Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 712
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Явно нямаш идея колко струва хубавата дограма с троен стъклопакет. Попитай някой строител и сама ще се убедиш.
Построила съм 2 къщи, та имам повече представа от теб,  даже мога да зидам
Пусни една снимка на прозорците си. Любопитно ми е с каква дограма и стъклопакет си. И дали е цветна. ‘’Високата крайна стойност е в дъното на проблема с тежкия избор между големи прозорци и добра енергийна ефективност. Огромните остъклени площи в сградите изискват използването на масивни, тежки и скъпи алуминиеви решения. Те са неизбежни, защото със здравината си гарантират изпълнението на конструкциите. Ала за да могат тези тежки конструкции да осигурят необходимата топлоизолация, те биват допълвани с множество невидими за крайния потребител решения, което води до оскъпяване на цялостния краен продукт.”

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 00:59 от Анонимен

# 571
Аз живея в младост 4 и този строеж е на една полянка над метростанцията.,малко далеч идва от градина, за училище -!още по далеч. В близост до спирка на 111 е. Има на близо магазин била, а ако ти се пазарува и ползваш рейса на 1-2 спирки са хит и Лидл. А ако ползваш кола за пазар - досега до хит е главозамайващ . С кола по лесен пазар ще имал в ринг мола

# 572
Ето ви за младост 4 един строител с добра локация лично за мен http://www.cityoffountains.eu.
В момента строи нова сграда в комплекса. Намира се по близо до училище и детска градина. Магазин Лидл - доста наблизо

# 573
  • София
Трикамерна дограма, без екстри излиза под 100лв/м2 с монтажа. Тухла, зидане, вътрешна мазилка и шпакловка, вънпна изолация и мазилка и работа на всичко това няма шанс да излезне толкова евтино. А както отгоре казаха, заради малката ширина на стаята компенсират с височина на стъклопакета. А и архитектите обичат прозорци  Twisted Evil

# 574
Трикамерна дограма, без екстри излиза под 100лв/м2 с монтажа. Тухла, зидане, вътрешна мазилка и шпакловка, вънпна изолация и мазилка и работа на всичко това няма шанс да излезне толкова евтино. А както отгоре казаха, заради малката ширина на стаята компенсират с височина на стъклопакета. А и архитектите обичат прозорци  Twisted Evil
Аз лично за себе си ми трябва строеж до тухла и дограма. За всичко останало броя само разходи за материали и мебели

# 575
Аз живея в младост 4 и този строеж е на една полянка над метростанцията.,малко далеч идва от градина, за училище -!още по далеч. В близост до спирка на 111 е. Има на близо магазин била, а ако ти се пазарува и ползваш рейса на 1-2 спирки са хит и Лидл. А ако ползваш кола за пазар - досега до хит е главозамайващ . С кола по лесен пазар ще имал в ринг мола
Благодаря. А цените не са ли високи за нещо на полянка далеч от света?

# 576
  • В планината / На морето
Защо да си играят толкова, като един щурц от итонг, изглежда по същия начин, Ричи?
Има и друг начин на отопление. Без грозни радиатори пред фр. прозорци. С газово котле и подово на целия апартамент. Не знам принципа на работа, но на -6°, преди седмица, и таймер на 5°, в апартамента се стоеше по къс ръкав.
няма щурцове от итонг

# 577
  • София
Има, има и се използват МАСОВО Wink

https://www.home-max.bg/sturc-ot-itong-10h120h25sm/

# 578
  • В планината / На морето
Аз лично за себе си ми трябва строеж до тухла и дограма. За всичко останало броя само разходи за материали и мебели
До тухла и дограма ( така нареченият "груб строеж") е по-евтината част от всеки строеж , после идва по-скъпото

# 579
Това го строи Меркурий99 и се намира точно срещу Бизнес Парка на няколко крачки от него. Аз се бях обаждала там за двустайни още миналата зима. Беше останал само един, който все още стои, защото е на партер, граничещ с офиси и гаражи. Нямам идея, защо го продават като апартамент , а не като промишлено помещение. Още тогава ми казаха, че ще почват да строят зад същата тази сграда като ми обявиха цени на зелено 1000 за тристайни и 1100 за двустайни.

# 580
До тухла и дограма ( така нареченият "груб строеж") е по-евтината част от всеки строеж , после идва по-скъпото
Жената е зидаро мазачка и си ги прави сама тези неща, не разбра ли. За това плаща само за материали.

# 581
Жената е зидаро мазачка и си ги прави сама тези неща, не разбра ли. За това плаща само за материали.
Добра идея е да се преквалифицирам.
Това го строи Меркурий99 и се намира точно срещу Бизнес Парка на няколко крачки от него. Аз се бях обаждала там за двустайни още миналата зима. Беше останал само един, който все още стои, защото е на партер, граничещ с офиси и гаражи. Нямам идея, защо го продават като апартамент , а не като промишлено помещение. Още тогава ми казаха, че ще почват да строят зад същата тази сграда като ми обявиха цени на зелено 1000 за тристайни и 1100 за двустайни.
Лично предпочитам ново строителство по навътре в квартала

# 582
Не знам какви са изискванията сега по ЗУТ, но преди по ЗТСУ и ППЗТСУ бяха следните - за гарсониера и двустаен - една баня/тоалетна, за тристаен (2 спални+хол) - баня/тоалетна и отделна тоалетна с мивка.

По темата за обявите - ето една и от мен
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15465222637414 … k=4cta43&f1=2

Няма такава оферта! -----Блокът е от 2016 г., ноооо!!! Все още няма акт 16, но отговорните инстанции са запознати и се очаква решение. Scream

Тази сграда не е в Борово, а в Манастирски ливади изток. Бяхме се
насочили към един апартамент на последния етаж, но  се отказахме заради липсата на акт 16. Собствениците доколкото знам сами се опитват да изкарат акт 16. Млади са, правят си барбекюта често, детски партита, много са готини и задружни. Нас също са ни канили на барбекю, въпреки че сме от съседен блок. В момента пред тази сграда се строи друга, изглежда да бъде доста височка. Инфраструктурата я оправиха- тротоарите са добре, улицата също, но сега заради новия строеж нищо чудно пак да бъдат разбити.

# 583
# 584
1-ви етаж
56 кв с общите части - най-вероятно са доста малки помещенията.
За каква цел ви трябва?

Общи условия

Активация на акаунт