Любители на Котки - Тема 127

• 48 478
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Някой знае ли как се лекува котешка хрема в домашни условия?Как мога да и отпуша нослето?Има ли човешки капки подходящи за котка?
аз им слагам по една капка в носа на моите, когато им е запушен носът КСИЛОМЕТАЗОЛИН. Не е отровен и действа. Малко се мръщят, позапенват се, но бършеш и чакаш ефекта. 😋

# 136
  • София
Честито Рождество!
Да са ни живи и здрави любимците! 🐈

Миналата година Блеко го оставих в банята (там най- малко се чуваше).
При нас голямата пукотевица е на Нова година. 

# 137
  • Варна
Весела Коледа и от нас Simple Smile Да ви е топло на душите и да ви блестят очите, и козината на пухендрелите Simple Smile

# 138
Някой знае ли как се лекува котешка хрема в домашни условия?Как мога да и отпуша нослето?Има ли човешки капки подходящи за котка?
аз им слагам по една капка в носа на моите, когато им е запушен носът КСИЛОМЕТАЗОЛИН. Не е отровен и действа. Малко се мръщят, позапенват се, но бършеш и чакаш ефекта. 😋

Благодаря имам такива капки ще пробвам.

# 139
# 140
А някой давал ли е на котката си клеева тинктура?Говорих с позната  каза че е давала на котката си няколко капки когато е имала котешка хрема, но искам да чуя още мнения за това.Весели празници!

# 141
  • София
Мира, втората снимка ме разби! Страхотна е! Green Heart

# 142
  • Варна
Pandachina, много е смешна на живо, това в редовна поза. Аз затова се.радвам като застане за снимка като за.пред хора Simple Smile

# 143
Сиси: 'Не ме снимай - разсейваш ми роба и не иска да ме чеше!'
😁

# 144
Здравейте, дами,
Много ще се радвам ако мога да се запиша при вас. Мноого обичам котки от дете, а от 3 дни вече съм горд собственик на един уникален представител. Изключително е гальовен, по цял ден или спи, или лежи в нас, за да го галим, не драска, не хапе, има си изградени хигиенни навици и си ходи само в неговата си тоалетна, буквално е перфектен.
Не сме го купували, а си го осиновихме. Heart
Имам един въпрос обаче, жената, от която го взехме каза, че е на 4 месеца котенцето, но на мен ми изглежда доста по-голям. Има ли вариант да разберем на колко е или трябва да се консултираме с ветеринар?
Ето 1-2 снимки да го покажа: Joy
Скрит текст:

# 145
Здравейте, дами,
Много ще се радвам ако мога да се запиша при вас. Мноого обичам котки от дете, а от 3 дни вече съм горд собственик на един уникален представител. Изключително е гальовен, по цял ден или спи, или лежи в нас, за да го галим, не драска, не хапе, има си изградени хигиенни навици и си ходи само в неговата си тоалетна, буквално е перфектен.
Не сме го купували, а си го осиновихме. Heart
Имам един въпрос обаче, жената, от която го взехме каза, че е на 4 месеца котенцето, но на мен ми изглежда доста по-голям. Има ли вариант да разберем на колко е или трябва да се консултираме с ветеринар?
Ето 1-2 снимки да го покажа: Joy
Скрит текст:

защото е рошавичък, затова ви изглежда по-голям. Мисля, че и да не 4, не е на повече от 5. Много е хубав, да ви е жив и здрав!

# 146
Много благодаря, не че е защото е наш, но наистина е много хубав. Heart
Още не мога да свикна, че съм си изпълнила детска мечта и през 10 минути го проверявам къде и ако спи чак го завивам с едно одеяло, завалийчето. Добре, че е търпелив. Joy

# 147
  • Варна
Хубавец е, ще ви носи много радост, а ние ще му се радваме тук. Как му е името?

# 148
Благодаря, благодаря. Няма име още :/
Всеки у дома го нарича с различни, а той не се обръща на нито едно. Горе-долу чакаме да стане като при Бетовен, сам да си го познае и хареса името. Joy

# 149
  • Варна
Ние ползваме няколко обръщения към Късметка: Писамунде и Късманди са най-честите и тя ги познава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт