Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 492
  • 744
  •   2
Отговори
# 180
Здравейте!Бих желала да помоля за координати на добри гледачки от Варна без разбира се да взимат много скъпо.Не се интересувам от астролози и таро.Благодаря ви много.

# 181
Абе истинския гадател ,няма да ти каже тарифа ,а ще го прави защото е ''дарба'' и иска да помага на хората. А ти, ако си доволен и имаш ще оставиш и 50лв.

# 182
Да така е.Просто споделяме.Ако някой има мнение за Жоро до зеленчуковата борса във Варна,моля да сподели или тук или на лични.

# 183
  • плевен
Здравейте.  Ще споделите ли " пресни " отзиви за Нони ? Аз съм объркана . В рамките на 1 седмица две коренно различни прогнози Tired Face

# 184
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча добра гледачка в района на Бургас.

# 185
Абе истинския гадател ,няма да ти каже тарифа ,а ще го прави защото е ''дарба'' и иска да помага на хората. А ти, ако си доволен и имаш ще оставиш и 50лв.

То и певеца няма да иска пари за таланта...ако те кефи концерта на изхода може да си платиш билет. Пък ако не-да се оправя. Да си намери работа на струг ако иска да яде.

# 186
Здравейте момичета и момчета! Търся си съмишленик да пообиколим Родопите(примерно) и да намерим на място читав ходжа и да спрем да си губим времето.... От София съм. Имам някаква идея... Пишете на лично!

# 187
Здравейте, някой да е ползвал услугите на Силвия Петрова , гледа на Таро и знам, че живее в Гърция, попаднах на нея във фейсбук, доста интересна ми се видя. Мъдри мисли, интересни публикации и т.н. Благодаря.
Излъгах се да ползвам "услугите" й преди 2-3 години. Нещата бяха абсолютно противоположни на това, което каза.
Едно нещо налучка. Другото - заимствани интелигентни фрази и "то от теб си зависи". 30 лева взимаше тогава.

# 188
Здравейте!
Някой знае ли кой прави восъколеене в София? Четох добри коментари за Светлана от Сухата река, но никой ѝ няма новият номер.

# 189
  • София-в сърцата на моите деца
Мисля ,че пари трябва да се оставят на гледачките , ако има поне 50% познаваемост. Иначе е нещо от рода: бля...бля...бля! Толкова си мога! Като тия мангалките пред " Св.Неделя"

# 190
Мисля ,че пари трябва да се оставят на гледачките , ако има поне 50% познаваемост. Иначе е нещо от рода: бля...бля...бля! Толкова си мога! Като тия мангалките пред " Св.Неделя"
Съгласна! Като се замисля, повече са ми познавали бабетки без тарифа, на които всеки оставя според възможностите си (в Петрич имаше една бойна бабетка, доста добре описваше нещата). От "скъпите" екстрасенси нямам много впечатления. Ходила съм при Мария Асенова преди около 25 години. Каза, че има намеса и трябва да се чисти, но тарифите бяха доста високи. Но пък каза кой виновникът - "комшийка Цеца, врата до врата живеете". Бях шокирана, нямаше от къде да знае, явно имаше способности тогава.
По принцип няма лошо да има тарифа, но не да се "офлянква" един час и да те омотае с приказки. Предпочитам да каже пет изречения, но точно, ясно и конкретно.
И да попитам, някой ще сподели ли впечатления от Нони? Или от някой друг, който консултира по телефона, не ми се пътува.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 10:32 от Chara Alf

# 191
  • София-в сърцата на моите деца

И да попитам, някой ще сподели ли впечатления от Нони? Или от някой друг, който консултира по телефона, не ми се пътува.
Някой беше писал за Нони , че в рамките на 10 дена казала различни неща за едно и също питане! Smile

# 192

По принцип няма лошо да има тарифа, но не да се "офлянква" един час и да те омотае с приказки. Предпочитам да да каже пет изречения, но точно, ясно и конкретно.

1 час си е нормално време, представи си някой бие път до врачката и тя му гледа 5 мин. точно и ясно. Човекът веднага ще зададе  още въпроси.

# 193
Здравейте, някой да е ползвал услугите на Силвия Петрова , гледа на Таро и знам, че живее в Гърция, попаднах на нея във фейсбук, доста интересна ми се видя. Мъдри мисли, интересни публикации и т.н. Благодаря.
Излъгах се да ползвам "услугите" й преди 2-3 години. Нещата бяха абсолютно противоположни на това, което каза.
Едно нещо налучка. Другото - заимствани интелигентни фрази и "то от теб си зависи". 30 лева взимаше тогава.
Здравейте, и аз преди два дена някъде попаднах на нея случайно, и се свързах с нея, понацели някои неща, съвети като от майка на дъщеря малко(което няма лошо), но и много неща се губеха, но казаните неща някак хем нямаха врзка едно с друго, хем и прогнозата беше малко като сюжет от кника на Никалъс Спаркс! Който иска да опита, не обременявам никой, може и сегашното ми състояние някак да пречи. Но понякога и ние самите съм забелязала, че като чуем едно и търсим как да го нагодим, та да падсне с живпта и ситуацията!

# 194
LadyBug89 е напълно права относно нагаждането. Първо ясновидецът дори и да има способности интерпретира по свой начин използвайки собствения си речников запас картината, ние възприемаме казаното съобразно нашите разбирания и най-накрая нагаждаме нещата.  Така например преди много години, когато за първи път отидох на гледачка, тя ми каза че до 2 години ще срещна мъж, когото познавам, и ще бъдем много щастливи. Спомням си, че след като си тръгнах от нея, се опитах да превъртя в ума си всички мои познати мъже.  Докато дойде този мъж, когото наистина познавах бегло, имах 2 други гаджета. Тя не  спомена въобще тези двамата.

Общи условия

Активация на акаунт