и тези на Тони, само не съм решила още дали да са в един файл тримата или да ги отделя.
Иначе като гледам сега последното клипче, установих,че и двамата доста отдавна усещаха, че не е дошъл моментът да се оженят и трябва да отложат сватбата, обаче тъпо, но упорито стискаха очите и се правеха, че няма нищо. Накрая въпреки болезнения край, и двамата изглеждаха като да им е паднал огромен товар от раменете. Просто не бяха готови за тая стъпка, а и както знаем, не им се получава от първия път и това си е Joy
Въпреки това, в отношенията на двамата до последно се усещаше много голяма близост, хармония и любов. Много ми е любопитно какво ще се случи с тези неща сега, когато Марио е зарязан, Зорница е виновна и връзката им е разрушена.

# 634
Доне, истината е, че рано или късно трябва да приемем сцената в метрото и случилото се, с всичките му послания, които аз продължавам да не разбирам.
Така е, права си. Ама пак ми е тъпо да я гледам Joy
Както каза Моски, тя е за друга аудитория Wink

Моски, когато имаш възможност и както го направиш, така :*
Права си. Ще бъда щастлива, ако видим изграждането на новата им връзка. Ако не - щв се наслаждаваме на играта на Диана и Велислав Hug
И за пореден път - страаааашна секс сцена! Без голотии и много добра!

# 635
Освен това (още имам надежди) така ще видим сватба в техен стил - по дънки и тениска/ ефирна рокля в кметството на село в Родопите.
Бате беше много готин в костюм (припадащ емотикон), а тя е прекрасна в рокля, но не беше баш тяхното нещо.

# 636
А, Доне, това ми напомни, че исках да направя още едно изявление - много са красиви и двамата, да им се не види Grinning Не само на сватбата, по принцип ги гледам и направо се чудя как е възможно някой да вижда в лицето на Велислав арабски терорист, а не човек, който има такива топли очи и такова меко излъчване. Heart Eyes
Ако ще се женят втори път, трябва най-вече да го направят с леки сърца и с радост в очите - усмихнати, щастливи и без всеки от тях да потиска страховете в душата си.

# 637
И друго изявление идвам да направя Joy Гледам сцената, в която Марио каза на Зорница, че не знае къде се намира и си мисля как този човек направо до съвършенство владее изкуството да е гаден - и тук, и в сцената с отровата е направо като злият гений, всяка дума и всеки жест са право в сърцето. Хем ме ядосва, като го гледам, хем изпитвам истинско възхищение от съвършенството му в гадорията Joy

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 16:01 от Mosquita

# 638
И аз да направя едно изявление.
Весела Коледа! Хо хо хо!

# 639
  • София
И аз искам да направя едно изявление. Обичам Марио във всичките му разновидности, защото е напълно достоверен и когато е бездушен робот, когато е хаплив и зъл гений, когато е гаден, мил, добър, грижовен, загрижен, даващ всичко. Обичам го и когато е джудже на Дядо Коледа.
По този повод Зорница ми направи услуга като го заряза по най ужасен начин. Така ще се върне гамена Марио, този който не трепери, че може да я нарани, на който не му пука кой какво ще каже (такъв какъвто го видях само веднъж този сезон, при разправията с Романова и после със Зорница), който отстоява принципите си и се бори.

# 640
За сцената в метрото и аз не я гледам още, но вече я възприемам като един завършек на връзката между Банков и Зорница. В крайна сметка трябваше да им измислят нещо като на летището и са решили това да е с метрото и приказките. Не можеше просто ей така да си кажат, че е приключило.

А за Марио и Зорница как ще ни ги представят сега и идея нямам, на мен ми се иска едно, но сценаристите мислят и решават, дано поне този път са последователни......

Благодаря  отново за клипчетата - супер са, това си е чисто удоволствие за гледане!!!

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 17:26 от Daniela Gospodinova 601697

# 641
Благодаря и за епизода, и за клипчето! Колекцията ми се увеличава Simple Smile
Аз също обичам Марио във всичките му разновидности Heart
Продължавам с пети сезон, ред е на Пламена в болницата Simple Smile

# 642
Момичета, в кой епизод беше когато Зорница го питаше “от мен ли искаш да си тръгнеш или от болницата?”

# 643
Привет ,банда ! Честита Коледа!
Най-после имам достъп до техниката си , всички гости си тръгнаха !
Доне , пак ще ме разплачеш с този епизод ! Вече си се научила и как да ни дрънкаш по тънката струна Hug
Сега ще си изтегля  клиповете на Моски /дано пак да не запъна/.

# 644
Момичета, в кой епизод беше когато Зорница го питаше “от мен ли искаш да си тръгнеш или от болницата?”
Вере, 49-ти. След рязането на сцените насън да ме бутнеш мога да ти кажа коя къде е Joy

Общи условия

Активация на акаунт