Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 711
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
1-ви етаж
56 кв с общите части - най-вероятно са доста малки помещенията.
За каква цел ви трябва?
по скоро търся за живеене... квартала ми харесва. Искам ново строителство поради ред лични причини. Ама тези дето живеят в панел от 80 те ще ме рязберат

# 586
Да разберат за какво?
Първи етаж и супер малко. За живеене на сам човек или възрастна двойка е може би ок.

# 587
1-ви етаж
За каква цел ви трябва?
по скоро търся за живеене... квартала ми харесва. Искам ново строителство поради ред лични причини. Ама тези дето живеят в панел от 80 те ще ме рязберат
По-добре по-среден етаж. Ако е за семейство с деца - по-добре по-голям.

# 588
1-ви етаж
За каква цел ви трябва?
По-добре по-среден етаж. Ако е за семейство с деца - по-добре по-голям.
Мислиш, че не се е сетила ли? За по-голям, ако е с деца. Връщаме се на варианта, че всеки си преценява каква сума да отдели за имот. Много ясно, че ако ги подаряват ще вземе 200 м2 със супер разпределение и хубава гледка към зеленина.

# 589
Там е точно на булеварда, ако беше с гледка към двора - ок, но това е първи етаж точно над спирка на градски транспорт и кръстовище със светофари, т.е. целия шум,дим и вредни газове ще идва у вас.

# 590
Този блок е на ужасно място. Точно на 5 метра от главния булевард с ужасен непрекъснат трафик.

Иначе строителят уж е читав.

# 591
На това Булстрой ли му е строителят? http://www.bulstroygroup.com/bg/home.html

# 592
  • София
Стая от 9 м2 при НС веднага се заклеймява, а стая 7-8 м2 при старото строителство я считаш за нормална. Това ако не е двоен стандарт, не знам кое е.

В грешка си.
Говоря за кухня от 8.5 кв. в апартамент СС, превърната на спалня.
В СС няма стаи под БДС в момента на строителството, а то беше 15 кв. минимум, като ширината на помещенията беше 3.5.

# 593
Стая от 9 м2 при НС веднага се заклеймява, а стая 7-8 м2 при старото строителство я считаш за нормална. Това ако не е двоен стандарт, не знам кое е.

В грешка си.
Говоря за кухня от 8.5 кв. в апартамент СС, превърната на спалня.
В СС няма стаи под БДС в момента на строителството, а то беше 15 кв. минимум, като ширината на помещенията беше 3.5.
В никаква грешка не съм. Знам много добре за какво говориш. Това не променя факта, че си доволна от мини детска спалня СС с размер 8 м2, а плюеш  9м2 детска стая НС. СУПЕР СМЕШНО Е.

# 594
Едното е кухня, другото спалня. Хайде направи си кухнята в нс в спалня.

# 595
Ко? Не

# 596
Каква кухня те гони? Къде прочете, че тинейджъра спи в кухнята? Ясно е казано, че спи в тийн спалня. Да не говорим, че и холокухнята им е мини. Точно както е в по-евтините НС апартаменти.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 21:56 от Анонимен

# 597
Да, само че по техния нотариален акт живеят в 64 кв.м., а ако беше НС щеше да се води 85+поне 15 квадрата общи части, т.е. около 100 кв.м. по обява.

# 598
Да, само че по техния нотариален акт живеят в 64 кв.м., а ако беше НС щеше да се води 85+поне 15 квадрата общи части, т.е. около 100 кв.м. по обява.
Ако беше НС, миминум 300 кв м щеше да се води!

# 599
Зависи. Ето три тристайни с размери между 67 и 77 м2 чисти. Като и трите спокойно стават за хол, спалня и самостоятелна кухня. Не че има много смисъл при тези квадратури, но за който го влече става.   П.П. По-малкия тристаен е 77 м2 с идеалните части.

Общи условия

Активация на акаунт