Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 773
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • WonderLand
Amisuy, аз ще ти отговоря на втората част от въпроса за последните етажи и възможността от течове. Моето мнение е супер непопулярно, но аз съм с 2 ръце ЗА последен етаж. Предпочитам да ми е тихо над главата и никой да не ми тропа. При последния етаж вероятността за теч от покрива не липсва, НО когато тече от покрива и съседите не искат да събират пари можеш и сам да финансираш ремонта, а след това с дело да си събереш парите, тромаво е, но може. Докато ако течът е при някой луд съсед отгоре, който отказва да даде достъп за да се направи ремонт просто оставаш без изобор, течът си продължава, жилището ти се руши, мухлясва, а в същото време няма кой да принуди съседа ти да даде достъп. При последния етаж макар и със собствени средства има шанс да си спасиш имота, докато при среден етаж и луди съседи парите не помагат и положението понякога е неспасяемо.  В момента живея на място където съседите отгоре не само тропат по нощите над спалнята ни, понякога се случва до към 3 -4 сутринта да тропат и няма сила, която да ги спре, но и от 4 години в банята ни има теч, който те твърдят, че ремонторат, обаче той така и не изчезна.

# 466
Първата е с "пипнати" снимки. Помещенията са с ширина 260-280 см според мен Twisted Evil
Второто е доста симпатично, според описанието добре строено, малко е мъничко, но става за двама души. Разбирам, че искате нещо само за двама? Ама не мислите ли за стая за внуците като идват на гости?

# 467
  • София
Първата е с "пипнати" снимки. Помещенията са с ширина 260-280 см според мен Twisted Evil
Второто е доста симпатично, според описанието добре строено, малко е мъничко, но става за двама души. Разбирам, че искате нещо само за двама? Ама не мислите ли за стая за внуците като идват на гости?
След 10г ще го мислим пак Simple Smile

# 468
След 10г ще го мислим пак Simple Smile
Първият тотално не ми харесва за цената си, вторият дори няма маса за хранене, лошото е,че не виждам и къде може да се сложи. Ни пердета, ни щори - личи си,че е правен за под наем/продажба. Банята е завършена с евтин моноблок и мивка, т.е. не е завършен много качествено. Симпатичен е, но за тези пари ми се струва скъп.
И от двете предлагащи агенции даже и кафе не бих си купила, това са от тези шано агенции с незаконен офис в сграда на акт 14 (втората обява).

# 469
Не следя пазара и не знам как е цената, но:
- ако ми харесва нещо изобщо няма да ме е грижа, че няма пердета. Ей на, като има моноблок какво, не ти харесва Twisted Evil
- агенцията какво значение има? Все ще ти вземат 3% комисионна, от там нататък не от тях купуваш и все си отваряш очите.

# 470
Има значение агенцията, то стига да вземат на 10 човека по 1000 евро днес и да духнат-къде ще ги търсиш като фирмата им се казва като мобилен оператор (изплагиатствано) и адресът им е в незавършена сграда? Утре ще харесаш апартамента и ще почнат с номерата.
А за детайлите по апартамента го казвам, защото не се знае как е правен ремонта и колко още недостатъци ще излязат. Да нямаш място за маса за хранене ми се струва сериозен недостатък като за 93 000 евро в този квартал. Но разгледах обявите в квартала и наистина завършените са много малко и все скъпи. Ето това е от собственик и може да се обзаведе сравнително безболезнено: https://m.imot.bg/details/1b154426910454315
Но пък при него няма диван Grinning

# 471
Кое е това обше

Щежитие?

# 472
Айде стига. За тия пари, триетажна къща в БАНКЯ, центърът на вселената, ще купи човек.

# 473
Айде стига. За тия пари, триетажна къща в БАНКЯ, центърът на вселената, ще купи човек.
Дай линк, че ми е интересно къде ги има тези триетажни къщи за под 80000 евро.

# 474
  • София
Рударци, Кладница?

# 475
Те хората от село идват в Студентски град, вие пак на село ги пращате Grinning

# 476
Общежитието се намира на Житница, точно до автобусното депо, но дали е било за негови служители или за някой друг бивш завод наоколо, не мога да кажа. Не съм виждала готовия блок, защото откакто строят метрото не съм ходила много в района. Ето сайта на проекта - www.panorama-zhitnitsa.com .

# 477
Там има за тези пари, да. Но аз питам за Банкя, понеже тя беше спомената.

# 478
  • София
Здравейте! Живеем под наем в Студентски град от доста години, удобно ни е по ред причини.  Тристаен, 95 кв, в голямата сграда зад Фантастико, ако на някой му говори нещо. Доволни сме. Можем да го купим, хазяйката реши да продава, цена 110000 евро.
Как ви се струва? Добро строителство е, не сме имали проблеми вече 7 години, сметките са ок. Няма да се налага и ремонт веднага, все пак живеем тук и няма нещо много спешно, освен кухненската част.
Чудя се, цената реална ли, от имот.бг не мисля, че мога да придобия реална представа.
Апартамента е с две спални, с две тераси, голям хол, две бани, голям коридор. Среден етаж.
Ще спестим и от комисионна на брокер.
Колебая се, свикнали сме тук, близо ни е до всичко. Да гледаме ли в близките квартали, да купуваме ли Grinning

# 479
1150 евро на квадрат в момента не са много. Ако ви харесва, не виждам причина да не го купите.

Общи условия

Активация на акаунт