Гримиране - идеи и техники. Красиви и бляскави за празниците! (Тема №72)

• 65 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Много хубава палитра за смесване и шпатула имат Инглот. Шпатулата е 8 лв, а палитрата не си спомням, но май към 20 лв.

# 616
Гримирам се докато бягам от детето из къщата. Онзи ден ми изяде бюти блендъра.

# 617
😀😀❤❤Божеее, как се развиват тези деца! А преди 17 години детето ми ядеше буболечки.

# 618
Май съм единствената луда, която се гримира на три различни места. ФД слагам на дневна светлина в спалнята. Очите гримирам в банята, защото съм късогледа. Червилото е пак там. Спирала мога да сложа само ако съм седнала с малко огледалце в ръцете Grinning.

Не си единствената.Аз съм същата.

# 619
😀😀❤❤Божеее, как се развиват тези деца! А преди 17 години детето ми ядеше буболечки.
Моето го е ‘тах’ от буби. Но пък ми изрови пресованите метеорити с лъжица да си гримира мечето. Те и без това не стават за друго.

Втората седмица на Май съм в Мадрид- може ли съвет къде освен в Сефора да потърся интересна козметика?

# 620

Втората седмица на Май съм в Мадрид- може ли съвет къде освен в Сефора да потърся интересна козметика?

Сигурна съм, че много лесно ще ги намериш магазините за козметика, само дето вече в Европа навсякъде продават едно и също.

# 621
Да, затова питах за интересни- местна козметика, марки, Бяла, декоративна, интересни стари парфюми- такива неща. Иначе Сефора си е Сефора, въпреки, че пак ще финиширам там, набелязала съм си разни неща.

# 622
Не е декоративна козметика, но аз бих си купила слънцезащита на ISDIN, от аптека. Има много видове, но ето една примерна.

Също ако си фен и минеш покрай The body shop правят много хубави промоции.

# 623
Имам нужда от добра слънцезащита-задължително ще потърся- благодаря!

# 624
  • София
И аз се сетих за тази слънцезащита. Препоръчвам я. Моята кожа е комбинирана и много капризна, само тя ми е спасението. Сега се ядосах, че, забравих да поръчам на сестра ми.

# 625
  • София

Аз харесвам и El Corte Inglés.

Преди се гримирах седнала на леглото, с лице към прозореца. Сега вече си имам моя "бюти" стая с тоалетка и се гримирам там. Имам много прозорци, но когато времето е мрачно, разчитам само на изкуствена светлина. Смесвам си продуктите на ръката и винаги имам до мен мокри кърпички. Чак когато съм готова, се налага да отида да се измия.

# 626
Здравейте,ще ми препоръчате ли четка за фон дьо тен,по възможност по-бюджета за около 30 лева?

# 627
Здравейте,ще ми препоръчате ли четка за фон дьо тен,по възможност по-бюджета за около 30 лева?

Веднага ти препоръчам четките на real t. За мен няма по-здрави и непроменящо се четки, използвам ги от години. И никога не ми е падал нито косъм. Което не мога да го кажа за по-скъпите си четки.

# 628

Най-добрата е №3 на Никс. 33 лв. струва и е страхотна. Става и за пудра, и за други кремообразни, въобще никога няма да престана да благодаря на Стефи Elle-meme, че я откри и показа тук. Heart Eyes

# 629
Няма пък да дам 20 лв за парче ламарина Sad
(a, имало и по 10)

Малко вдъхновение за следобедното ви кафе (за мен - сутрешното):

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 16:43 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт